De Volvo V40, nu completer dan ooit. Ontdek alle details van de sportieve en zeer complete Polar, Polar+ en Polar+ Sport.

€ 28.495

Vanafprijs

€ 389

Private Lease
(incl. btw / o.b.v. 48 maanden en 10.000 km)

Completer

Dan ooit

Standaard automaat

6-traps Geartronic

Rijkelijk uitgerust

De Volvo V40 biedt het beste in Scandinavisch design. De zeer complete Polar, Polar+ en Polar+ Sport van de V40 zijn standaard extra compleet uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. De Volvo V40 wordt vanaf nu standaard geleverd met de kenmerkende Volvo LED koplampen en een zestrapsautomaat met sportstand.

Aanbieding V40 Polar+ Sport

Kies voor de V40 Polar+ Sport en u kunt meteen volop genieten van de vele premium extra’s. De meest succesvolle Volvo ooit is nog maar in beperkte oplage beschikbaar en staat voor u klaar bij de Volvo-dealer. En de scherpe prijs maakt de keuze alleen maar makkelijker.

De V40 Polar+ Sport mét standaard automaat en de krachtige 152 pk (112 kW) T3-motor is nu direct leverbaar voor €32.995. Nu tijdelijk € 11.585 voordeel.

Toonaangevend veiligheidspakket

De Volvo V40 is uitgerust met de nieuwste technieken, inclusief Volvo’s Pedestrian Detection met Full Auto Brake. Daaronder vallen ook een nooit eerder toegepaste voetgangersairbag, een Lane Keeping Aid (via trillingen in het stuurwiel) en het ingenieuze Park Assist Pilot dat parallel parkeren vergemakkelijkt. De Volvo V40 is standaards uitgerust met City Safety, om een aanrijding bij lage snelheid te voorkomen, is verder doorontwikkeld en werkt nu tot een snelheid van 50 km/uur. De Volvo V40 is de intelligentste en veiligste in zijn segment.