Waarom onderhoud bij Ton van Kuyk?

Een Volvo geeft je niet zomaar aan iedereen uit handen, en terecht. Heeft jouw Volvo onderhoud nodig? Vertrouw je auto dan toe aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij Ton van Kuyk werken speciaal opgeleide technici die iedere Volvo met passie en toewijding onderhouden en/of repareren. Wij zijn immers al meer dan 25 jaar dé Volvo-specialist en kennen jouw Volvo door en door. Van jong tot klassiek, jouw Volvo is bij ons in goede handen.

  • Wij zijn Volvo Personal Service (VPS) gecertificeerd
  • Onze door Volvo opgeleide specialisten kennen jouw auto tot in het kleinste detail
  • We werken alleen met originele onderdelen
  • Nieuw: Het Volvo Service Plan

Onderhoud i.c.m. Volvo Personal Service (VPS)

Volvo is het eerste merk dat een totaal nieuwe werkwijze introduceert voor onderhoud en reparatie, namelijk Volvo Personal Service (VPS). Jouw Volvo geef je niet zomaar aan iedereen uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij Volvo Ton van Kuyk werken speciaal opgeleide technici die iedere Volvo, van jong tot klassiek, met passie en toewijding behandelen.

Volvo Personal Service

Bij Volvo Personal Service krijgt elke Volvo-rijder een Personal Service Technician. Dit is jouw aanspreekpunt voor alles omtrent jouw Volvo. De Personal Service Technician neemt van tevoren de wensen met je door en licht de verrichte werkzaamheden toe wanneer je jouw Volvo weer ophaalt.

De werkzaamheden aan de auto worden in teamverband verricht door meerdere technici. Hierdoor kunnen de werkzaamheden sneller worden uitgevoerd, waardoor de wachttijd wordt verminderd.

  • Een eigen Personal Service Technician
  • Heldere prijsopgaven


Volvo Assistance

Wist je dat je na iedere onderhoudsbeurt weer opnieuw profiteert van één jaar Volvo Assistance? Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zijn onze medewerkers snel ter plaatse. Zo stap je iedere dag met een geruststellend gevoel de auto in.

Meer weten over Volvo Assistance? Of wil je Assistance aanvragen?
Ontdek Volvo Assistance

Volvo Service Plan

Veilig en betrouwbaar op de weg

Een perfect onderhouden Volvo? Beheer je onderhoudskosten met het Volvo Service Plan. Je betaalt vooraf een vaste totaalprijs voor onderhoud. En je auto wordt onderhouden door Volvo Ton van Kuyk zelf, een Volvo hoort immers bij Volvo thuis.

Het Volvo Service Plan is beschikbaar voor alle Volvo-modellen tot 10 jaar oud. Je kunt kiezen uit verschillende contracten met een vast aantal onderhoudsmomenten. Bij de aanschaf van een nieuwe Volvo kunnen zelfs slijtageonderdelen inbegrepen worden.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Een greep uit onze diensten
volvo jaarbeurt

Volvo Jaarbeurt

Naast Volvo onderhoud, kun je bij Ton van Kuyk ook voor een jaarbeurt terecht. Is jouw Volvo van bouwjaar 2010 of ouder? Dan profiteer je van nóg scherpere prijzen! Vanaf slechts € 335 nemen onze speciaal opgeleide technici je auto onder handen. Zo ben je altijd verzekerd van Volvo-kwaliteit, -veiligheid en originele onderdelen.

Polestar Optimisation

Polestar Optimisation

Maak jij rijervaring nog beter. In onze optiek kun je een voertuig altijd nog sneller en stabieler maken. Daarom hebben we de Polestar Engineered Optimisation ontwikkeld. Dat is een performance-pakket dat extra motorvermogen en koppel combineert met een beter afgestelde aandrijflijn.

APK voor € 49

Een complete Volvo APK inclusief roet-/viergasmeting en de afmelding bij het RDW voor €49,-. Een transparant en voordelig aanbod. Juist daarom kun je dit het beste door de erkende Volvo-dealer laten doen. Combineer je je APK met een onderhoudsbeurt? Dan is je APK keuring kosteloos.

Airco Check vanaf € 47

Niemand kijkt ernaar uit om in een warme auto te stappen of lange autoritten te maken in de hitte. Met onze airco-check garanderen wij het perfecte interieur-klimaat. We controleren niet alleen de werking, maar zoeken ook naar storingen in het systeem.

ruitherstel

Volvo Ruitherstel

Ruitschade? Wacht niet te lang en maak direct een afspraak!