Volvo Selekt voor Volvo occasions

Het is de missie van Volvo om auto’s te bouwen die lang meegaan. Gaat u een occasion aanschaffen? Dan heeft u door Volvo Selekt zekerheid over de kwaliteit van de auto. Alle Volvo’s worden gecheckt, onderhouden en geüpdatet.

Waarom Volvo Selekt?

Volvo Selekt is hét kwaliteitskeurmerk van Volvo. Zo kunt u zorgeloos rijden in een occasion die uitgebreid is gecontroleerd. Lees meer over Volvo Selekt.

De occasions binnen Volvo Selekt worden zorgvuldig geselecteerd. Kwaliteit is een belangrijke pijler. Daarom zijn de occasions altijd jonger dan vijf jaar en hebben ze minder dan 150.000 kilometer afgelegd. Daarnaast worden de occasions door een ervaren Volvo technicus gecontroleerd op meer dan 100 punten en voorzien van software upgrades.

Met Volvo Selekt is tweedehands geen tweede keus, maar een bewuste en duurzame keus. Volvo draagt zorg voor het milieu en levert topkwaliteit producten die zo lang mogelijk meegaan. De hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en directe beschikbaarheid zijn dan ook de drijfveren van de stijgende populariteit van occasions.

De occasions van Volvo Selekt hebben minimaal 24 maanden garantie, ongeacht het aantal afgelegde kilometers. Liever een ander model? Dan mag u binnen 30 dagen of 1.500 kilometer uw nieuwe occasion omruilen. Verder geldt een 24/7 pechhulp service binnen Nederland en Europa voor deze occasions. Zo bent u altijd en overal zorgeloos onderweg!

Volvo Selekt XC60

Exclusief bij officiële Volvo dealers 

Met Volvo Selekt garandeert Volvo dat de occasion in perfecte conditie wordt opgeleverd. Deze service wordt alleen verleend door een officiële Volvo dealer, zoals Ton van Kuyk. Bij het onderhoud zijn alleen authentieke Volvo onderdelen gebruikt. Zo is uw occasion vaak meer up-to-date dan wanneer deze van de productielijn kwam. Daarnaast heeft u 24 maanden garantie. Dit is één van de meest uitgebreide auto garanties beschikbaar en geldt voor alle mechanische en elektrische onderdelen.

Kenmerken van Volvo Selekt occasions

Wanneer u een Volvo occasion aanschaft met Volvo Selekt kunt u het volgende verwachten:

  • De occasion voldoet op meer dan 100 punten aan de Volvo normen
  • De occasion is gecheckt en geüpdatet door een gecertificeerde Volvo technicus.
  • De occasion is jonger dan 5 jaar
  • De occasion heeft minder dan 150.000 kilometer op de teller
  • U ontvangt 24 maanden garantie
  • De volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis is beschikbaar
  • U ontvangt 12 maanden Volvo Assistance binnen Europa
  • 100% tevredenheidsgarantie: indien u niet tevreden bent met uw Volvo Selekt occasion ruilen wij deze binnen 30 dagen of 1500 km om voor een ander exemplaar van dezelfde waarde
Volvo Selekt kenmerken

Aanbod Volvo Selekt

Wilt u Volvo occasion aanschaffen en zeker zijn van de best mogelijke kwaliteit?

Meer recent nieuws

Volvo Service Plan

Een perfect onderhouden Volvo? Beheer je onderhoudskosten met het Volvo Service Plan. Je betaalt vooraf een vaste totaalprijs voor onderhoud.
Verder lezen

Volvo EC40 en Volvo EX40. Nieuwe modelnamen.

Nieuwe modelnamen: Volvo EC40 en Volvo EX40. Ook deze modellen sluiten nu naadloos aan op de andere volledig elektrische modellen.
Verder lezen
Volvo EC40 en Volvo EX40

De mooiste Volvo-cadeautjes voor onder de boom 

Geen idee wat je je vriendin, je broer of je zelfs je kind cadeau moet geven? Wij hebben een lijstje met mooie cadeautips.
Verder lezen
Volvo cadeautjes voor onder de boom