De vernieuwde Volvo V40 Cross Country is voorzien van innovatieve technologieën en de nieuwe designtaal van Volvo. Hij combineert robuuste designkenmerken met intuïtieve technologieën die het leven makkelijker maken. De V40 Cross Country draait om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties.

Nu extra compleet als Polar+ Luxury | Luxe en avontuurlijk

V40 Cross Country Polar+ Luxury

De Volvo V40 Cross Country biedt het beste in Scandinavisch design en is nu leverbaar als zeer complete V40 Cross Country Polar+ Luxury uitvoering. Deze speciale uitvoering zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort en worden altijd geleverd met Geartronic automaat. 

Ontdek de belangrijkste details.

– 152 pk (112 kW) benzinemotor
– standaard zestrapsautomaat
– LED koplampen
– Panoramisch dak- 17” lichtmetalen velgen
– Sensus navigatie
– Volvo On Call
– Lederen bekleding
– Verwarmbare voorstoelen
– Premium Audio by Harman Kardon
– DAB+
– Keyless Drive
– Park Assist Pilot
– Park Assist camera achter
– Automatisch dimmende binnenspiegel
– Elektrisch inklapbare buitenspiegels

Toonaangevend veiligheidspakket in de Volvo V40

De Volvo V40 is uitgerust met de nieuwste technieken, inclusief Volvo’s Pedestrian Detection met Full Auto Brake. Daaronder vallen ook een nooit eerder toegepaste voetgangersairbag, een Lane Keeping Aid (via trillingen in het stuurwiel) en het ingenieuze Park Assist Pilot dat parallel parkeren vergemakkelijkt. De Volvo V40 is standaards uitgerust met City Safety, om een aanrijding bij lage snelheid te voorkomen, is verder doorontwikkeld en werkt nu tot een snelheid van 50 km/uur. De Volvo V40 is de intelligentste en veiligste auto in zijn segment.