Of u nu een éénmanszaak, een middelgrote of een grote onderneming heeft, wij hebben voor u het passende advies op het gebied van mobiliteit. Onze deskundige Accountmanager Business Sales is speciaal opgeleid om u te adviseren in zaken die voor u belangrijk zijn. Of het nu gaat om aanschaf, onderhoud, fiscale aspecten of milieu & maatschappelijk verantwoord ondernemen, u bent bij Volvo Ton van Kuyk aan het juiste adres.

Onze klanten gaan er terecht van uit, dat wij voldoen aan hen verwachtingen. Voor ons is dat niet voldoende. Wij streven ernaar ze te overtreffen. Wij focussen ons niet alleen op verkoop, maar ook op kostenbeheersing, kostenbesparing, flexibiliteit, duurzame mobiliteit en vooral zorgeloos rijden. Goed luisteren naar onze klanten, meedenken en het bieden van een op maat gesneden mobiliteitsplan is onze specialiteit.

Onze misie is een duurzame relatie op te bouwen en te onderhouden met onze klanten. Betrouwbaarheid, klantgerichtheid en service staan centraal, hierdoor kunnen wij de ideale partner zijn voor onze relaties.

Waarom kiezen voor Volvo Ton van Kuyk en Pure Lease?

Volvo Ton van Kuyk en Pure Lease zijn sterk met elkaar verbonden, Pure Lease is tenslotte onderdeel van de Ton van Kuyk Groep. Samen streven wij ernaar om een optimale relatie op te bouwen en te onderhouden met onze klanten. Wij denken niet alleen klantgericht, maar we doen ook werkelijk wat we beloven. We willen ons onderscheiden en daarom bieden we een zeer uitgebreid servicepakket.


Leasen bij Pure Lease

Zakelijk autorijden draait om veiligheid, zekerheid en service. U wilt zorgeloos kunnen rekenen op mobiliteit, zodat u alle vrijheid heeft om u bezig te houden met uw core business. Ongeacht de grootte van uw bedrijf of de omvang van uw wagenpark.

Pure Lease geeft u die mogelijkheid. Afhankelijk van uw wensen en bedrijfsbehoeften stellen wij met u een leasepakket op maat samen Voor een vast bedrag per maand kunt u één of meerdere auto’s naar keuze leasen Alle merken zijn mogelijk. Samen met u kijken we welke mogelijkheden het beste bij uw behoeften passen.

Waarom kiezen voor Pure Lease?

Pure Lease onderscheidt zich van andere leasemaatschappijen door haar flexibiliteit, deskundigheid, persoonlijk contact en aandacht voor uw wensen. De leasemogelijkheden zijn altijd 100% afgestemd op uw specifieke behoefte. Slechts één ding is standaard: hoge kwaliteit.

PureLease_logo_CMYK