Volvo EX30

Update 7 juni 2023: De EX30 is onthuld!

Bekijk hem snel!

Groot nieuws is onderweg. Maak kennis met de Volvo EX30 op 7 juni 2023.

De Volvo EX30 is groots in ieder opzicht maar compact uitgevoerd en natuurlijk volledig elektrisch.

Veel informatie kunnen we je nog niet geven. Het loont daarom extra om je in te schrijven op de EX30 nieuwsbrief. Wat we wel weten is dat de Volvo EX30 compact is, maar een grote impact gaat hebben. Spannend he!

De nieuwe generatie elektrische Volvo’s waarvan de EX90 en EX30 de eerste zullen zijn staan op een compleet nieuw en zeer geavanceerd platform. Dit platform heeft onder andere grote voordelen als het gaat om de “packaging”. Immers zijn veel traditionele zaken niet nodig in dit platform. Denk hierbij aan aandrijfassen en natuurlijk de traditionele brandstofmotor.

Tot aan 7 juni 2023 zullen we het moeten doen met de geruchten. Ook voor ons is het spannend maar uiteraard delen we het nieuws direct nadat wij meer weten.

Het kan zijn dat er gelijkenissen zijn met de Volvo EX90, ons volledig elektrische vlaggenschip. Echter zijn veel zaken ook voor ons nog een verassing. Wat we wel weten is dat het geen teleurstelling gaat zijn. Het is echt groot nieuws.

Wil je als eerste al het nieuws over de gloednieuwe Volvo EX30 ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer recent nieuws

De baanbrekende EX30 – alles wat je wilt weten over de snelste Volvo ooit!

Ontdek de revolutionaire EX30: een elektrische, razendsnelle en veilige Volvo met de nieuwste technologieën. Lees hier alles over de baanbrekende Volvo EX30.
Verder lezen
Volvo EX30

Autovakantie naar Zweden plannen?

Het land van de IKEA, ongerepte natuur en Volvo natuurlijk. Ga je met de auto naar Zweden? Wij delen de ideale auto-route voor jouw Zweedse vakantie. Geniet van spectaculaire uitzichten, gezellige steden en natuurlijk traditionele Fika. Ontdek de beste autovakantie in Zweden hier!
Verder lezen

Exclusief en gelimiteerd: Volvo Black Edition

Het aanbod van de Dark-uitvoeringen op de Volvo V60, Volvo S60, Volvo XC60 en Volvo XC90 zijn momenteel extra aantrekkelijk. De Volvo Black Edition. Lees snel verder!
Verder lezen