De nieuwe Volvo S60 – Rewrite your driving story

De nieuwe Volvo S60 is gemaakt voor puur rijplezier. Strakke lijnen, robuuste schouders en uitgebalanceerde proporties geven de sedan een atletisch karakter. De dynamische rijeigenschappen zorgen voor een zelfbewuste uitstraling. De nieuwe S60 geeft rijden een nieuwe definitie.

Een expressieve sedan

Subtiele zwarte accenten in de grille accentueren de krachtige en dynamische uitstraling van de nieuwe S60.

De nieuwe S60 in detail

De nieuwe S60 omarmt het ideaal van puur rijplezier en geeft rijden een nieuwe definitie.

De Volvo S60 T8 Polestar Engineered

Onder de naam Polestar Engineered introduceren we samen met Polestar een nieuwe performance uitvoering. Deze uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe plug-in hybride T8 Twin Engine van de 60-serie.

Revolutionaire rijervaring

Polestar Engineered voegt prestatie bevorderende componenten toe aan het chassis en de krachtige plug-in hybride T8 Twin Engine motor. Polestar gebruikt hiervoor componenten van ’s werelds bekendste bedrijven voor performance parts; Öhlins en Brembo. Dit, samen met de unieke details, aangepaste rij-instellingen en motoroptimalisatie naar 405 pk (298 kW) en 670 Nm, geeft de S60 T8 Polestar Engineered uitstekende prestaties.

Sportief gestijld

Badges op het exterieur, performance-styling en stuurschakelpaddles vormen een auto met een uniek progressief, sportief karakter.

Baanbrekende combinatie

De S60 Polestar Engineered komt met een Plug-in Hybrid T8 Twin Engine, de perfecte combinatie van de high performance benzinemotor en een krachtige elektromotor.

Scandinavische precisie

Ontdek de dynamiek met performance onderstel onderdelen van Öhlins, remmen van Brembo en een veerpootbrug voor controle en precisie.

Een krachtige balans

Lichtgewicht lichtmetalen velgen met een uniek ontwerp accentueren het sportieve karakter en verminderen het gewicht, voor een meer responsieve bediening.