Volvo EX30

Update 7 juni 2023: De EX30 is onthuld!

Bekijk hem snel!

Groot nieuws is onderweg. Maak kennis met de Volvo EX30 op 7 juni 2023.

De Volvo EX30 is groots in ieder opzicht maar compact uitgevoerd en natuurlijk volledig elektrisch.

Veel informatie kunnen we je nog niet geven. Het loont daarom extra om je in te schrijven op de EX30 nieuwsbrief. Wat we wel weten is dat de Volvo EX30 compact is, maar een grote impact gaat hebben. Spannend he!

De nieuwe generatie elektrische Volvo’s waarvan de EX90 en EX30 de eerste zullen zijn staan op een compleet nieuw en zeer geavanceerd platform. Dit platform heeft onder andere grote voordelen als het gaat om de “packaging”. Immers zijn veel traditionele zaken niet nodig in dit platform. Denk hierbij aan aandrijfassen en natuurlijk de traditionele brandstofmotor.

Tot aan 7 juni 2023 zullen we het moeten doen met de geruchten. Ook voor ons is het spannend maar uiteraard delen we het nieuws direct nadat wij meer weten.

Het kan zijn dat er gelijkenissen zijn met de Volvo EX90, ons volledig elektrische vlaggenschip. Echter zijn veel zaken ook voor ons nog een verassing. Wat we wel weten is dat het geen teleurstelling gaat zijn. Het is echt groot nieuws.

Wil je als eerste al het nieuws over de gloednieuwe Volvo EX30 ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!

Meer recent nieuws

Volvo Service Plan

Een perfect onderhouden Volvo? Beheer je onderhoudskosten met het Volvo Service Plan. Je betaalt vooraf een vaste totaalprijs voor onderhoud.
Verder lezen

Volvo EC40 en Volvo EX40. Nieuwe modelnamen.

Nieuwe modelnamen: Volvo EC40 en Volvo EX40. Ook deze modellen sluiten nu naadloos aan op de andere volledig elektrische modellen.
Verder lezen
Volvo EC40 en Volvo EX40

De mooiste Volvo-cadeautjes voor onder de boom 

Geen idee wat je je vriendin, je broer of je zelfs je kind cadeau moet geven? Wij hebben een lijstje met mooie cadeautips.
Verder lezen
Volvo cadeautjes voor onder de boom