Ontdek de Volvo V90 Cross Country

Combineer all-road-capaciteit met toonaangevend Scandinavisch design en Zweeds vakmanschap: dát is de Volvo V90 Cross Country. De avontuurlijke estate is klaar om op ontdekkingstocht te gaan. U ook? Maak een proefrit bij Ton van Kuyk.

Vanaf 250 pk

B5 AWD Automaat

€ 76.995

vanafprijs

€ 949

Full Operational Lease p.m. vanaf

CO2

CO2 vanaf 175 gr/km

Krachtige uitstraling

De avontuurlijke estate is de perfecte combinatie van Zweeds design, vakmanschap en echte all-road-prestaties. De forse wielen en grote bodemvrijheid geven een vertrouwd gevoel op elk soort terrein. Krachtige terreincapaciteiten zijn verpakt in een verfijnde, elegante estate-body.

Stel ook uw eigen droomauto samen met de Volvo Car Configurator. Of ontdek alle functionaliteiten en de prijs van de Volvo V90 Cross Country in de brochure.

Nieuwe Mild Hybrid-technologie

Dankzij de nieuwe Mild Hybrid-technologie geniet u toch op duurzame wijze van het rijden in een Volvo. De V90 Cross Country…

  • Is tot 15% zuiniger en schoner dan niet-geëlektrificeerde versies.
  • Remt af, zodra de bestuurder het gas loslaat.
  • Slaat de bewegingsenergie op als elektriciteit.
  • Gebruikt de opgeslagen elektriciteit tot slot om de elektromotor te voeden.

Deze slimme technologie zorgt hiermee voor een lager brandstofverbruik en minder emissies.

Verleg uw grenzen, op elk terrein

De ongeëvenaarde controle, verhoogde bodemvrijheid en robuuste constructie geven u het vertrouwen om grenzen te verleggen. Deze sportieve rijbeleving wordt bovendien versterkt door de variabele koppelregeling en Corner Traction Control. Daarnaast bieden de nieuwe Cross Country-wielen en high profile banden extra veiligheid en comfort tijdens uw avontuur.

Ook zorgen Hill Descent Control en all-wheel drive ervoor dat u zelfs in de zwaarste omstandigheden volledige controle heeft. Pas uw rijervaring aan met een simpele druk op de knop en kies uit één van de vijf drive modes:

Comfort

Eco

Dynamic

Off-Road

Individual

Met de individual-mode heeft u bovendien de mogelijkheid om de instellingen helemaal aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Ervaar het ook zelf en vraag een proefrit aan bij de dichtstbijzijnde Ton van Kuyk vestiging. Toch behoefte aan meer informatie? Bekijk de Volvo V90 Cross Country op de website van Volvo Nederland.