Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe voortgang-updates omtrent de verbouwing!

Update #4 – 6 maart 2020

Met update nummer 4 zijn we aanbeland bij de laatste update, want we zijn namelijk bijna weer operationeel! Zowel de werkplaats als de showroom bereiken hun finale vorm en de eerste auto’s staan alweer binnen. Ook de nieuwe kantoren én de nieuwe koffiecorner zijn een lust voor het oog!

Update #3 – 19 februari 2020

We zijn beland bij update nummer 3! Er zijn inmiddels grote stappen gemaakt in de werkplaats. Wat het meest opvalt is het verf-gespoten plafond waardoor de gehele ruimte nu niet alleen frisser, maar ook veel lichter oogt! Momenteel worden in de werkplaats de nieuwe tegels gelegd en in de showroom is dit proces al zo goed als klaar. Ook het schilderwerk in de showroom is aangepakt, waar ondertussen ook het nieuwe meubilair is gearriveerd.

Update #2 – 6 februari 2020

We zijn nu twee weken onderweg en de eerste veranderingen worden nu duidelijk zichtbaar! In de werkplaats wordt nog steeds hard gewerkt om alles klaar te maken voor de plaatsing van de zes nieuwe bruggen. In de showroom is de oude vloer volledig verwijderd, en worden de nieuwe tegels gelegd. Ook in onze tijdelijke showroom aan de overkant – Kernweg 21 – is alles goed voor elkaar en staan onze Volvo’s er mooi (én warm) bij!

Update #1 – 28 januari 2020

De verbouwing is in volle gang! De eerste stappen naar het nieuwe pand zijn gezet. Op dit moment wordt de showroomvloer verwijderd en zijn alle bruggen in de werkplaats verwijderd om zo ook daar de nieuwe vloer en alle equipment te kunnen installeren.

PERSBERICHT

VOLVO TON VAN KUYK HOORN BOUWT AAN EEN NIEUWE TOEKOMST

Sinds 25 januari jl. wordt er in Hoorn gebouwd aan een nieuwe toekomst voor Volvo Ton van Kuyk Hoorn. Het kenmerkende filiaal van de Volvo-dealer aan de Kernweg 8 wordt van top tot teen in een nieuw, duurzaam jasje gestoken volgens de allernieuwste richtlijnen van de autofabrikant.

Volvo Retail Experience

Onderdeel van de verbouwing is de verandering naar het ‘Volvo Retail Experience’ concept. Dit houdt in dat de showroom een meer premium uitstraling krijgt met LED-verlichting, lichtgrijze vloertegels en meer focus op de ruimtelijke opstelling van de nieuwe Volvo’s. Er zal een vernieuwde wand met een ruim aanbod aan lak- en bekledingstalen aanwezig zijn en met behulp van de losse inlegstalen kan de klant zijn of haar nieuwe Volvo op een bijzondere manier samenstellen.

Een ruim gedeelte van de showroom wordt omgetoverd tot een Scandinavische living. Hier kan men in alle rust werken in één van de flex-werkplekken, of genietend van een kop heerlijke koffie door de glazen wand kijken hoe de technici aan de auto werken.

Volvo Personal Service

Naast alle vernieuwingen in de showroom en de werkplaats kent deze laatste nóg een vernieuwing: ‘Volvo Personal Service’. Volvo Personal Service is een unieke innovatie in auto-onderhoud. Een pitstop voor snel en efficiënt onderhoud. Hierbij heeft de klant contact met zijn of haar ‘eigen’ team van technici en wordt het onderhoud of de reparatie direct besproken.

Tijdelijk een andere locatie

Tijdens de verbouwing – die naar verwachting zo’n vijf weken in beslag neemt – wordt de showroom tijdelijk verplaatst naar de overburen van Bert Ooms Verhuizingen B.V., aan de Kernweg 21. Daar ontvangt de Volvo-dealer tijdelijk haar klanten en staan de auto’s en verkoopadviseurs klaar. Ook voor onderhoudswerkzaamheden kunnen klanten gewoon in Hoorn op het bestaande adres terecht voor het brengen en halen van hun auto.

Wilt u op de hoogte blijven van alle vorderingen én een kijkje achter de schermen krijgen van de verbouwing? Volg dan het blog op tvk.nl/nieuws of neem af en toe kijkje op de social media kanalen van Volvo Ton van Kuyk.