Ontdek de Volvo V90. Nu met gratis motor upgrade.

De Volvo V90 combineert elegantie en eersteklas luxe met het gemak van een estate. Hierdoor onstaat de perfecte balans tussen comfort en precisie. Een ervaring die u alleen achter het stuur kan meemaken. Kruip daarom zelf ook achter het stuur en maak een proefrit!

197 tot 455pk

Altijd geëlektrificeerd

€ 66.995

vanafprijs

CO2


vanaf 18 gr/km

Mild Hybrid. Gratis motor upgrade

De Volvo V90 is leverbaar met gloednieuwe Mild Hybrid motoren. Soepeler en schoner rijden dankzij elektronische kracht. De auto wint namelijk zijn eigen remenergie terug en slaat die op. Een geïntegreerde startgenerator ondersteund vervolgens de verbrandingsmotor waardoor je minder brandstof verbruikt.

Momenteel kunt u profiteren van een gratis motor upgrade van een B4 naar een B5 variant. Extra vermogen, geen extra kosten. Benieuwd naar het rijgedrag en de souplesse van deze Mild Hybrid motoren? Boek uw proefrit en profiteer.

Zweedse luxe van binnen en van buiten

Zowel het exterieur als het interieur van de nieuwe V90 straalt moderne Zweedse luxe uit. Van luxueuze materialen tot de nieuwste technologieën. De V90 biedt comfort op allerlei manieren. Maar dat is niet het enige! Daardoor is het ook een ware beleving voor de zintuigen.

V90 Exterieur
V90 Interieur

Verkrijgbaar als T6 of T8 Plug-in Hybrid

Kies voor performance en efficiënt brandstofverbruik ineen met de T6 en T8 Plug-in Hybrid. Met 100% elektrische aandrijving en een uitgebalanceerde Hybrid-motor voor dagelijks gebruik, geniet u van een enerverende rit.

Meest geavanceerde veiligheidspakket ter wereld

De estate is niet alleen voorzien van baanbrekende, semi-autonome Pilot Assist technologie. Het model is ook standaard uitgerust met het meest geavanceerde veiligheidspakket op de wereldwijde automarkt. Daarnaast is de auto voorzien van Animal Detection en Run-off road mitigation. De toonaangevende connectiviteit is mede te danken aan naadloze smartphone-integratie via Apple CarPlay.

Volvo V90 kopen? Vraag een proefrit aan

Ervaar de Zweedse luxe zelf tijdens een proefrit bij de dichtstbijzijnde Ton van Kuyk vestiging. Zien wij u ook snel bij één van onze locaties?

Meer informatie? Bekijk deze Volvo op de website van Volvo Nederland.

V90 Recharge
Volvo V90 Recharge