Volvo Ton van Kuyk is geopend en goed (online) bereikbaar

Er zijn momenteel in Nederland maatregelen van kracht om het besmettingsgevaar van het Coronavirus (COVID-19) in te dammen. Volvo Ton van Kuyk volgt de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Ook wij hebben onze werkwijze en normale gebruiken per direct aangepast om voor zowel onze medewerkers als u, onze klanten, een veilige omgeving te behouden.

Onze vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Purmerend zijn gewoon geopend. Maar voor de verkoop hebben wij naast onze fysieke showrooms ook een online showroom. Tevens is een proefrit aan huis geen enkel probleem.

Deze maatregelen passen wij toe, voor uw eigen én onze veiligheid

 • Wij schudden tijdelijk geen hand meer met u.
 • Wij houden gepaste afstand als wij met u in gesprek zijn.
 • Wij hebben mondkapjes beschikbaar, zowel voor u als voor onszelf
 • Wij volgen strikt de protocollen van het RIVM op omtrent het handen wassen op en zullen veelal werken met wegwerp handschoenen
 • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik en zullen dit onder andere gebruiken bij stuurwiel, sleutel en andere ‘high touch’ gebieden na ontvangst en voor afgifte van uw auto
 • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden

U kunt onze verkoopadviseurs bereiken op onderstaande telefoonnummers waar ze u graag te woord staan, maar u kunt ook het formulier op deze pagina invullen waarna wij z.s.m. contact met u opnemen op de door u gewenste manier.

Contactverzoek

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Volvo Ton van Kuyk vestigingen

ONZE MEDEWERKERS STAAN VOOR U KLAAR

Veelgestelde vragen:

Mijn Volvo moet gerepareerd worden/heeft onderhoud nodig. Kan dit nog steeds?

Ja, dit kan nog steeds. Wij zijn gewoon geopend.

Ik heb een afspraak staan voor onderhoud aan mijn Volvo, maar ik wil/kan nu niet naar de werkplaats toegaan. Kan ik mijn afspraak verschuiven?

Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan uw Volvo op een andere datum worden gepland. Neem daarvoor contact met ons op.

Ik heb interesse in een nieuwe/gebruikte Volvo, maar ik wil/kan niet naar de dealer toegaan. Zijn er andere mogelijkheden?

Wij helpen u graag verder via onze (online) kanalen zoals telefoon en e-mail, Whatsapp, social messaging (Facebook en Instagram) en Skype/Facetime. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ik heb een vervangende Volvo nodig. Is dit veilig?

Volvo’s die worden gebruikt voor Vervangend Vervoer zijn bij inname ontsmet. Hierbij is extra aandacht voor oppervlaktes die veelvuldig worden aangeraakt, zoals stuur, versnellingspook, portiergrepen, sleutels enz. Ook bij aflevering wordt de auto ontsmet.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.