Ontdek alle details van de robuuste en zeer complete V40 Cross Country Polar+ Luxury. U rijdt de Volvo V40 CC Polar+ Luxury al vanaf € 469 p.m. via Volvo Private Lease.

€ 32.995

vanafprijs

€ 469

Private Lease
(incl. btw / o.b.v. 48 maanden en 10.000 km)

Nieuw:

Polar+ Luxury

Nu extra compleet

V40 Cross Country Polar+ Luxury

De Volvo V40 Cross Country biedt het beste in Scandinavisch design en is nu leverbaar als zeer complete V40 Cross Country Polar+ Luxury uitvoering. Deze speciale uitvoering zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort en worden altijd geleverd met Geartronic automaat.

Toonaangevend veiligheidspakket in de Volvo V40

De Volvo V40 is uitgerust met de nieuwste technieken, inclusief Volvo’s Pedestrian Detection met Full Auto Brake. Daaronder vallen ook een nooit eerder toegepaste voetgangersairbag, een Lane Keeping Aid (via trillingen in het stuurwiel) en het ingenieuze Park Assist Pilot dat parallel parkeren vergemakkelijkt. De Volvo V40 is standaards uitgerust met City Safety, om een aanrijding bij lage snelheid te voorkomen, is verder doorontwikkeld en werkt nu tot een snelheid van 50 km/uur. De Volvo V40 is de intelligentste en veiligste auto in zijn segment.