Wat zult u voelen op het moment dat u dit perfect samengestelde interieur betreedt van de Volvo V40? Is het opwinding over het hoogwaardige Scandinavische ontwerp en de uitstraling van de hoogstaande materialen? Misschien is het wel verbazing over de slimme details die voor uw gemak en comfort zijn aangebracht, of over hoe naadloos het interieur zich aanpast aan uw stemming? Sommige dingen zullen u meteen opvallen, andere pas wanneer u uren in uw Volvo V40 hebt doorgebracht. Maar wees niet verrast als u zich ontspannen voelt, wellicht zoals bij het thuiskomen. Als u eenmaal binnen bent geweest, zult u zich verheugen om terug te keren.

V40 Business Sport

Nieuw: Volvo V40 D3 en T4 Business Sport

Met de zeer complete V40 R-Design uitrusting als basis verrast de krachtige V40 Business Sport de sportieve rijder. Uitgevoerd met onder andere Sensus navigatie, het infotainmentsysteem Sensus Connect met High Performance Audio en Bluetooth, Clean Zone klimaatregeling en verwarmbare voorstoelen. Sportiviteit vindt u terug in zowel exterieur als interieur, als ook in de beschikbare motoren.

Krachtige motoren

De V40 Business Sport is leverbaar als krachtige T4 (190 PK) benzine- en D3 (150 PK) dieselmotor. Het Dynamic Chassis is standaard waarmee het sportieve karakter van de V40 Business Sport goed tot uiting komt in de wegligging en het stuurgedrag. U rijdt de gelimiteerde Volvo V40 Business Sport al vanaf €29.995.

Toonaangevend veiligheidspakket in de Volvo V40

De Volvo V40 is uitgerust met de nieuwste technieken, inclusief Volvo’s Pedestrian Detection met Full Auto Brake. Daaronder vallen ook een nooit eerder toegepaste voetgangersairbag, een Lane Keeping Aid (via trillingen in het stuurwiel) en het ingenieuze Park Assist Pilot dat parallel parkeren vergemakkelijkt. De Volvo V40 is standaards uitgerust met City Safety, om een aanrijding bij lage snelheid te voorkomen, is verder doorontwikkeld en werkt nu tot een snelheid van 50 km/uur. De Volvo V40 is de intelligentste en veiligste Volvo tot nu toe.