Heb je al kennis gemaakt met Polestar Engineered optimalisatie? Door de extra performance van motor en versnellingsbak geniet je nog meer van jouw Volvo.

Niet tunen, maar Polestar optimaliseren

Polestar Engineerd is de officiële ‘performance partner’ van Volvo. Daarom behoudt je met Polestar Engineered optimalisatie de fabrieksgarantie en de aangegeven verbruikscijfers.

  • Verbeterde prestaties met behoud van garantie
  • Installatie binnen 60 minuten

In onze optiek kun je een voertuig altijd nog sneller en stabieler maken. Daarom hebben we de Polestar Engineered optimalisatie ontwikkeld. Dat is een performance-pakket dat extra motorvermogen en koppel combineert met een beter afgestelde aandrijflijn. Daarmee beheers je de auto nog beter en word je een nog zelfverzekerder bestuurder.

Polestar Engineered optimalisatie

Meer vermogen dankzij betere motorprestaties dankzij Polestar Engineered optimalisatie

Polestar Engineered optimalisatie betekent betrouwbaar accelereren over het hele toerenbereik. Het grootste verschil zit ´m in het extra vermogen in het middelhoge toerengebied, bijvoorbeeld bij het inhalen.

Meer vermogen op de grond en sneller schakelen

In plaats van dat je een kleine aarzeling voelt in de acceleratie op het moment dat je auto van versnelling wisselt, heb je meer vermogen tot je beschikking, waardoor elke milliseconde telt als je actief rijdt.

Directe acceleratie dankzij betere respons van het gaspedaal

Door de optimalisatie accelereert je auto sneller als je na het remmen het gaspedaal indrukt. De motor behoudt de optimale versnelling voor het meest efficiënte toerental. Dit zorgt voor een snellere respons en betere voorspelbaarheid, zodat je het gevoel hebt dat je alles onder controle hebt.

Verbeterde beheersing met AWD koppeldistributie

Een geoptimaliseerde auto stuurt meer vermogen naar de achterwielen, zodat je geen onbalans ervaart op gladde of bochtige wegen. Als je actief rijdt, zorgt dit voor meer balans en betere voorspelbaarheid.

Polestar Engineered optimalisatie. Nog betere controle in de bochten door vasthouden van de versnelling.

De optimalisatie zorgt voor de juiste versnelling in bochten, zodat je banden grip houden op de weg. Dit stabiliseert niet alleen de auto, maar zorgt ook dat de aandrijflijn klaar is om te accelereren zodra je de bocht uitkomt.

Polestar Engineered optimalisatie