Volvo XC90: Recharged. De auto waarin uw familie veilig is, beschermt nu ook hun toekomst.

Vanaf 250 pk

B5 Automaat AWD

€ 79.995

vanafprijs

€ 1.039

Lease p.m. vanaf
(excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

Ook verkrijgbaar als

6- en 7-zits

De toekomst van het rijden begint nu

De manier waarop u rijdt, kan een grote impact op de omgeving hebben. Voorzien van de Pure Eco Drive Mode is de nieuwe Volvo XC90 T8 Twin Engine plug-in hybride ontworpen om uw kortere ritten met de auto emissievrij te maken. Zo kunt u uw leven gerust blijven leven zoals u gewend bent.

Nieuwe Mild hybrid technologie

Met zijn nieuwe Mild hybrid technologie is de nieuwe XC90 in de praktijk tot 15 procent zuiniger en schoner dan de niet-geëlektrificeerde versies. Met de elektronische regeneratiefunctie remt de auto af zodra de bestuurder het gas loslaat. De bewegingsenergie van de auto wordt teruggewonnen en als elektriciteit opgeslagen in de accu, om later de elektromotor te voeden. Dat zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder emissies.

In het exterieur voorziet Volvo het onderscheiden en tijdloze design van de XC90 onder meer van nieuw ontworpen wielen, nieuwe carrosseriekleuren en een moderne grille, inclusief aanpassingen in het R-Design thema. De vernieuwde XC90 is dankzij de diverse opties voor het aantal zitplaatsen het toonbeeld van veelzijdigheid. De zevenzits familieversie of de splinternieuwe zespersoons configuratie met twee stoelen per zitrij: er is altijd een XC90 die past bij de lifestyle en de wensen van de klant.

De schoonheid van de ruimte

Het interieur van de XC90 is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Naast voldoende ruimte voor passagiers, is er een flexibel laadcompartiment met maximaal 1868 liter aan ruimte.

Een nieuw soort luxe

Geëlektrificeerde aandrijflijnen, slimme connectiviteitsservices en een uniek Scandinavisch gevoel van vakmanschap en vindingrijkheid – dit is de nieuwe XC90. De luxeauto met betekenis.

Luxe voor zeven personen

De XC90 is verkrijgbaar met vier, vijf, zes of zeven stoelen, afhankelijk van de uitvoering. Welke versie u ook kiest, elke stoel is zo ontworpen dat iedereen luxe zit. Ervaar het comfort van de verstelbare stoelen.

Ervaar de XC90 zelf

Neem plaats achter het stuur en ervaar de toekomst van het rijden in de XC90; Luxueus maar toch elegant, straalt hij geraffineerde kracht uit. Een zevenpersoons SUV, die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren.