Volvo V60

Meer dan 60 jaar ervaring met het bouwen van Volvo estates komt samen in de Volvo V60. Deze estate kenmerkt zich door een onmisbaar Scandinavisch design, met focus op innovaties die uw leven makkelijker maken. Ontdek het zelf en maak een proefrit.

Vanaf 163 pk

B3 Mild hybrid

€ 40.995

vanafprijs

€ 599

Lease p.m. vanaf

Nieuw: Volvo V60 Momentum Advantage v.a. €39.995,-

Nieuw in het Volvo V60-gamma is de Momentum Advantage-uitvoering. Deze nieuwe variant kenmerkt zich door een zeer scherpe vanaf-prijs van €39.995,- (fiscale waarde: €38.873,-). Dit resulteert in een netto bijtelling vanaf €267,- voor de B3 Mild Hybrid. Kortom, het momentum is nú.

Volvo V60 specificaties

De Volvo V60 is standaard uitgerust met:

  • 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel
  • City Safety
  • Connected Safety
  • Electronic Climate Control
  • Led-koplampen
  • Keyless Start

Sport Pack accessoirepakket tijdelijk in prijs verlaagd

Ook ontvangt u een styling pakket ter waarde van €4.115,- nu tijdelijk voor slechts €2.995,-! Doordat dit een accessoirepakket is, blijft de lage fiscale waarde behouden. Het pakket bestaat uit:

  • 19 inch 5-Triple spaaks R-Design velgen
  • Diffuser met dubbele, grotere uitlaateindpijpen
  • Grille met Glossy Black omlijsting
  • Spiegelkappen in Glossy Black

Breid het pakket uit met de Exterieur Styling set, nu voor €1.000,- in plaats van €1.250,-.

De V60 in drie verschillende stijlen

Momentum

Leverbaar vanaf € 42.995

Upgrade de V60 Momentum;

V60 Momentum Advantage | € 40.995 (tijdelijk)

V60 Business Pro | € 44.995

Inscription

Leverbaar vanaf € 47.995

R-Design

Leverbaar vanaf € 48.995

Volvo V60 Plug-in Hybrid of Mild Hybrid

Power op het juiste moment

De aandrijflijnen zijn met ingang van modeljaar 2021 óf een 48V Mild Hybrid (B3, B4 en B5) óf een Recharge Plug-In Hybrid (T6 en T8). Hiermee zijn alle Volvo-modellen voorzien van een elektromotor. Alle motoren zijn standaard gekoppeld aan een nieuwe 8-traps automaat met Shift by Wire-technologie.

Volvo V60 Business Pro

U herkent de Business Pro aan zijn 17 inch lichtmetalen velgen, stijlvolle chromen raamomlijsting en zilverkleurige dakrails. De achterklep is handsfree te bedienen en biedt toegang tot een bagageruimte van maar liefst 529 liter. Deze is zelfs uit te breiden tot 1.441 liter, wanneer u de rugleuningen achterin neerklapt.

Een echte familie-estate die eer doet aan Volvo’s rijke historie met stationwagens. Stel nu uw ultieme familieauto samen met de Volvo Car Configurator.

Ruimte voor iedere reis

De familie-estate heeft één van de grootste laadruimtes in het segment, met een volume van maar liefst 529 liter tot aan de bovenzijde van de achterbank. Met vijf zitplaatsen biedt de auto comfort en luxe voor elke passagier.

Volop licht dankzij panoramadak

Dankzij het panoramadak geniet u zowel voorin als op de achterbank van natuurlijk licht. Het elektrische zonnescherm en het schuifdak zorgen ervoor dat u ook op zonnige dagen comfortabel van uw reis geniet.

Ervaar de luxe van de Volvo V60 zelf

Neem het niet van ons aan, maar kruip zelf achter het stuur. Ontdek de gouden combinatie van Scandinavisch design en Zweeds vakmanschap. Vraag snel en eenvoudig een proefrit aan bij de dichtstbijzijnde Ton van Kuyk vestiging. Tot snel!