Succes bereik je samen!

Volvo is sinds 1994 partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en investeert al 25 jaar structureel in de Nederlandse hockeysport. De laatste 12 jaar richten we ons in het bijzonder op de talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Dit doen we niet alleen op nationaal, maar ook op lokaal niveau.

De Volvo Clubbonus en Volvo Clubbonus Selekt

Wij nemen onze rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Daarom vinden we het belangrijk om als dealer samen te werken met de hockeyclubs in de regio, daar waar de hockeyverenigingen midden in de hockeysamenleving staan. Sinds 2010 wordt de samenwerking tussen Volvo Ton van Kuyk en de hockeyclubs beloond met de Volvo Clubbonus.

Wat houdt de Volvo Clubbonus in?
Een hockeyvereniging die een partnership heeft met ons, ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van de betreffende hockeyvereniging. Daarnaast geeft Volvo Car Nederland ook € 500 bonus aan een hockeyvereniging bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van de betreffende hockeyvereniging.

clubbonus-bal

Wat moet u doen om voor uw club een clubbonus te bemachtigen?

Stap 1:
Koop of lease een nieuwe of gebruikte Volvo bij Volvo Ton van Kuyk waar uw hockeyvereniging een samenwerkingsovereenkomst mee heeft.

Stap 2:
Vul samen met de verkoopadviseur het overdrachtsformulier in.

Stap 3:
De hockeyclub ontvangt €1.000 van Volvo Car Nederland bij een nieuwe Volvo en €500 voor een Volvo Selekt Occasion.