Polestar Engineered Optimisation

Meer koppel, meer power en meer rijplezier. Dat is Polestar. Omdat de motor optimalisatie vooral effect heeft in het brede middengebied van het toerenbereik, gaan inhalen en invoegen veel sneller, dus veiliger. Maakt u zich geen zorgen over de officiële fabrieksgarantie. De garantie blijft gewoon behouden als Polestar door de Volvo-dealer wordt gemonteerd. Dit kan niet alleen in nieuwe modellen, maar ook in heel veel bestaande Volvo’s.

De kosten voor Polestar Optimisation bedragen €995,- (lees hier of uw Volvo in aanmerking komt) en kunt u middels een werkplaatsafspraak bij één van onze vestigingen laten installeren.

Actie t/m 31-07-2020

Koopt u een nieuwe Volvo uit de 60- of 90-serie? Dan betaalt u tijdelijk geen meerprijs voor de optimalisatie! Deze actie is van toepassing op auto’s met de D4, D5, T4 of T5 motor en loopt t/m 31-07-2020.

Installatie bij Volvo Ton van Kuyk

Het enige juiste adres voor de installatie is uw Volvo-dealer. De Polestar optimisation heeft geen invloed op de oorspronkelijke garantie of onderhoudsintervallen van uw Volvo.