Care by Volvo

Volvo abonnement met Care by Volvo

Reshaping traditional car ownership’ – dat is Care by Volvo. Consumenten zijn steeds meer gewend om services en producten in abonnementsvorm aan te schaffen. Waarom dan niet ook hun auto? Met Care by Volvo speelt Volvo in op de laatste ontwikkelingen in de markt. Of u beter kunt kopen of een abonnement nemen? Dat zetten we voor u in deze blog uiteen.

Auto abonnement of kopen? 

Zowel het kopen van een auto als een auto abonnement hebben voor- en nadelen. Aan de ene kant bent u bij het kopen van een auto echt eigenaar, maar kunnen de onverwachte kosten hoog oplopen. Het aankoopbedrag is een forse investering en bij de aanschaf komt ook nog veel meer kijken dan alleen het uitkiezen van een fijn model. Denk aan wegenbelasting, premies, verzekeringen, APK-keuringen en meerdere bezoeken aan de autodealer. Het is dan ook niet gek dat zo’n 10% van de consumenten het kopen van een auto moeilijker vindt dan voorheen.

Aan de andere kant lijken bij een abonnement de maandelijkse kosten op het eerste gezicht hoog, maar is tegelijkertijd vrijwel alles gedekt én snel geregeld. Daarom is een abonnement voor veel mensen een prettige uitkomst. Een auto abonnement gaat meer om zorgeloos rijden dan de auto an sich. U kunt op ieder moment van auto wisselen, hoeft zich geen zorgen te maken over slijtage en krijgt ieder seizoen een bandenwissel. Daarnaast zijn alle APK-keuringen, belastingen en verzekeringen inclusief. U bent weliswaar geen eigenaar van de auto, maar wel vrij en flexibel.

Waarom een auto kopen?

  • Wanneer u een auto aanschaft, is de auto uw eigendom. Als u de auto verkoopt, is de opbrengst ook voor u.
  • Meer opties voor samenstelling. Wanneer u een auto koopt, kunt u de auto tot in het kleinste detail zelf samenstellen.
  • Meer flexibiliteit in kosten. U kunt ervoor kiezen een goedkopere occasion aan te schaffen van uw eigen geld, waarmee de (omgerekende) maandelijkse kosten mogelijk lager uitvallen dan bij abonnement.
  • Als eigenaar van de auto kunt u deze gebruiken zoals u wilt. U hoeft dus bijvoorbeeld niet van tevoren rekening te houden met hoeveel kilometers u denkt te gaan rijden.

Waarom een auto abonnement?

  • Met Care by Volvo heeft u uw auto gemakkelijk en binnen een kwartier online geregeld.
  • U bent flexibel. Het abonnement is op ieder moment opzegbaar of aanpasbaar met 3 maanden termijn. Zo kunt u tussentijds ook wisselen van auto.
  • Geen keuzestress. Via Care by Volvo heeft u keuze uit een aantal vaste (luxe) specificaties.
  • U heeft altijd een auto tot uw beschikking. Wanneer uw auto bijvoorbeeld voor reparatie naar de garage is, regelen wij vervanging.
  • De maandelijkse kosten van de auto zijn voorspelbaarder. Zaken als belasting, verzekering, reparaties, onderhoud en banden zijn inbegrepen in het maandelijkse bedrag.
  • Met Care by Volvo worden alle verzekering, reparaties, onderhoud etc. voor u geregeld.

Conclusie

Of u het beste uitkomt met het kopen van een auto of met Care by Volvo, hangt af van uw wensen. Mocht de aanschaf van een auto een te grote stap zijn, dan is Care by Volvo een mooie uitkomst. U geniet van gemak, snelheid en laagdrempeligheid voor een vast bedrag. Mocht u meer flexibiliteit zoeken in de samenstelling en kilometers, dan is het kopen wellicht een betere uitkomst.

Bekijk hier de opties voor de nieuwste Volvo met abonnement  of bekijk hier onze Volvo occasions en nieuwe Volvo modellen.

Twijfelt u nog tussen een auto kopen of een auto abonnement? Neem dan contact met ons op of kom langs op één van onze locaties!

Meer recent nieuws

De baanbrekende EX30 – alles wat je wilt weten over de snelste Volvo ooit!

Ontdek de revolutionaire EX30: een elektrische, razendsnelle en veilige Volvo met de nieuwste technologieën. Lees hier alles over de baanbrekende Volvo EX30.
Verder lezen
Volvo EX30

Volvo EX30 | Groots in ieder opzicht

Groot nieuws is onderweg. Maak kennis met de Volvo EX30 op 7 juni 2023. De Volvo EX30 is groots in ieder opzicht maar compact uitgevoerd en natuurlijk volledig elektrisch.
Verder lezen
Volvo EX30

Autovakantie naar Zweden plannen?

Het land van de IKEA, ongerepte natuur en Volvo natuurlijk. Ga je met de auto naar Zweden? Wij delen de ideale auto-route voor jouw Zweedse vakantie. Geniet van spectaculaire uitzichten, gezellige steden en natuurlijk traditionele Fika. Ontdek de beste autovakantie in Zweden hier!
Verder lezen