Over ons

Het Volvo gevoel overbrengen.
Dat is onze missie.

Over Volvo Ton van Kuyk

De eerste Volvo vergeet je nooit meer. Het gevoel van veiligheid, comfort, kwaliteit én authenticiteit. Bij Ton van Kuyk streven we ernaar om je het echte Volvo gevoel te laten beleven. Hoe wij dit doen? Door dag in dag uit de beste service en kwaliteit te leveren.

  • Winnaar Volvo Customer Satisfaction Award 2023!
  • Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop.
  • Al meer dan 25 jaar dé Volvo dealer van Noord-Holland.
  • Vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Purmerend.

Hoe ziet de toekomst van Volvo Ton van Kuyk er uit?

We zitten vol in de transitie naar elektrische mobiliteit en dat brengt veel veranderingen met zich mee. Nieuwe aandrijflijnen, nieuwe technieken en natuurlijk digitalisering. Dit brengt uitdagingen maar ook kansen voor ons bedrijf en ons personeel. Nieuwe dingen leren, doorontwikkelen en altijd met klant op 1.

Naast het merk Volvo zijn we inmiddels officieel partner van Polestar en Lynk&Co. Op die manier komen wij en onze klanten in aanraking met zustermerken uit de Volvo Car Group wat weer een nieuwe dynamiek geeft binnen Volvo Ton van Kuyk.

Het partnership met Polestar en Lynk&Co houdt in dat we voor onze regio al het onderhoud, afleveringen en de service verzorgen.

Wat de verdere toekomst brengt gaan we met open armen en volle inzet tegemoet.

Werken bij Ton van Kuyk

Onze mensen maken het verschil

Kwaliteit leveren, daar staan wij voor. Al meer dan 25 jaar zetten we onze expertise in om onze klanten te laten genieten van de innovativiteit en betrouwbaarheid van Volvo. Met vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Purmerend staat Ton van Kuyk inmiddels bekend als een vertrouwde Volvo-dealer in Noord-Holland. En daar zijn wij trots op!

Wil jij bijdragen aan onze missie?

Over Volvo Ton van Kuyk

Volvo liefhebbers vanaf het begin

1994

In 1994 wordt de Alkmaarse Volvo dealer Vosse door ons overgenomen. Dit is de aftrap van de Ton van Kuyk Groep!

Over Volvo Ton van Kuyk

1996

In 1996 hebben we kunnen uitbreiden naar Den Helder en Schagen. In Schagen is inmiddels onze Bosch Car Service vestiging gevestigd.

Over Volvo Ton van Kuyk

2007

De eerste stap zuidwaarts in Noord-Holland. In 2007 hebben wij ons kenmerkende pand aan de Wijkermeerweg in Beverwijk kunnen betrekken.

2008 (foto 2013)

Ook weer een uitbreiding om trots op te zijn. In 2008 zijn we het prachtige gebied Waterland gaan bedienen vanaf de Component in Purmerend.

2013 (foto 2020)

Sinds 2013 mogen we de Volvo dealer in Hoorn onderdeel noemen van de Ton van Kuyk Groep. Wat startte als Volvo De Rie, is inmiddels uitgegroeid tot een in 2020 verbouwde Ton van Kuyk vestiging.

Hoorn

Wij zijn de Ton van Kuyk-groep

Een totaalpakket aan mobiliteit
Ton van Kuyk Showroom

Volvo Ton van Kuyk

Ton van Kuyk (TVK) is al meer dan 25 jaar dé Volvo-dealer in Noord-Holland voor nieuwe Volvo’s, Volvo occasions, Volvo Erkend Schadeherstel én onderhoud in onze VPS gecertificeerde werkplaatsen. U vindt onze dealervestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Purmerend.

Mark van Pure Lease

Pure Lease

Leasing voor zakelijke rijders en werkgevers. Alles onder één dak voor één maandbedrag. Bij Pure Lease ben je voor operational lease aan het juiste adres. Hierbij staan persoonlijk contact, deskundig advies en flexibiliteit centraal. Wij leveren alle merken en modellen van zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

Bosch Car Service van Kuyk Schagen

Bosch Car Service Van Kuyk is hét universele autobedrijf in Schagen en onderdeel van de Ton van Kuyk Groep. Wij kennen ieder type auto door-en-door. U kunt altijd kiezen uit nieuwe en (jong) gebruikte auto’s gepresenteerd in onze showroom. Ook profiteer jij en je auto van onze eigen, moderne werkplaats met vriendelijke tarieven.

Ervaar de kwaliteit van Volvo

Interesse in een auto of advies nodig?
Proefrijden in een Volvo

Neem plaats achter het stuur

Een proefrit is de beste test. Let op, de kans is groot dat je daarna niet meer terug wilt.

Volvo Car Configurator

Stel je ideale Volvo zelf samen

Stel zelf jouw ideale Volvo samen in de Volvo Car Configurator door middel van een paar simpele stappen.