Langzaam maar zeker mogen we weer meer de deur uit. Een moment waar we allemaal naar uit hebben gekeken. Grote kans dat u nog op vakantie gaat, in eigen land of misschien zelfs in het buitenland. Het is daarom belangrijk dat niet alleen u maar ook uw Volvo er klaar voor is. Daarom hebben wij een aantal aantrekkelijke Zomeracties voor u opgezet om optimaal van de zomerperiode te kunnen genieten!

Gratis Zomer Safety Check

Met de Zomer Safety Check controleren wij uw Volvo op maar liefst 20 belangrijke onderdelen, helemaal gratis! Zoals de banden, remmen, verlichting, de vloeistoffen, het uitlaatsysteem en, indien aanwezig, de stekkerdoos van uw trekhaak. Veilig erop uit begint met onze Zomer Safety Check!

Airco-totaal-behandeling

Tijdens zomerse temperaturen wordt er doorgaans extra veel van uw airco gevraagd. Bovendien kan stof en vuil zich nestelen in de leidingen. Met als gevolg een muffe, niet frisse lucht in de auto. Vandaar ons advies: boek nu de Airco-totaal-behandeling voor slechts €179. Tevens controleren we het interieurfilter, van belang om vuil en pollen buiten uw Volvo te houden. De prijs van een nieuw filter is v.a. €79 inclusief montage.

Is uw navigatiesysteem up-to-date?

Uw Volvo is uitgerust met het geavanceerde Sensus Navigatiesysteem. Via de Volvo supportsite kunt u daarom eenvoudig checken of de kaarten in uw systeem de laatste versie zijn. Wanneer het tijd is om uw navigatie te updaten dan is dat gratis met Life Time Mapcare. Ook via de Volvo supportsite. Wilt u dat wij de software update voor u uitvoeren? Dat kan voor slechts €39. In combinatie met onderhoud is dit gratis.

*Bovengenoemde zomeracties zijn niet te combineren met andere acties en/of kortingen.