Ontdek de Volvo V60

Volvo V60. Ruimte voor een actief leven. Comfortabel zitten dankzij volop beenruimte. Genieten van perfect geluid. En met ingebouwde Google-diensten. Ontdek onze vernieuwde estate – klaar voor uw actieve leven.

Vanaf 163 pk

B3 Mild hybrid

€ 43.995

vanafprijs

€ 699

Private Lease p.m. vanaf

Recharge

Ook als Plug-in Hybrid

Nieuw: Volvo V60 B3 Essential Edition vanaf € 43.995

Tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd

De Volvo V60 is de meest populaire estate uit zijn segment. Leverbaar met gloednieuwe Mild Hybrid motoren. Soepeler en schoner rijden dankzij elektronische kracht. De auto wint namelijk zijn eigen remenergie terug en slaat die op. Een geïntegreerde startgenerator ondersteund vervolgens de verbrandingsmotor waardoor je minder brandstof verbruikt.

De nieuwe Essential Edition is gebaseerd op de Essential uitvoering en voegt daar het Park Assist Pack aan toe. Met standaard metallic lak, 17″ velgen, LED koplampen, Google Infotainment met Google Maps, Park Assist voor, achter, inclusief een camera.

Behoefte om bovenstaande uit te breiden met losse opties en/of pakketten? Dat kan! Aanraders zijn het Climate en Driver Assist Pack.

TIP: LEES HIER MEER OVER DE V60 BLACK EDITION

Volvo V60
Zweeds kristal

Ruimte voor iedere reis

De familie-estate heeft één van de grootste laadruimtes in het segment, met een volume van maar liefst 529 liter tot aan de bovenzijde van de achterbank. Met vijf zitplaatsen biedt de auto comfort en luxe voor elke passagier.

Volop licht dankzij panoramadak

Dankzij het panoramadak geniet u zowel voorin als op de achterbank van natuurlijk licht. Het elektrische zonnescherm en het schuifdak zorgen ervoor dat u ook op zonnige dagen comfortabel van uw reis geniet.

Ervaar de luxe van de Volvo V60 zelf

Neem het niet van ons aan, maar kruip zelf achter het stuur. Ontdek de gouden combinatie van Scandinavisch design en Zweeds vakmanschap. Vraag snel en eenvoudig een proefrit aan bij de dichtstbijzijnde Ton van Kuyk vestiging.

praktische auto
panoramadak
proefrit

De Volvo V60 in vier verschillende stijlen

Essential

Leverbaar vanaf € 46.495

V60 Essential

Core

Leverbaar vanaf € 50.495

Volvo V60 Core

Plus

Leverbaar vanaf € 54.995

V60 Plus

Ultimate

Leverbaar vanaf € 59.995

complete uitvoering

Meer weten?

Geïnteresseerd in het maken van een proefrit? Alvast benieuwd naar een offerte? Wij zijn u graag van dienst.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze showrooms. Wij komen graag met u in contact.