Volvo Assistance

Volvo Assistance. Altijd met een goed gevoel op weg.

Profiteer ook onderweg van de service van Volvo met Volvo Assistance. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zijn onze medewerkers snel ter plaatse. Zo stap je iedere dag met een geruststellend gevoel de auto in.

In Nederland én in het buitenland

Volvo pechhulp is beschikbaar voor elke Volvo in Nederland, bij jaarlijks onderhoud en bij uw Volvo-dealer. Deze extra service biedt u hulp bij pech onderweg in Nederland en in de rest van Europa.

Met elke nieuw afgeleverde Volvo heeft u gedurende drie jaar gratis Volvo Assistance. Na deze periode wordt Volvo pechhulp verlengd wanneer u uw auto één keer voor onderhoud brengt bij de dealer, ongeacht de leeftijd van uw auto.

  • Hulp bij pech onderweg
  • Drie jaar gratis bij je nieuwe Volvo
  • 24/7 bereikbaar
Tip Wilt u alle voorwaarden op uw gemak doorlezen? Download de voorwaarden

Premium Assistance

Met het Premium Pakket Volvo Assistance kun je onder meer maximaal 30 dagen aaneengesloten gebruikmaken van een vervangende auto. Hiermee mag je per dag 100 kilometer rijden.

Wacht je in het buitenland liever tot de auto gerepareerd is? Dan kun je in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal vijf nachten in een hotel, à €125,- per persoon per dag.

Het Premium Pakket biedt nog veel meer voordelen en kost slechts €45,- voor twaalf maanden.

Waarom Volvo Assistance

Zekerheid in heel Europa

  • Snel en gemakkelijk online declareren
  • 24/7 hulp in Nederland én Europa
  • Uitbreidbaar naar Premium Assistance voor extra voordelen

Volvo on Call is nu Volvo Cars-app

De alles in één-app, ook voor pechhulp

Met de Volvo Cars App is je Volvo altijd bereikbaar. Zo check je onder andere de locatie, houd het opladen in de gaten of plan je de interieur-voorverwarming.

Naast deze comfortabele gemakken is de pechhulp ook gemakkelijk aangevraagd via de app en plan je je onderhoudsbeurt gemakkelijk bij ons in.

Download de Apple-appDownload de Android-app

Volvo On Call Volvo Cars App

Volvo On Call verlengen

Volvo On Call is de dienst voor o.a. wegenhulp die je de mogelijkheid biedt om jouw auto op afstand te bedienen. Dankzij positiebepaling met GPS en GSM/3G-techniek kan Volvo On Call je overal en altijd helpen als je in een noodsituatie terechtkomt.

Wil je Volvo On Call verlengen? Voor slechts €39,- voor één jaar en €67,- voor twee jaar verleng je jouw abonnement al. Kom langs in een van onze vestigingen, neem telefonisch contact op óf verleng het via onze online werkplaatsplanner.

Stel je vragen aan ons team

9,1 op basis van 546 beoordelingen
  • Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop.
  • Wij geloven in korte lijnen en persoonlijke aandacht.
  • Al meer dan 25 jaar dé Volvo dealer van Noord-Holland.
  • Vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Purmerend.

Volvo Assistance wordt gratis ter beschikking gesteld door Volvo Ton van Kuyk. Zolang de Volvo nog geen 3 jaar oud is na de eerste datum van registratie heb je altijd recht. Enige voorwaarde is dat de Volvo bij een geautoriseerde Volvo dealer in Nederland het door de fabriek voorgeschreven onderhoud krijgt.

Is de Volvo ouder dan 4 jaar, dan heb je recht op de gratis Volvo Assistance als je het door de fabriek voorgeschreven onderhoud bij de Volvo dealer in Nederland laat uitvoeren. Wanneer dit een geimporteerde auto betreft, dient deze wel vernederlandst te zijn.

Volvo Assistance is geldig in alle landen van Europa. In sommige delen van de voormalig Sovjet Unie is Volvo Assistance alleen rondom de grote steden beschikbaar. In Albanie is Volvo Assistance niet aanwezig.

Ook een lekke band valt onder de hulpverlening van Volvo Assistance. Dit betekent dat je Volvo Assistance kunt bellen voor hulp bij het vervangen van een lekke band, of indien jouw Volvo voorzien is van een compressor en repair kit, het repareren van de band.
Mocht de kapotte band niet te repareren zijn met de repair kit, dan zorgt Volvo Assistance er voor dat je naar de dichtstbijzijnde Volvo-dealer gebracht wordt om het wiel van een nieuwe band te voorzien.

NOTE: In de verzekeringsbranche is afgesproken dat twee lekke banden tegelijk rijden valt onder schade en dus via de verzekeringsmaatschappij moet worden gemeld.

Het belangrijkste verschil is dat Volvo Assistance gekoppeld is aan het kenteken van jouw Volvo en dus ook geldt als er iemand anders in jouw Volvo rijdt. De wegenwacht service van de ANWB staat op naam. Daarnaast verschilt de hulpverlening in Nederland, doordat bij pech de Volvo dealer de hulp verleent. Verder is het pakket in grote lijnen vergelijkbaar met het Standaard Europa pakket van de ANWB.

Op de snelwegen, de belangrijke provinciale wegen en op de parkeerplaatsten van de nationale luchthavens wordt hulp verleend door de wegenwacht van de ANWB.