De  Volvo S60 is de sportsedan die het woord ‘rijplezier’ een nieuwe dimensie geeft. Moeiteloze performance, intuïtieve technologie en een geraffineerd chassis die evenveel comfort als controle biedt, staat voor u klaar.

Vanaf 163 pk

B3 Mild hybrid

€ 43.995

vanafprijs

€ 629

Lease p.m. vanaf
(excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

CO2

vanaf 38 gr/km

Sportieve luxe

Moeiteloze performance, intuïtieve technologie en een geraffineerd chassis die evenveel comfort als controle biedt, staat voor u klaar, met een aantal Drive Modes, die u in het middelpunt van een dynamische ervaring plaatsen. Het interieur is ontworpen om uw behoeften heen – een plek waar connected, makkelijk te gebruiken technologie gecombineerd wordt met op de mens gerichte innovatie en elegant Scandinavisch design.

Diesels zijn niet meer leverbaar en alle benzinemotoren zijn voortaan geëlektrificeerd (Mild hybrid en Plug-in hybrid). De R-Design uitvoering met o.a. 18″ velgen, Sensus Navigatie, Volvo On Call, LED-koplampen en Park Assist achter geeft de auto een complete standaarduitrusting en een sportieve uitstraling.

In de S60 Inscription uitvoering geniet u van de Zweedse luxe met een dynamisch karakter. U herkent de Inscription uitvoering aan de verfijnde chromen accenten en de exclusieve 18, 19 of 20-inch velgen met diamond-cut afwerking. De lederen bekleding en premium materialen maken van elke rit een uiterst luxe beleving. Kijk voor het volledig aanbod in de prijslijst.

De nieuwe S60 in detail

De nieuwe S60 omarmt het ideaal van puur rijplezier en geeft rijden een nieuwe definitie.

Volvo S60 T8 Twin Engine Polestar Engineered

Onder de naam Polestar Engineered introduceren we samen met Polestar een nieuwe performance uitvoering. Deze uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe plug-in hybride T8 Twin Engine van de 60-serie.

Polestar Engineered voegt prestatie bevorderende componenten toe aan het chassis en de krachtige plug-in hybride T8 Twin Engine motor. Polestar gebruikt hiervoor componenten van ’s werelds bekendste bedrijven voor performance parts; Öhlins en Brembo. Dit, samen met de unieke details, aangepaste rij-instellingen en motoroptimalisatie naar 405 pk en 670 Nm, geeft de S60 T8 Polestar Engineered uitstekende prestaties.