Twee onderhoudsvouchers bij aankoop Volvo SELEKT occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare Volvo occasion? Met Volvo Selekt bieden wij occasions aan in topconditie, met 24 maanden fabrieksgarantie én voordeel op onderhoud. Want tijdelijk ontvangt u twee onderhoudsvouchers van € 250 bij aankoop van een Volvo Selekt occasion van 3 t/m 5 jaar oud. Een occasion met de unieke zekerheden van Volvo. Profiteer van vouchers bij Volvo SELEKT occasions.

Wilt u de zekerheid van een jong gebruikte auto die uitgebreid is gecontroleerd? Kies dan voor Volvo Selekt, hét kwaliteitskeurmerk voor Volvo occasions.

Deze auto’s zijn jonger dan 60 maanden, hebben minder dan 150.000 km gereden, hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis, 24 maanden onbeperkte kilometergarantie, zijn geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus en gereed gemaakt aan de hand van een checklist van meer dan 100 punten.

Een Volvo occasion vindt u natuurlijk bij Volvo Ton van Kuyk. Want niemand kent onze auto’s beter dan wij!

 

Vind uw nieuwe gebruikte Volvo

Bent u op zoek bent naar een gebruikte Volvo S60 of juist een V90? Naar een occasion uit de XC40- of XC90-serie? Naar een Volvo Selekt in een specifieke uitvoering? Wat uw wensen ook zijn, u vindt alle modellen, bouwjaren en uitvoeringen in ons ruime aanbod occasions.

De zekerheden van Volvo Selekt:

 

24 maanden fabrieksgarantie 

2 jaar voordeel op onderhoud 

Zorgvuldig geselecteerd 

Aflevercontrole en -beurt 

Internationale wegenhulp 

Omruilmogelijkheid 

24 maanden voordeel op onderhoud 

*actie loopt t/m 31 januari en geldt alleen voor Volvo Selekt occasions van 3 tot 5 jaar. De vouchers zijn inwisselbaar bij twee opeenvolgende onderhoudsbeurten. Profiteer van vouchers bij Volvo SELEKT occasions.

Volvo selekt