Ontdek de Volvo V90

De Volvo V90 combineert elegantie en eersteklas luxe met het gemak van een estate. Hierdoor onstaat de perfecte balans tussen comfort en precisie. Een ervaring die u alleen achter het stuur kan meemaken. Kruip daarom zelf ook achter het stuur en maak een proefrit!

Vanaf 197 pk

B4 Mild hybrid Automaat

€ 61.495

vanafprijs

€ 779

Full Operational Lease p.m. vanaf

CO2


vanaf 19 gr/km

Zweedse luxe van binnen en van buiten

Zowel het exterieur als het interieur van de nieuwe V90 straalt moderne Zweedse luxe uit. Van luxueuze materialen tot de nieuwste technologieën. De V90 biedt comfort op allerlei manieren. Maar dat is niet het enige! Daardoor is het ook een ware beleving voor de zintuigen.

V90 Exterieur
V90 Interieur

Ook verkrijgbaar als T6 of T8 Plug-in Hybrid

Kies voor performance en efficiënt brandstofverbruik ineen met de T6 en T8 Plug-in Hybrid. Met 100% elektrische aandrijving en een uitgebalanceerde Hybrid-motor voor dagelijks gebruik, geniet u van een enerverende rit.

Volvo V90 Momentum Business

Een strak design, veelzijdigheid en high-tech luxe komen terug in de Volvo V90 Momentum Business. Aan de buitenkant matchen de 18 inch lichtmetalen velgen en high-gloss black grille met de zelfverzekerde lijn van de V90. Aan de binnenkant maken de premium materialen en de innovatieve technologie de rijbeleving af. Comfortabel en zorgeloos rijden, doe je daarom in een Volvo.

De V90 in drie verschillende stijlen

Momentum Business

Leverbaar vanaf € 60.495

Inscription

Leverbaar vanaf € 63.495

R-Design

Leverbaar vanaf € 64.495

Zuinig rijden met Mild Hybrid

De nieuwe Mild Hybrid-technologie maakt de nieuwe Volvo V90 zuiniger. De Mild Hybrid is namelijk tot wel 15% schoner dan niet-geëlektrificeerde versies. De bewegingsenergie wordt teruggewonnen en als elektriciteit opgeslagen in de accu. De estate gebruikt deze elektriciteit daarna om de elektromotor te voeden. Hierdoor heeft de estate een lager brandstofverbruik en minder emissies.

Meest geavanceerde veiligheidspakket ter wereld

De estate is niet alleen voorzien van baanbrekende, semi-autonome Pilot Assist technologie. Het model is ook standaard uitgerust met het meest geavanceerde veiligheidspakket op de wereldwijde automarkt. Daarnaast is de auto voorzien van Animal Detection en Run-off road mitigation. De toonaangevende connectiviteit is mede te danken aan naadloze smartphone-integratie via Apple CarPlay.

Volvo V90 kopen? Vraag een proefrit aan

Ervaar de Zweedse luxe zelf tijdens een proefrit bij de dichtstbijzijnde Ton van Kuyk vestiging. Zien wij u ook snel bij één van onze locaties?

Meer informatie? Bekijk deze Volvo op de website van Volvo Nederland.

V90 Recharge
Volvo V90 Recharge