Flexibel en prachtig om te zien, met een grote bagageruimte en een interieur dat luxueuze materialen combineert met strak design. Dit is de geperfectioneerde estate.

Vanaf 197 pk

B4 Mild hybrid Automaat

€ 57.995

vanafprijs

€ 779

Lease p.m. vanaf
(excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

CO2


vanaf 42 gr/km

Zweedse luxe

Nieuwe Mild hybrid technologie

Met zijn nieuwe Mild hybrid technologie is de nieuwe V90 in de praktijk tot 15 procent zuiniger en schoner dan de niet-geëlektrificeerde versies. Met de elektronische regeneratiefunctie remt de auto af zodra de bestuurder het gas loslaat. De bewegingsenergie van de auto wordt teruggewonnen en als elektriciteit opgeslagen in de accu, om later de elektromotor te voeden. Dat zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder emissies.

Zowel het exterieur als interieur van de nieuwe Volvo V90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design. De V90 biedt comfort op allerlei manieren. Maar dat is niet het enige: het is ook een ware beleving voor de zintuigen.

Business Pro

De Volvo V90 Business Pro is een onweerstaanbare combinatie van strak design, veelzijdigheid en high-tech luxe. Aan de buitenkant matchen de 18-inch lichtmetalen velgen en high-gloss black grille de zelfverzekerde lijn van de V90. Het interieur, met premium materialen en het innovatieve technologie, zoals het standaard inbegrepen IntelliSafe pakket, maakt de rijbeleving comfortabel en zorgeloos.

Toonaangevend veiligheidspakket in de Volvo V90

De Volvo V90 is niet alleen voorzien van baanbrekende, semi-autonome Pilot Assist technologie. Het model is ook standaard uitgerust met het meest geavanceerde veiligheidspakket op de wereldwijde automarkt, inclusief Animal Detection en Run-off road mitigation. De toonaangevende connectiviteit is mede te danken aan naadloze smartphone-integratie via Apple CarPlay.