#XC60Reborn

Maak kennis met de nieuwe Volvo XC60. De perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie. De nieuwe XC60 is een icoon met evolutionair Scandinavische karakter. Indrukwekkend op zijn Zweeds. Hij is er al vanaf €54.995.

Energiek en stijlvol

De nieuwe XC60 combineert sierlijkheid met kracht en kent dankzij het SPA-platform nieuwe dimensies. Zo zijn zowel de bagageruimte als de toegenomen beenruimte toegenomen. Resultaten die we gerust maatgevend kunnen noemen.

Een scherpe blik op de weg

De onderscheidende LED-koplampen met T-vormige dagrijverlichting geven de nieuwe XC60 een sterke identiteit. Active High Beam geeft u altijd de optimale verlichting van de weg, zonder het verblinden van de andere weggebruikers.

Geen compromissen

De nieuwe XC60 met T8 Twin Engine aandrijving, levert een optimale performance zonder concessies te doen. De drie rijmodi zijn ontworpen om u in alle behoeften te voorzien. Deze topversie van de nieuwe XC60 wordt aangedreven door de bekroonde plug-in hybride aandrijflijn. Deze 299 kW (407 pk) sterke plug-in hybride accelereert in slechts 5,3 seconden van 0-100 km/u.

Aandacht voor vakmanschap

De nieuwe XC60 vormt een toonbeeld van modern Scandinavisch design. Het gebruik van natuurlijke materialen en prachtige afgewerkte details maken van iedere rit een bijzondere reis.

Dynamiek en balans

Onze luchtvering biedt de perfecte balans tussen comfort en dynamisch rijgedrag. Geniet van een prettige rit, ongeacht het wegdek. De luchtvering helpt om de auto in balans te houden, zodat u altijd het gevoel van controle heeft.

 

“Wij hebben ons gefocust op de ontwikkeling van een auto die op alle mogelijke manieren rijplezier biedt, van een goed uitzicht in een prachtig ingericht, comfortabel interieur tot een veilige, inspirerende en zelfverzekerde rijervaring.”

Henrik Green, Senior Vice President & Quality bij Volvo Car Group

XC60

Intuïtieve technologie

Communiceren met uw nieuwe XC60 voelt als een tweede natuur. Het centraal geplaatste touchscreen voelt intuïtief aan en is buitengewoon gebruiksvriendelijk. Ontdek navigatie en entertainment binnen hand- of stembereik.

Navigeer eenvoudig met Sensus Navigatie. Het formaat van het scherm toont meer van uw reis, waardoor u niet meer hoeft te scrollen. Services op bestemming bieden relevante informatie binnen handbereik.

Bowers & Wilkins

Goede muziek en een natuurlijk geluid is een belangrijk onderdeel van de rijervaring. Geniet van uw muziek zoals het bedoeld is met het  audiosysteem van Bowers & Wilkins.

Technisch gemak dient de mens

Met Volvo On Call en de smartphone app kunt u eenvoudig en op afstand uw auto terugvinden, het klimaat regelen of uw auto ver- en ontgrendelen.