Weg met die nare luchtjes

Met de airco-totaal-behandeling heeft u weer een fris ruikende Volvo met een optimaal werkend aircosysteem. Uw airco-systeem wordt tijdens de behandeling gecontroleerd, gereinigd en tevens opnieuw gevuld voor optimale werking. Deze totaal-behandeling kost u nu slechts €129! (exclusief koudemiddel)

Vacumeren/vullen airco

Het aircosysteem van uw Volvo bevat een koelmiddel waarvan jaarlijks een bepaalde hoeveelheid verdampt. Na 2 jaar is het verlies zo groot dat de compressor grotere inspanningen moet leveren om de geblazen lucht even koel te houden. Het gevolg is een hoger brandstofverbruik en een snellere slijtage van de compressor, met een dure vervanging van deze laatste als resultaat.

Controle aircosysteem

Met een speciaal ontworpen toestel stellen wij een objectieve diagnose van uw aircosysteem. Zo worden de verschillende drukniveaus en de temperaturen binnen het circuit grondig gemeten én gecontroleerd.

Ook de temperatuur van de binnenkomende interieurlucht, de werking van de airco-elementen en het koelmiddelniveau worden onder de loep genomen. Laat de airco van uw Volvo dus één keer per jaar nakijken en u bent zeker van een optimale werking.