Wat zult u voelen op het moment dat u dit perfect samengestelde interieur betreedt van de Volvo V40? Is het opwinding over het hoogwaardige Scandinavische ontwerp en de uitstraling van de hoogstaande materialen? Misschien is het wel verbazing over de slimme details die voor uw gemak en comfort zijn aangebracht, of over hoe naadloos het interieur zich aanpast aan uw stemming? Sommige dingen zullen u meteen opvallen, andere pas wanneer u uren in uw Volvo V40 hebt doorgebracht. Maar wees niet verrast als u zich ontspannen voelt, wellicht zoals bij het thuiskomen. Als u eenmaal binnen bent geweest, zult u zich verheugen om terug te keren.

Volvo V40 Polar+ Sport

Rijkelijk uitgerust

De Volvo V40 biedt het beste in Scandinavisch design. De zeer complete Polar, Polar+ en Polar+ Sport van de V40 zijn standaard extra compleet uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. De al rijke en sportieve standaard uitrusting van de V40 is uitgebreid met LED-koplampen en een automaat. Volvo on Call is standaard op de uitvoeringen Polar+ en Polar+ Sport.

Scandinavische precisie | de Polar uitvoeringen op een rij

De Volvo V40 biedt het beste in Scandinavisch design. De zeer complete Polar, Polar+ en Polar+ Sport van de V40 zijn standaard extra compleet uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. Tevens wordt iedere V40 nu standaard geleverd met Geartronic automaat.

Polar

De Polar-uitvoering heeft een zeer complete uitrusting en is standaard voorzien van o.a. LED-koplampen, Cruise Control, 16″ lichtmetalen velgen, regensensor, airconditioning, City Safety en een voetgangersairbag.

Polar+

De Polar+ voegt daar o.a. Sensus Connect met High Performance Audio, navigatie, Volvo On Call, verwarmbare voorstoelen en Park Assist achter aan toe.

Polar+ Sport

Aan de uitrusting van de Polar+ voegt de Polar+ Sport o.a. een R-Design interieur en exterieur, DAB+, getint glas vanaf de B-stijl, Keyless Drive, een panoramisch dak, Park Assist voor en een Premium Audio systeem by Harman Kardon toe.

Toonaangevend veiligheidspakket in de Volvo V40

De Volvo V40 is uitgerust met de nieuwste technieken, inclusief Volvo’s Pedestrian Detection met Full Auto Brake. Daaronder vallen ook een nooit eerder toegepaste voetgangersairbag, een Lane Keeping Aid (via trillingen in het stuurwiel) en het ingenieuze Park Assist Pilot dat parallel parkeren vergemakkelijkt. De Volvo V40 is standaards uitgerust met City Safety, om een aanrijding bij lage snelheid te voorkomen, is verder doorontwikkeld en werkt nu tot een snelheid van 50 km/uur. De Volvo V40 is de intelligentste en veiligste in zijn segment.