Autotechnicus / Automonteur / Monteur

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gepassioneerde Autotechnicus. Je wordt vrolijk van techniek, het zo goed mogelijk helpen van onze klanten en voegt nog meer sfeer toe aan ons bedrijf!

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het plegen van onderhoud en reparaties aan Volvo, Polestar en Lynk & Co personenauto’s. Bij Volvo heb je als monteur direct contact met de klant. Wij noemen dat VPS: Volvo Personal Service. Een nieuwe baanbrekende manier van werken!

Jouw hoofdtaken als Autotechnicus/ Automonteur / Monteur 

Zelfstandig of in teamvorm uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden zoals onderhoudsbeurten, reparaties en het stellen van diagnoses.

Om deze functie goed te kunnen vervullen zijn de volgende eisen van belang:

• Een afgeronde opleiding als 1e Monteur inclusief APK of Diagnose technicus is een voordeel maar je hoeft nog niet álles te weten. Zolang je maar leergierig bent.

• We zoeken iemand die van aanpakken weet en wat toevoegt aan de sfeer in ons bedrijf.

• Je hebt er zin en weet hoe je onze klanten echt verder helpt.

• Je pakt zaken zelfstandig op maar je weet ook wanneer je je collega’s inschakelt

• Natuurlijk zijn je hoofdtaken bekend maar er kan altijd iets bijkomen dat niet in je contract staat

• Je bent bereid jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij hier alle mogelijkheden voor door bijvoorbeeld training en opleiding.

Wij bieden jou een fulltime of parttime baan met veel ruimte voor eigen initiatief. In ons bedrijf is het contact laagdrempelig en wordt er naar jouw mening geluisterd. Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan in een moderne werkomgeving en een leuk team hardwerkende collega’s.

Je hoeft voor ons geen sollicitatiebrieven te schrijven en CV’s op te stellen. We komen gewoon graag met je in contact en zodoende leren we elkaar, en elkaars eigenschappen kennen.

Wij zoeken een uitstekende collega en dus belonen we die ook uitstekend. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, service en plezier vormen onze cultuur. Een voorbeeld hiervan zijn onze race-sims in de kantine en natuurlijk drinken we op vrijdagmiddag een drankje met elkaar en praten we even niet over werk.

Volvo Ton van Kuyk is een toonaangevend dealerbedrijf met vier vestigingen in Noord-Holland: Alkmaar, Hoorn, Beverwijk en Purmerend. Wij vertegenwoordigen de merken Volvo, Polestar en Lynk&Co waarbij alles om mensen draait. Wil je meer lezen en zien over ons bedrijf? Kijk dan hier.

Spreekt deze vacature je aan? Dan is vervolgstap heel simpel!

Je kan ons bellen, je mag langskomen, een mailtje sturen naar [email protected] en mocht je echt die brief willen schrijven, kun je die opsturen naar Robbenkoog 6, 1822BB in Alkmaar t.a.v. Arno Buurman.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.