Ontdek de Volvo V60 Cross Country

Volvo V60 Cross Country: dé premium estate waarmee u elk avontuur tegemoet rijdt. De veelzijdigheid en slimme technologie zorgen voor een onvergetelijke rijervaring. Ervaar het avontuurlijke karakter zelf en maak een proefrit bij Ton van Kuyk, uw Volvo-dealer.

Vanaf 250 pk

B5 AWD Automaat

€ 65.995

vanafprijs

€ 869

Full Operational Lease p.m. vanaf

CO2

vanaf 152 gr/km

Overal op voorbereid

De Volvo V60 Cross Country is een auto die is gemaakt om zelfverzekerd ieder avontuur tegemoet te rijden. Met een verhoogd onderstel, standaard all-wheel drive en een robuust uiterlijk, staat niets uw volgende avontuur in de weg.

Daarnaast benadrukken unieke designelementen het ruige karakter van de auto. Wijkt u ook graag van de gebaande paden af? Dan is deze premium estate u op het lijf geschreven. Stel daarom uw eigen droomauto samen met de Volvo Car Configurator.

Verkrijgbaar als Mild Hybrid

Op duurzame wijze genieten van het rijden in een Volvo? Dat kan met de nieuwe Mild Hybrid-technologie. De Mild-Hybrid variant…

  • Is tot 15% zuiniger en schoner dan niet-geëlektrificeerde versies.
  • Remt af, zodra de bestuurder het gas loslaat.
  • Slaat de bewegingsenergie op als elektriciteit.
  • Gebruikt de opgeslagen elektriciteit om de elektromotor te voeden.

Altijd volledige controle

Dankzij de standaard vierwielaandrijving heeft u altijd volledige controle. De Volvo V60 Cross Country gaat geen enkel wegtype óf weertype uit de weg. Hierdoor is de premium estate altijd klaar voor het volgende avontuur.

Een opvallend ontwerp

De auto is bovendien voorzien van opvallende ontwerpelementen. Met de unieke grille aan de voorkant en een uniek Cross Country-logo in de achterbumper, rijdt u elk avontuur in stijl tegemoet.

Veiligheid voorop

Standaard Hill Descent Control maakt het langzaam naar beneden rijden op hellingen veilig en gemakkelijk. De auto remt automatisch en garandeert zo overal en altijd een geleidelijke afdaling.

Een unieke rijbeleving

Door een hogere bodemvrijheid en het robuuste exterieur geniet u met vertrouwen van de dingen die uw hart sneller doen kloppen. Bent u ook klaar voor het volgende avontuur? Vraag een proefrit aan bij de dichtstbijzijnde Ton van Kuyk vestiging.