Kerstmis wordt door steeds meer mensen gevierd met cadeautjes onder de kerstboom. Deze, uit de VS overgevlogen, traditie is een uitstekend alternatief voor mensen waarvan de kinderen op zeker moment minder op hebben met Sinterklaas. En zo’n verlichte boom met pakjes eronder staat ook nog eens ontzettend gezellig. Maar de grote vraag blijft natuurlijk: wat moet je iemand dan geven? Wij hebben een aantal leuke ideeën uit onze shop voor je op een rijtje gezet. Je kunt ze natuurlijk ook op je eigen verlanglijstje zetten.

Ton van Kuyk Webshop

Neem ook gerust rechtstreeks een kijkje op de lifestylepagina van onze website en vind het ideale cadeau voor jouw vader, buurvrouw of geliefde.

Volvo cadeautjes voor onder de boom 

Een Volvo XC90 voor de allerkleinsten

Als liefhebber van Volvo vind je dit vast een prachtig cadeau. Maak kennis met de enige echte XC90 loopauto. Voor peuters en kleuters is een loopfiets een perfecte voorbereiding op hun eerste fietsje. Een loopauto helpt ze met hun gevoel voor balans en bereidt ze voor op remmen en sturen. Daarnaast is het gewoon ontzettend leuk speelgoed. Net als zijn grote broer is deze XC90 ontworpen om veilig en stevig te zijn. Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Op afstand bestuurbare XC90

Nog zo’n prachtig cadeau voor de échte Volvo liefhebber: de op afstand bestuurbare XC90. Gegarandeerd plezier voor jong en oud. Met deze miniatuur auto kun je zowel binnen als buiten racen met je Volvo. Uitgerust met een gedetailleerd ontwerp, onafhankelijke wielophanging en werkende lichten. De op afstand bestuurbare XC90 gaat tot 9 km/u. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Volvo powerbank: de krachtpatser voor onderweg 

Maak jij je vaak druk of de batterij van je telefoon of andere elektrische devices het wel haalt naar de eindbestemming? Of wil je gewoon altijd en overal zeker weten dat je je apparaat tijdig kunt opladen? Dan is dit het ideale cadeau voor jou. De Volvo Powerbank heeft een batterijcapaciteit van 8000 mAh en wordt geleverd met USB- en USB-C-uitgangen en een micro-USB-ingang en is gemaakt van gerecyclede petflessen.

Volvo sjaal: houd je warm en stijlvol  

Een beetje warmte in de koude wintermaanden is natuurlijk een mooi cadeau. Helemaal als dat wordt gegeven in de vorm van deze prachtige grijze sjaal. Hij is gemaakt van 100% lamswol en houdt je dus gegarandeerd lekker warm. Het Volvo-logo is subtiel in de zoom gestikt. 

Volvo cadeautjes voor onder de boom 
Volvo cadeautjes voor onder de boom 

Volvo Thermosbeker: lest de dorst in elke situatie   

Of het nu hoogzomer is of vriest dat het kraagt, met dit cadeau doe je iemand het hele jaar door plezier. Warme en koude dranken blijven urenlang op temperatuur in deze stoere roestvrijstalen thermosbeker. Je kunt hem veilig meenemen zonder je zorgen te maken over lekkages. Door het innovatieve design hoef je niet steeds te zoeken naar de opening, maar kun je gewoon rondom drinken. 

Meer recent nieuws

Volvo Service Plan

Een perfect onderhouden Volvo? Beheer je onderhoudskosten met het Volvo Service Plan. Je betaalt vooraf een vaste totaalprijs voor onderhoud.
Verder lezen

Volvo EC40 en Volvo EX40. Nieuwe modelnamen.

Nieuwe modelnamen: Volvo EC40 en Volvo EX40. Ook deze modellen sluiten nu naadloos aan op de andere volledig elektrische modellen.
Verder lezen
Volvo EC40 en Volvo EX40

De rijke geschiedenis van Volvo 

In dit blog vertellen we je meer over de geschiedenis van Volvo en hoe het merk in bijna 100 jaar uitgroeide tot een begrip in de auto-industrie.
Verder lezen
de rijke geschiedenis van Volvo