Ontdek de Volvo XC60. Nu met gratis motor upgrade.

De Volvo XC60 is al jaren de bestverkochte Volvo ter wereld, en dat is niet voor niets. Deze innovatieve, mid-size SUV overtreft keer op keer de verwachtingen van de bestuurder. Maak nu een proefrit bij Ton van Kuyk en ervaar het ook zelf.

250 tot 455 pk

Altijd geëlektrificeerd

€ 69.495

vanafprijs

CO2

vanaf 23 gr/km

Volvo XC60 Mild Hybrid. Nu met gratis motor upgrade.

De Volvo XC60 is leverbaar met gloednieuwe Mild Hybrid motoren. Soepeler en schoner rijden dankzij elektronische kracht. De auto wint namelijk zijn eigen remenergie terug en slaat die op. Een geïntegreerde startgenerator ondersteund vervolgens de verbrandingsmotor waardoor je minder brandstof verbruikt.

Momenteel kunt u profiteren van een gratis motor upgrade van een B4 naar een B5 variant. Extra vermogen, geen extra kosten. Benieuwd naar het rijgedrag en de souplesse van deze Mild Hybrid motoren? Boek uw proefrit en profiteer.

xc60 facelift

Volvo XC60 Recharge Plug-in Hybrids

De XC60 Recharge is altijd uitgerust met onze nieuwste plug-in hybride aandrijflijn. Het resultaat Volop vermogen, soepele elektrische kracht en uitstekende rijeigenschappen.

  • Remt het voertuig af zodra u het gas loslaat.
  • Slaat de bewegingsenergie op in de accu als elektriciteit.
  • Gebruikt deze elektriciteit om de elektromotor te voeden.
  • En zorgt hierdoor voor een lager brandstofverbruik en minder emissies.

Stel hier uw XC60 Plug-in Hybride samen via de Volvo Car Configurator.

Intuïtieve technologie

Communiceren met uw nieuwe XC60 voelt als een tweede natuur. Dankzij intuïtieve technologieën en een centraal geplaatst touchscreen is navigatie en entertainment altijd binnen hand- of stembereik. Navigeer daarom altijd snel en probleemloos met Sensus Navigatie. Het grote scherm toont bovendien meer van uw reis, waardoor u onderweg niet meer hoeft te scrollen.

Superieur audiosysteem

Het audiosysteem van Bowers & Wilkins maakt de rijervaring compleet. Zo geniet u optimaal van uw reis met goede muziek en een natuurlijk geluid.

Technisch gemak dient de mens

De SUV is van alle gemakken voorzien. Zo vindt u razendsnel op afstand uw auto terug met Volvo On Call en de app. Ook regelt u tegelijkertijd eenvoudig het klimaat en ver- en ontgrendelt u de auto.

5 exclusieve stijlen voor uw Volvo XC60

Core

XC60 Essential

Plus

XC60 Plus

Ultimate

XC60 Ultimate

Polestar Engineered

XC60 Polestar Engineered
xc60 my22
xc60 interieur
google navigatie xc60