De Volvo XC60: geraffineerde kracht, geavanceerde technologie. De mid-size SUV die speciaal voor u ontworpen is.

Vanaf 197 pk

B4 Mild hybrid Automaat

€ 54.995

vanafprijs

€ 789

Lease p.m. vanaf
(excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

CO2

vanaf 42 gr/km

De dynamische Zweedse SUV

De XC60, onze mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt. Dit is de SUV die speciaal voor u ontworpen is.

Mild hybrid technologie

Met zijn nieuwe Mild hybrid technologie is de nieuwe XC60 in de praktijk tot 15 procent zuiniger en schoner dan de niet-geëlektrificeerde versies. Met de elektronische regeneratiefunctie remt de auto af zodra de bestuurder het gas loslaat. De bewegingsenergie van de auto wordt teruggewonnen en als elektriciteit opgeslagen in de accu, om later de elektromotor te voeden. Dat zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder emissies.

Business Pro

De nieuwe XC60 Business Pro is de dynamische Zweedse SUV die echt alles in zich heeft en vanaf nu standaard is voorzien van IntelliSafe Assist en IntelliSafe Surround. Naast de LED koplampen behoren nu ook LED mistlampen aan de voorzijde tot het geraffineerde exterieur design. Intuïtieve technologie, zoals Keyless Drive, gecombineerd met chique details garanderen een sfeer van comfort en welbehagen in de auto.

Intuïtieve technologie

Communiceren met uw nieuwe XC60 voelt als een tweede natuur. Het centraal geplaatste touchscreen voelt intuïtief aan en is buitengewoon gebruiksvriendelijk. Ontdek navigatie en entertainment binnen hand- of stembereik.

Navigeer eenvoudig met Sensus Navigatie. Het formaat van het scherm toont meer van uw reis, waardoor u niet meer hoeft te scrollen. Services op bestemming bieden relevante informatie binnen handbereik.

Bowers & Wilkins

Goede muziek en een natuurlijk geluid is een belangrijk onderdeel van de rijervaring. Geniet van uw muziek zoals het bedoeld is met het  audiosysteem van Bowers & Wilkins.

Technisch gemak dient de mens

Met Volvo On Call en de smartphone app kunt u eenvoudig en op afstand uw auto terugvinden, het klimaat regelen of uw auto ver- en ontgrendelen.