Een complete APK inclusief roet-/viergasmeting en de afmelding bij het RDW nu voor slechts €25 bij uw Volvo dealer Ton van Kuyk. Een transparant en voordelig aanbod.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt hierbij gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen. Bij ‘verkeersveiligheid’ bijvoorbeeld moeten remmen, wielophanging, de schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en de carrosserie geïnspecteerd worden En bij ‘milieu’ zijn het de emissiewaarden.

Hét Volvo-kenniscentrum

Uw dealer is hét Volvo-kenniscentrum. Met vakmensen die uw auto door en door kennen, gebruikmaken van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt uw APK snel en effectief uitgevoerd. De prijs is €25 all-in, dus inclusief roetmeting of viergasmeting en RDW afmeldkosten.

APK tot 2 maanden vóór vervaldatum

U kunt uw auto maximaal tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u uw voertuig meer dan 2 maanden vooraf gaande aan de APK-datum keuren? Dan krijgt uw Volvo een nieuwe APK-vervaldatum.

Het is wettelijk niet mogelijk om uitstel te verkrijgen voor uw APK. Wilt of kunt u niet aan de keuringsplicht voldoen? Dan heeft u de mogelijkheid de geldigheid van het kentekenbewijs te laten schorsen.