schadeherstel

Waarom schadeherstel bij Ton van Kuyk?

Van een sterretje in de voorruit tot een deuk in de bumper: autoschade is helaas zo gemaakt. Dankzij onze experts van Volvo Erkend Schadeherstel weet je zeker dat uw vertrouwde auto in goede handen is. Onze ervaren technici herstellen je auto met de nieuwste technieken en gebruiken uitsluitend originele Volvo-onderdelen.

Binnen no time weer veilig op de weg.

  • 7 jaar garantie op herstelwerkzaamheden
  • Onze door Volvo opgeleide specialisten kennen jouw auto tot in het kleinste detail
  • We werken alleen met originele onderdelen
Schade? Maak een afspraak bij Ton van Kuyk voor Volvo Erkend Schadeherstel. In samenwerking met Autoschade Roos in Alkmaar voeren we kwalitatief hoogwaardige herstelwerkzaamheden uit. Voor je het weet, rij je weg in een perfect herstelde auto. Alles voor veiligheid.

Deukjes laten verwijderen? Ook dat is schadeherstel.

Je kent het wel, een klein parkeerdeukje, lichte hagelschade, of er is een andere autodeur tegen je Volvo aangekomen. Heel vervelend, maar vaak ook heel gemakkelijk op te lossen.

Op afspraak kunnen we deukjes laten verwijderen door onze specialist. Een relatief voordelige en snelle oplossing, en ook nog eens duurzaam!

Beschadigde velgen? Geen enkel probleem.

Net als een parkeerdeukje zijn ook beschadigde velgen vaak goed te herstellen. In vergelijking met het verwijderen van een deukje neemt dit iets meer tijd in beslag dus een afspraak maken is aan te raden. Natuurlijk inclusief een vrijblijvende offerte vooraf. Ook dat is schadeherstel via Volvo Ton van Kuyk.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

We bieden meer dan alleen schadeherstel
ruitherstel

Ruitherstel en ruitvervanging

Opspattende steentjes of versleten ruitenwissers leiden soms tot een beschadigde voorruit. Ruitschade? Wacht niet te lang en maak direct een afspraak! Een klein sterretje kan door temperatuurverschillen namelijk al snel uitgroeien tot een barst. Moet de voorruit vervangen worden? Dat doen we met levenslange garantie.

schadeherstel smart repair

SMART-repair

SMART-repair is onderdeel van Volvo Erkend Schadeherstel. Dankzij deze geavanceerde reparatiemethode kunnen we kleine beschadigingen voortaan sneller herstellen. Het is namelijk niet langer nodig om onderdelen te demonteren of te vervangen. Hierdoor bespaar je tijd en geld. Daarnaast zijn deelreparaties milieuvriendelijker.