Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in uw leven passen. Met een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Onmiskenbaar Scandinavisch design met focus op innovaties die uw leven makkelijker maken.

Vanaf 190 pk

T4 Geartronic

€ 42.498

vanafprijs

€ 619

Lease p.m. vanaf
(excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

CO2

vanaf 39 gr/km

De essentie in een oog opslag

 

Power op het juiste moment

Geavanceerde brandstofmotoren dan wel gecombineerd met een krachtige elektromotor leveren de power om snel te reageren in het verkeer. Van 150 – 390 pk en 320 – 640 Nm. De nieuwe V60 is ook leverbaar met de Plug-in Hybrid T6 en T8 Twin Engine, de perfecte combinatie van de high performance benzinemotor en een krachtige elektromotor.

Ruimte voor iedere reis

De nieuwe V60 heeft één van de grootste laadruimtes in het segment, met een volume van maar liefst 529 liter tot aan de bovenzijde van de achterbank. Met vijf zitplaatsen biedt de nieuwe V60 comfort voor elke inzittende. De inklapbare rugleuning van de achterbank heeft een praktisch verdeling van 60/40. Optioneel is deze rugleuning elektrisch inklapbaar.

Volvo V60 leasen? Bij Pure Lease!

Bij Volvo Ton van Kuyk staan mensen voorop. Zoals u van ons kan verwachten is bij alles rondom uw Volvo sprake van de betrouwbaarheid en veiligheid die u van ons gewend bent. Met onze zakelijke lease producten van Pure Lease houden we daarom maximaal rekening met uw drukke agenda. Zo willen we dat onze lease producten zijn afgestemd op de wensen van u als zakelijke rijder en tot in de puntjes geregeld zijn.

Innerlijke schoonheid

Het interieur van de nieuwe V60 is werkelijk een lust voor het oog. Een riant display met touch screen, chique vormgegeven ventilatieroosters met een subtiel verwerkt diamantmotief maken het interieur van de nieuwe V60 helemaal af. De gebruikte materialen versterken het gevoel van moderne Zweedse luxe. Het interieur van de Inscription-uitvoering maakt gebruikt van Driftwood – een unieke behandeling van het hout die verwijst naar de Zweedse afkomst en de tastbaarheid van kwaliteit.

Geniet van het licht

De nieuwe V60 is leverbaar met een panoramisch dak waardoor natuurlijk licht rijkelijk de ruimte krijgt. Natuurlijk licht waar zowel de passagiers voorin als op de achterbank van profiteren. Het dak is uitgerust met speciaal getint glas dat de ongewenste warmte en UV-straling buiten houdt. Op zonnige dagen biedt het elektrische zonnescherm de nodige beschutting en geeft het schuifdak de mogelijkheid voor extra ventilatie. Sluit het dak eenvoudig met een druk op de knop, of voor uitvoeringen met Keyless Drive, middels de portiergreep.

Ongecompliceerd navigeren

Het touch screen laat zich eenvoudig bedienen en staat in connectie met vele functionaliteiten die de nieuwe V60 rijk is. Het display is zo ontworpen dat u zich zo maximaal mogelijk kunt focussen op het rijden. Daarnaast komt het verticale formaat de leesbaarheid van de informatie ten goede. Het touch screen is zelfs te bedienen met handschoenen en kent een speciale coating die glans reducerend is.