De nieuwe Volvo S60 – Bekijk hem exclusief bij Volvo Ton van Kuyk (Alkmaar)

DE NIEUWE VOLVO S60
Brengt een flitsbezoek aan onze showroom in Alkmaar!

Het is ons gelukt om de gloednieuwe Volvo S60 voor een kort flitsbezoek naar onze showroom te halen. Dat is echt uniek! Kom een exclusief kijkje nemen in onze showroom in Alkmaar en bewonder de S60 met eigen ogen.

U kunt nog niet proefrijden, dat kan pas tijdens introductie omstreeks voorjaar 2019. Maar, er in zitten, kijken, voelen, even aanraken … Het kan op 26 (13.00 – 21.00 uur) & 27 november (09.00 – 21.00 uur) bij Volvo Ton van Kuyk aan de Robbenkoog 6 in Alkmaar!

Mocht u zich willen inschrijven voor deze exclusieve preview kan dat via onderstaande link. Natuurlijk bent u (met eventuele introduces) ook zonder inschrijving van harte welkom.

De nieuwe S60 in detail

De nieuwe S60 omarmt het ideaal van puur rijplezier en geeft rijden een nieuwe definitie.

De Volvo S60 T8 Polestar Engineered

Onder de naam Polestar Engineered introduceren we samen met Polestar een nieuwe performance uitvoering. Deze uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe plug-in hybride T8 Twin Engine van de 60-serie.

Polestar Engineered voegt prestatie bevorderende componenten toe aan het chassis en de krachtige plug-in hybride T8 Twin Engine motor. Polestar gebruikt hiervoor componenten van ’s werelds bekendste bedrijven voor performance parts; Öhlins en Brembo. Dit, samen met de unieke details, aangepaste rij-instellingen en motoroptimalisatie naar 405 pk (298 kW) en 670 Nm, geeft de S60 T8 Polestar Engineered uitstekende prestaties.

Sportief gestijld

Badges op het exterieur, performance-styling en stuurschakelpaddles vormen een auto met een uniek progressief, sportief karakter.

Baanbrekende combinatie

De S60 Polestar Engineered komt met een Plug-in Hybrid T8 Twin Engine, de perfecte combinatie van de high performance benzinemotor en een krachtige elektromotor.

Een krachtige balans

Lichtgewicht lichtmetalen velgen met een uniek ontwerp accentueren het sportieve karakter en verminderen het gewicht, voor een meer responsieve bediening.

Scandinavische precisie

Ontdek de dynamiek met performance onderstel onderdelen van Öhlins, remmen van Brembo en een veerpootbrug voor controle en precisie.

De nieuwe Volvo S60 maakt zijn opwachting in onze showrooms in de zomer van 2019. Wilt u tot die tijd op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen? 

Schrijf u in en ontvangt alle informatie uit eerste hand!