Veel auto’s hebben meer stilgestaan in de afgelopen periode. Met als risico dat de ruitenwisserbladen extra ingedroogd zijn. Gevolg: minder zicht en dát met ons ‘Hollandse regenseizoen’ voor de deur.

Gratis ruitensproeier vloeistof cadeau

Vandaar ons aanbod: bij een set originele Volvo-wisserbladen voor úw type Volvo een liter Volvo ruitensproeier vloeistof cadeau! Kom even langs, checken we meteen uw verlichting. Nu bovendien 25% korting op een Volvo-lampenset!

Mocht u Volvo toe zijn aan onderhoud kies dan afspraak onderhoud, dan combineren wij het vervangen van wisserbladen met een onderhoudsbeurt.

Duurzame paraplu

Zwart, stijlvol en met een diameter van 21 inches. Ideaal om bij de hand te hebben bij een stevige herfstwandeling. Deze praktische paraplu is vervaardigd van gerecycled PET-materiaal en beschermt goed tegen de regen, maar dan wel op een Volvo-duurzame manier.

Nu met 25% korting van € 20 voor slechts €15. Aanbieding geldig t/m 31 oktober 2020

Beschermingsmat met 30% korting

Bescherm uw bagageruimte tegen modder, vuil, water en de gevolgen van belading met deze stevige kunststof mat. De afwerking met anti-slipmateriaal voorkomt het schuiven van uw spullen. Deze beschermingsmat* is écht een aanbieding voor de herfst: nu 30% korting: van € 150 voor slechts € 105!

*Bovengenoemde zomeracties zijn niet te combineren met andere acties en/of kortingen.