Koop uw nieuwe Volvo vanuit huis

In deze bijzondere tijd denken wij graag met u mee. Wilt of durft u niet naar één van onze showrooms te komen? Dan is dat geen enkel probleem. U kunt nu iedere Volvo, een nieuwe of een occasions, virtueel bezichtigen via een videogesprek. Als u uw droom-Volvo heeft gevonden dan kunt u deze online vanuit huis aanschaffen. Vervolgens leveren wij uw nieuwe Volvo thuis bij u af, kosteloos!

Wij begrijpen dat het online bezichtigen én aanschaffen van een auto misschien even wennen is. Daarom hebben wij een aantal zekerheid voor u ingebouwd. Koopt u een Volvo SELEKT occasions en voldoet deze toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Dan heeft u 30 dagen bedenktijd en omruilgarantie.

Uw huidige auto inruilen?

Mocht u uw huidige auto in willen ruilen is dat natuurlijk geen enkel probleem. Onze verkoopadviseurs maken tijdens het videogesprek graag een interessant inruilvoorstel voor u.

Hoe werkt het?

OS-hoewerkthet2

1. Zoek in onze voorraad uw droom-Volvo.

2. Neem contact met ons op en plan een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs.

3. De verkoopadviseur laat u de auto virtueel bezichtigen en maakt graag een voorstel voor u.

Heeft u een auto in te ruilen? Geen probleem. Wij doen direct een taxatie en maken voor u een inruilvoorstel.

4. Wij leveren uw nieuwe Volvo kosteloos bij u thuis af!

Bekijk onze nieuwe voorraad

Neem een kijkje in onze actuele nieuwe voorraad. Wij hebben altijd een ruimte selectie aan Volvo’s nieuw op voorraad, van S60 tot XC90! Allen zijn direct leverbaar.

Bekijk onze Volvo occasions

Van Used Cars met een half jaar garantie tot SELEKT occasions met één jaar garantie én omruilgarantie. Wij hebben altijd 200 Volvo’s in onze showrooms.

Plan een persoonlijk videogesprek

Neem contact met ons per telefoon, mail of WhatsApp om een videogesprek met één van onze verkoopadviseurs in te plannen.