Care by Volvo

Volvo abonnement met Care by Volvo

Reshaping traditional car ownership’ – dat is Care by Volvo. Consumenten zijn steeds meer gewend om services en producten in abonnementsvorm aan te schaffen. Waarom dan niet ook hun auto? Met Care by Volvo speelt Volvo in op de laatste ontwikkelingen in de markt. Of u beter kunt kopen of een abonnement nemen? Dat zetten we voor u in deze blog uiteen.

Auto abonnement of kopen? 

Zowel het kopen van een auto als een auto abonnement hebben voor- en nadelen. Aan de ene kant bent u bij het kopen van een auto echt eigenaar, maar kunnen de onverwachte kosten hoog oplopen. Het aankoopbedrag is een forse investering en bij de aanschaf komt ook nog veel meer kijken dan alleen het uitkiezen van een fijn model. Denk aan wegenbelasting, premies, verzekeringen, APK-keuringen en meerdere bezoeken aan de autodealer. Het is dan ook niet gek dat zo’n 10% van de consumenten het kopen van een auto moeilijker vindt dan voorheen.

Aan de andere kant lijken bij een abonnement de maandelijkse kosten op het eerste gezicht hoog, maar is tegelijkertijd vrijwel alles gedekt én snel geregeld. Daarom is een abonnement voor veel mensen een prettige uitkomst. Een auto abonnement gaat meer om zorgeloos rijden dan de auto an sich. U kunt op ieder moment van auto wisselen, hoeft zich geen zorgen te maken over slijtage en krijgt ieder seizoen een bandenwissel. Daarnaast zijn alle APK-keuringen, belastingen en verzekeringen inclusief. U bent weliswaar geen eigenaar van de auto, maar wel vrij en flexibel.

Waarom een auto kopen?

  • Wanneer u een auto aanschaft, is de auto uw eigendom. Als u de auto verkoopt, is de opbrengst ook voor u.
  • Meer opties voor samenstelling. Wanneer u een auto koopt, kunt u de auto tot in het kleinste detail zelf samenstellen.
  • Meer flexibiliteit in kosten. U kunt ervoor kiezen een goedkopere occasion aan te schaffen van uw eigen geld, waarmee de (omgerekende) maandelijkse kosten mogelijk lager uitvallen dan bij abonnement.
  • Als eigenaar van de auto kunt u deze gebruiken zoals u wilt. U hoeft dus bijvoorbeeld niet van tevoren rekening te houden met hoeveel kilometers u denkt te gaan rijden.

Waarom een auto abonnement?

  • Met Care by Volvo heeft u uw auto gemakkelijk en binnen een kwartier online geregeld.
  • U bent flexibel. Het abonnement is op ieder moment opzegbaar of aanpasbaar met 3 maanden termijn. Zo kunt u tussentijds ook wisselen van auto.
  • Geen keuzestress. Via Care by Volvo heeft u keuze uit een aantal vaste (luxe) specificaties.
  • U heeft altijd een auto tot uw beschikking. Wanneer uw auto bijvoorbeeld voor reparatie naar de garage is, regelen wij vervanging.
  • De maandelijkse kosten van de auto zijn voorspelbaarder. Zaken als belasting, verzekering, reparaties, onderhoud en banden zijn inbegrepen in het maandelijkse bedrag.
  • Met Care by Volvo worden alle verzekering, reparaties, onderhoud etc. voor u geregeld.

Conclusie

Of u het beste uitkomt met het kopen van een auto of met Care by Volvo, hangt af van uw wensen. Mocht de aanschaf van een auto een te grote stap zijn, dan is Care by Volvo een mooie uitkomst. U geniet van gemak, snelheid en laagdrempeligheid voor een vast bedrag. Mocht u meer flexibiliteit zoeken in de samenstelling en kilometers, dan is het kopen wellicht een betere uitkomst.

Bekijk hier de opties voor de nieuwste Volvo met abonnement  of bekijk hier onze Volvo occasions en nieuwe Volvo modellen.

Twijfelt u nog tussen een auto kopen of een auto abonnement? Neem dan contact met ons op of kom langs op één van onze locaties!

Meer recent nieuws

Volvo Service Plan

Een perfect onderhouden Volvo? Beheer je onderhoudskosten met het Volvo Service Plan. Je betaalt vooraf een vaste totaalprijs voor onderhoud.
Verder lezen

Volvo EC40 en Volvo EX40. Nieuwe modelnamen.

Nieuwe modelnamen: Volvo EC40 en Volvo EX40. Ook deze modellen sluiten nu naadloos aan op de andere volledig elektrische modellen.
Verder lezen
Volvo EC40 en Volvo EX40

De mooiste Volvo-cadeautjes voor onder de boom 

Geen idee wat je je vriendin, je broer of je zelfs je kind cadeau moet geven? Wij hebben een lijstje met mooie cadeautips.
Verder lezen
Volvo cadeautjes voor onder de boom