Volvo Ton van Kuyk, tekent voor kwaliteit

Kwaliteit leveren, daar doen wij het voor. Al meer dan 25 jaar zetten we onze expertise in om u te laten genieten van de innovativiteit en betrouwbaarheid van Volvo. Met vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Purmerend staat Ton van Kuyk inmiddels bekend als een vertrouwde Volvo-dealer in Noord-Holland. En daar zijn wij trots op!

Het Volvo gevoel overbrengen: dát is onze missie 

Uw eerste Volvo vergeet u nooit meer. Dat gevoel van veiligheid, comfort, kwaliteit én authenticiteit ervaart u alleen in de robuuste Zweedse bolide. Wij streven ernaar om u het echte Volvo gevoel te laten beleven. Hoe wij dit doen? Door dag in dag uit de beste service en kwaliteit te leveren.

 

Persoonlijke en lokale service

Bij Ton van Kuyk komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. In plaats daarvan verrassen wij u graag met ons persoonlijke contact en oprechte aandacht. Onze service is…

  • Laagdrempelig
  • Toegankelijk
  • Transparant

Wij geloven in korte lijnen en persoonlijke aandacht. Ons lokale karakter stelt ons dan ook in staat om snel en persoonlijk met u te kunnen schakelen. Dát is de Zweedse no-nonsense mentaliteit van Ton van Kuyk, uw Volvo-dealer in Noord-Holland.

Ton van Kuyk tekent voor kwaliteit 

Dankzij onze specialisten kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Dat merkt u aan de materialen die we gebruiken, de afwerking van het interieur en aan de hoogste scores in de veiligheidstesten. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We blijven vernieuwen met geavanceerde technologieën om u, uw passagiers en andere weggebruikers te beschermen.

 

Benieuwd hoe wij elke dag kwaliteit leveren? Neem een kijkje achter de schermen in de video hiernaast. Kom langs in één van onze showrooms en ervaar zelf de service van Ton van Kuyk: dé Volvo-dealer in Noord-Holland. U bent van harte welkom!

Volvo Ton van Kuyk officieel Erkend Duurzaam

 

Volvo Ton van Kuyk is een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat wij in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Op die vraag hebben wij een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.”