Op 5 juli jl. is door Niels Korteweg en Lars Welbers van Volvo Ton van Kuyk samen met Michiel van Zeggeren en Raymond Wijker van MHCC (Mixed Hockey Club Castricum) een mooie overeenkomst gesloten. Volvo Ton van Kuyk is al een bekende bordsponsor van MHCC en deze samenwerking is nu uitgebreid met de Volvo Clubbonus.

Volvo Clubbonus

De Volvo Clubbonus is een zeer vruchtbare samenwerking voor beide partijen. Het partnership houdt in: koop of lease een nieuwe Volvo bij Volvo Ton van Kuyk, dan levert dat de hockeyclub een clubbonus van €1.000 op. Ook gebruikte Volvo’s met het zogeheten SELEKT Label profiteren van de Clubbonus regeling, dan stort Volvo Ton van Kuyk namelijk €500 in de clubkas.

Indirect helpt Volvo met de samenwerking met de KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockey Bond), iedere hockeyer in Nederland. Met het partnership wil Volvo Cars Nederland de samenwerking ook regionaal activeren, met Volvo Ton van Kuyk als regionale Volvo-dealer die midden in de hockeysamenleving staat.

Actieve samenwerking

Naast het bestaande sponsorschap en de Volvo Clubbonus gaan beide partijen ook clinics via de KNHB regelen, zal Volvo Ton van Kuyk vervoer beschikbaar stellen bij uitwedstrijden, zullen er gezamenlijk interessante lezingen georganiseerd worden en zal de Volvo-dealer zichtbaar aanwezig zijn bij diverse activiteiten op de club in Castricum.