Flexibel en prachtig om te zien, met een grote bagageruimte en een interieur dat luxueuze materialen combineert met strak design. Dit is de geperfectioneerde estate.

Vanaf 190 pk

T4 Geartronic

€ 57.995

vanafprijs

€ 779

Lease p.m. vanaf
(excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

CO2


vanaf 40 gr/km

Volvo Car Configurator

Zweedse luxe

Zowel het exterieur als interieur van de nieuwe Volvo V90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design. De V90 biedt comfort op allerlei manieren. Maar dat is niet het enige: het is ook een ware beleving voor de zintuigen.

De V90 is het derde model van Volvo’s ‘top-of-the-line’ 90-serie. Ze zijn alle drie gebouwd op het compleet nieuwe, modulaire Scalable product Architecture (SPA) voertuigplatform dat een groot aantal nieuwe toepassingen mogelijk maakt, zowel op het gebied van design als van uitrusting en productie.

Toonaangevend veiligheidspakket in de Volvo V90

De Volvo V90 is niet alleen voorzien van baanbrekende, semi-autonome Pilot Assist technologie. Het model is ook standaard uitgerust met het meest geavanceerde veiligheidspakket op de wereldwijde automarkt, inclusief Animal Detection en Run-off road mitigation. De toonaangevende connectiviteit is mede te danken aan naadloze smartphone-integratie via Apple CarPlay.