Luxe van veelzijdigheid: de Volvo V60

Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in uw leven passen. Met een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Onmiskenbaar Scandinavisch design met focus op innovaties die uw leven makkelijker maken. En al deze ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe estate: de nieuwe Volvo V60. Ontdek het aanbod en stel uw nieuwe V60 samen in de Car Configurator. Meer informatie over het gehele aanbod vindt u in de prijslijst.

Lease de Volvo V60 bij Pure Lease.

Bij Volvo Ton van Kuyk staan mensen voorop. Zoals u van ons kan verwachten is bij alles rondom uw Volvo sprake van de betrouwbaarheid en veiligheid die u van ons gewend bent. Met onze zakelijke lease producten van Pure Lease houden we daarom maximaal rekening met uw drukke agenda. Zo willen we dat onze lease producten zijn afgestemd op de wensen van u als zakelijke rijder en tot in de puntjes geregeld zijn.

Een zeer scherp aanbod

Speciaal voor de introductie van nieuwe Volvo V60 biedt Pure Lease u een extra aantrekkelijk Full Operational Lease tarief vanaf €585,- per maand. Dit op basis van 10.000 km en een looptijd van 60 maanden. Uiteraard is maatwerk geen probleem. Hiervoor komen we graag met u in contact.

De essentie in een oog opslag

Ook als hybride

De nieuwe V60 is ook leverbaar met de Plug-in Hybrid T6 en T8 Twin Engine, de perfecte combinatie van de high performance benzinemotor en een krachtige elektromotor.

Vijf zitplaatsen

Met vijf zitplaatsen biedt de nieuwe V60 comfort voor elke inzittende. De inklapbare rugleuning van de achterbank heeft een praktisch verdeling van 60/40. Optioneel is deze rugleuning elektrisch inklapbaar.

Power op het juiste moment

Geavanceerde brandstofmotoren dan wel gecombineerd met een krachtige elektromotor leveren de power om snel te reageren in het verkeer. Van 150 – 390 pk en 320 – 640 Nm.

Ruimte voor iedere reis

De nieuwe V60 heeft één van de grootste laadruimtes in het segment, met een volume van maar liefst 529 liter tot aan de bovenzijde van de achterbank.

Ruimte op maat

De nieuwe V60 herbergt een noemenswaardig ruimtelijk en praktisch interieur. De voorstoelen zijn zo ontworpen dat de passagiers op de achterbank meer dan voldoende beenruimte hebben, zonder in te leveren op comfort en ondersteuning. De bagageruimte heeft een volume van 529 liter tot aan de bovenzijde van de achterbank (uitbreidbaar tot 1364 liter middels het neerklappen van de volledige achterbank).

De luxe van veelzijdigheid

Het verfijnde interieur van de nieuwe V60 ondersteunt u bij een actieve lifestyle. Haal alles uit uw bagageruimte met de neerklapbare achterbank.

Praktische functies in de bagageruimte benadrukken de veelzijdigheid van de nieuwe V60. Gebruik de extra ruimte onder de vloer om waardevolle items uit het zicht te houden en vervoer uw bagage veilig met vier bevestigingsogen.

Gemak in een voetbeweging

De elektrisch bedienbare achterklep is opgenomen in de standaarduitrusting en maakt het in- en uitladen van uw bagage wel heel gebruiksvriendelijk. Met het optionele Keyless Drive opent u uw achterklep door een subtiele voetbeweging onder de achterbumper of gebruik de knop op de sleutel, het dashboard of in de achterklep.

Innerlijke schoonheid

Het interieur van de nieuwe V60 is werkelijk een lust voor het oog. Een riant display met touch screen, chique vormgegeven ventilatieroosters met een subtiel verwerkt diamantmotief maken het interieur van de nieuwe V60 helemaal af. De gebruikte materialen versterken het gevoel van moderne Zweedse luxe. Het interieur van de Inscription-uitvoering maakt gebruikt van Driftwood – een unieke behandeling van het hout die verwijst naar de Zweedse afkomst en de tastbaarheid van kwaliteit.

Geniet van het licht

De nieuwe V60 is leverbaar met een panoramisch dak waardoor natuurlijk licht rijkelijk de ruimte krijgt. Natuurlijk licht waar zowel de passagiers voorin als op de achterbank van profiteren. Het dak is uitgerust met speciaal getint glas dat de ongewenste warmte en UV-straling buiten houdt. Op zonnige dagen biedt het elektrische zonnescherm de nodige beschutting en geeft het schuifdak de mogelijkheid voor extra ventilatie. Sluit het dak eenvoudig met een druk op de knop, of voor uitvoeringen met Keyless Drive, middels de portiergreep.

Ongecompliceerd navigeren

Het touch screen laat zich eenvoudig bedienen en staat in connectie met vele functionaliteiten die de nieuwe V60 rijk is. Het display is zo ontworpen dat u zich zo maximaal mogelijk kunt focussen op het rijden. Daarnaast komt het verticale formaat de leesbaarheid van de informatie ten goede. Het touch screen is zelfs te bedienen met handschoenen en kent een speciale coating die glans reducerend is.

Ontspan als het kan

De Pilot Assist technologie van Volvo zagen we als eerste in de 90-serie en de nieuwe XC60 en is een opstap naar zelfrijdende auto’s. Pilot Assist behoudt automatisch de door u ingestelde snelheid of de afstand tot de auto voor u. En subtiele bijsturing tot snelheden van 130 km/uur houdt u binnen de lijnen van de wegmarkering.

Pilot Assist is verbonden met het navigatiesysteem en heeft een ‘elektronische horizon’-functie die de nauwkeurigheid en prestaties in bochten verhoogt. West-Europese markten profiteren van Curve Speed Adaption, een functie die kaartgegevens gebruikt om de kruissnelheid in bochten aan te passen tot een comfortabel niveau.

Een panoramisch overzicht

Parkeer de nieuwe V60 eenvoudig in de krapste ruimte met de optionele 360˚ camera die u een panoramisch overzicht geeft van de auto en de directe omgeving. De vier ‘fish-eye’ camera’s tonen het beeld op het centrale display en werkt bij een snelheid tot 10 km/uur.

Moeiteloos parkeren

Met Park Assist Pilot parkeert u de nieuwe V60 zonder enige moeite. Slimme sensoren brengen de omgeving in kaart en berekenen of de parkeerplek ruim genoeg is. Indien de parkeerplek in lengte 1,2 keer groter is dan de auto, begeleidt Park Assist Pilot uw nieuwe V60 op de juiste plek. Het enige dat u nog hoeft te doen is het volgen van de instructies op het display.

Volvo V60 R-Design

De perfecte combinatie van sportiviteit en comfort, ontworpen voor ultiem rijplezier.

Expressief van nature

De Volvo V60 R-Design levert een ongekend sportieve rijervaring, waarin het Scandinavische gevoel voor stijl, uitmuntende controle en verfijnde reactie moeiteloos met elkaar worden gecombineerd. Subtiele details in het design dragen bij aan het expressieve karakter van de V60 R-Design. Laat u overtuigen door het sportieve uiterlijk en ervaar de imposante performance tijdens iedere rit.

Sportief en rijk uitgerust

Het verlaagde sportchassis zorgt voor een sportieve wegligging en brengen het rijgedrag in lijn met het sportieve uiterlijk. De stijvere veren, schokdempers en het lagere zwaartepunt leveren de beste prestaties in bochten. Het sportieve en rijk uitgeruste interieur biedt u optimaal comfort.

De nieuwe V60 R-Design beschikt over een ruim aanbod aan motoren, Lines, kleuren en opties. Configureer uw ideale V60 R-Design die het beste past bij uw wensen.