Ontdek een auto waarin all-road capaciteit gecombineerd wordt met toonaangevend Scandinavisch design en Zweeds vakmanschap.

Vanaf 250 pk

B5 AWD Automaat

€ 71.995

vanafprijs

€ 949

Lease p.m. vanaf
(excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

CO2

CO2 vanaf 148 gr/km

V90 Cross Country: The Get Away Car

Rust, ruimte, natuurlijke materialen en Scandinavish vakmanschap komen samen in de nieuwe Volvo V90 Cross Country en helpen u de hectiek van de dag achter u te laten. Zo kunt u een vanzelfsprekende keuze maken voor dingen die écht belangrijk zijn.

“You can’t live at all, unless you live fully, now.” – Alan Watts

Nieuwe Mild hybrid technologie

Met zijn nieuwe Mild hybrid technologie is de nieuwe V90 Cross Country in de praktijk tot 15 procent zuiniger en schoner dan de niet-geëlektrificeerde versies. Met de elektronische regeneratiefunctie remt de auto af zodra de bestuurder het gas loslaat. De bewegingsenergie van de auto wordt teruggewonnen en als elektriciteit opgeslagen in de accu, om later de elektromotor te voeden. Dat zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder emissies.

Krachtige uitstraling

Dit is de perfecte combinatie van Zweeds design, vakmanschap en echte all-road prestaties. De forse wielen en grote bodemvrijheid geven een vertrouwd gevoel op elk soort terrein. De ‘front skid plate’ en de omlijsting van de wielkasten versterken de stoere uitstraling. Waarmee krachtige terreincapaciteiten zijn verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body.

Verleg uw grenzen, op elk terrein

De ongeëvenaarde controle, verhoogde bodenvrijheid en robuuste constructie geven u het vertrouwen om grenzen te verleggen. Deze sportieve rijbeleving wordt versterkt door de variabele koppelregeling en Corner Traction Control. De nieuwe Cross Country-wielen en high profile banden bieden hierbij extra veiligheid en comfort.

‘Hill descent control’ en ‘all-wheel drive’ zorgen ervoor dat je zelfs in de zwaarste omstandigheden de controle houdt. Dankzij de vijf verschillende drive modes – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road en Individual – kunt u uw rijervaring met een druk op de knop aanpassen. Met de Individual mode heeft u bovendien de mogelijkheid om de instellingen helemaal aan uw persoonlijke wensen aan te passen.