Volvo S60 Black Edition

Het aanbod van de Dark-uitvoeringen op de Volvo V60, Volvo S60, Volvo XC60 en Volvo XC90 zijn momenteel extra aantrekkelijk. De Volvo Black Edition. Lees snel verder!

Wanneer u kiest voor de Volvo XC60, betreft het een uitvoering die in de fabriek voor u geproduceerd wordt. Hierdoor is de auto alleen leverbaar in Onyx Black metallic. Bij de S60, V60 en XC90 bent u vrij om een kleur naar keuze te kiezen. Bij alle modellen kunt u naar wens opties selecteren, zodoende is de auto altijd naar uw wensen samengesteld. Het Black Edition pakket op het model van uw keuze maakt het daarna af met de mooie Glossy Black details.

Volvo S60 Black Edition

De van zichzelf aantrekkelijk geprijsde sport-sedan, de Volvo S60, is nu nog aantrekkelijker geworden. Door een aangescherpte vanaf-prijs en door een exclusief accessoire pakket; “Black Edition”.

De zeer complete Plus Dark uitvoering van de S60 kenmerkt zich o.a. al door een sportief uiterlijk en donkere details. Deze uitvoering is nu extra aantrekkelijker leverbaar met een zeer scherpe vanaf-prijs van €49.995. Dit is een voordeel van € 5.500!

Om het donkere thema door te zetten in de styling van de auto kan de S60 nu geleverd worden met een Black Edition accessoire pack. Hierdoor worden de type aanduidingen en het Volvo logo in de grille, vervangen door zwarte varianten. Deze extra accessoires kennen normaal een meerprijs van € 650 en zijn nu tijdelijk leverbaar voor € 500. De overige opties en kleuren zijn volledig door u te kiezen. Het Black Edition accessoire pakket maakt het daarna af met Glossy Black details.

Laat u verassen door de Volvo S60 en het rijgedrag en maak een proefrit. De styling overtuigt zodra u de S60 in het echt ziet. Let op, de volumes zijn beperkt.


Volvo XC60 Black Edition

Volvo XC60 Black Edition

Een van de meest populaire SUV’s in zijn segment wordt nu nog gewilder. Maak kennis met de XC60 Black Edition. Een combinatie van de meest gewilde opties en accessoires, geleverd met een groot prijsvoordeel.

Het zal geen verassing zijn dat de XC60 Black Edition alleen geleverd wordt in…..Onyx Black metallic. Daar houdt het niet op. Om het echt een unieke uitvoering te maken zijn ook de 21″ velgen afgewerkt in glossy black, wordt de auto geleverd met zeer fijn nappa leder en glossy black elementen aan de buitenzijde. De XC60 Black Edition kan geleverd worden op de Plus en Ultimate uitvoeringen van de T6- en T8 Plug-in Hybrid en kent een prijsvoordeel van ± € 2.000.


Volvo XC90 Black Edition
Getoonde velgen zijn geen onderdeel van de uitvoering.

Volvo XC90 Black Edition

De zeer populaire 7-zits plug-in hybride, de Volvo XC90, is nu nog aantrekkelijker geworden. Door een aangescherpte vanaf-prijs en door een exclusief accessoire pakket; “Black Edition”.

De al zeer complete Ultimate Dark uitvoering van de XC90 kenmerkt zich door zijn zeer complete en luxueuze uitrusting. Deze uitvoering is nu extra aantrekkelijk leverbaar met een zeer scherpe vanaf-prijs van € 94.995. Dit is een voordeel van € 6.500 wat ook zorgt voor een zeer gunstige fiscale waarde.

Om het donkere thema door te zetten in de styling van de auto kan de XC90 nu geleverd worden met een Black Edition accessoire pakket. Hierdoor worden de type aanduidingen en het Volvo logo in de grille, vervangen door zwarte varianten. Deze extra accessoires kennen normaal een meerprijs van € 650 en zijn momenteel leverbaar voor € 500. Is dat nog niet voldoende? Dan zijn er nog unieke 22″ velgen met zwarte coating leverbaar.

De overige opties en kleuren zijn volledig door u te kiezen. Zodoende is uw XC90 altijd helemaal naar uw wensen samengesteld. Het Black Edition accessoire pakket maakt het daarna af met Glossy Black details.


Volvo V60 Black Edition

Volvo V60 Sport Packs / Volvo V60 Black Edition

De Volvo V60 B3 Mild Hybrid is nu tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd en leverbaar vanaf € 43.995. Lees snel meer over de Volvo V60 Essential Edition. Voorzien van 17″ lichtmetalen velgen, Vapour Grey metallic lak, Google infotainment, Park Assist voor en achter en een Park Assist camera achter. Fiscale waarde € 42.735. Netto bijtelling vanaf 289,34 per maand (bij 36,93% inkomstenbelasting).

Om de van zichzelf al sterke V60 Essential Edition aanbieding kracht bij te zetten, zijn er nu twee accessoire packs leverbaar;

Kies het Sport Pack om uw V60 te voorzien van 19′ velgen, Glossy Black grille omlijsting en zwarte spiegelpakken. Nu tijdelijk leverbaar voor € 2.600. Wanneer u naast het Sport Pack, nog meer personalisatie wenst, kan er een Black Edition aan toegevoegd worden waardoor het Volvo Iron Mark in de grille ook Glossy Black geleverd wordt, evenals de VOLVO letters/type aanduiding op de achterzijde.

Proefrit maken? Maak een afspraak en ervaar de kwaliteit van Volvo.
Proefrit aanvragen