Private lease actie tarief voor V60 Business Sport

Voor de uit voorraad leverbare zeer complete V60 Business Sport uitvoeringen is een speciaal Private Lease tarief geïntroduceerd. In samenwerking met Volvo Car Lease bieden wij u de mogelijkheid de V60 Business Sport te rijden vanaf €499 per maand! Dit betreft een all-in tarief exclusief brandstof, gebaseerd op een looptijd van 48 maanden waarin u 10.000km per jaar kunt rijden. Natuurlijk zijn andere looptijden en kilometrages ook geen probleem, onze adviseurs maken graag een berekening op maat!

 

 

De V60 Business Sport

De basis is de extra sportief uitgeruste V60 R-Design. Dat betekent onder meer exclusieve R-Design 18-inch lichtmetalen velgen en een verlaagd sportchassis, diffuser achter en raamlijsten in Silk Metal uitgevoerd.

De V60 Business Sport doet ook qua interieur zijn naam eer aan. De sportstoelen vóór, sportpedalen, het met leder bekleed sportstuur met R-Design-logo, adaptief TFT Crystal instrumentenpaneel met onder meer een Performance-instelling en de met leder beklede versnellingspookknop, spreken de sportief ingestelde automobilist aan. De Sensus navigatie met gratis updates van de EU-kaart, Dual Xenon verlichting, Park Assist achter, High Performance Audio en verwarmbare voorstoelen geven optimaal comfort. Ideaal voor de rijder die veel kilometers maakt en graag uitgerust bij een volgende afspraak arriveert.