Autotechnici | 1000 euro tekenbonus!

Ter uitbreiding van ons team van techneuten zijn wij op zoek naar gemotiveerde en deskundige Autotechnici. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het plegen van onderhoud en reparaties aan Volvo, Polestar en Lynk & Co personenauto’s. Bij Volvo heb je als monteur direct contact met de klant. Wij noemen dat VPS: Volvo Personal Service. Een nieuwe baanbrekende manier van werken!

Jouw hoofdtaken als Autotechnicus: 

Zelfstandig of in teamvorm uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden zoals onderhoudsbeurten, reparaties en het stellen van diagnoses.

De €1000 (netto) tekenbonus die je ontvangt na je proeftijd, moet je goed besteden

Om deze functie goed te kunnen vervullen zijn de volgende eisen van belang:

• Een afgeronde opleiding als 1e Monteur inclusief APK of Diagnose technicus is een pré. Ben je momenteel bezig met je opleiding tot Autotechnicus, dan ben je ook van harte welkom!

• Je hebt een enthousiaste en klantvriendelijke uitstraling

• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

• Je bent flexibel en je kunt jezelf goed aanpassen aan verschillende situaties

• Je bent communicatief sterk en representatief

• Je bent bereid jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij hier alle mogelijkheden voor door bijvoorbeeld training en opleiding.

Wij bieden jou een fulltime of parttime baan met veel ruimte voor eigen initiatief bij een informele, no nonsens en resultaatgerichte organisatie. Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan in een moderne werkomgeving en een leuk team hardwerkende collega’s. Je hoeft voor ons geen sollicitatiebrieven te schrijven en CV’s op te stellen. We komen gewoon graag met je in contact en zodoende leren we elkaar, en elkaars eigenschappen kennen.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, service en plezier vormen onze cultuur. Een voorbeeld hiervan zijn onze race-sims in de kantine!

Volvo Ton van Kuyk is een toonaangevend dealerbedrijf met vier vestigingen in Noord-Holland. Wij vertegenwoordigen de merken Volvo, Polestar en Lynk&Co waarbij alles om mensen draait.

Spreekt deze vacature je aan? Dan is vervolgstap heel simpel!

Neem contact op met Arno Buurman via 06-50634601 en we maken een afspraak met je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.