Leidend voorbeeld

De nieuwe Volvo XC90

De vernieuwde Volvo XC90 biedt voor het eerst het geavanceerde, kinetische remsysteem aan, dat gekoppeld is aan de brandstofmotor. De nieuwe, geëlektrificeerde dieselmotor B5 met 48V en KERS-technologie krijgt als eerste de aanduiding ‘B’. Deze aandrijflijn kan net als de T8 Twin Engine rekenen op shift-by-wire en brake-by-wire technologie. De verbeterde stop/start-techniek van diverse motoren werkt voortaan radar gestuurd en anticipeert daarmee op de wegsituatie.

In het exterieur voorziet Volvo het onderscheiden en tijdloze design van de XC90 onder meer van nieuw ontworpen wielen, nieuwe carrosseriekleuren en een moderne grille, inclusief aanpassingen in het R-Design thema.

De vernieuwde XC90 is dankzij de diverse opties voor het aantal zitplaatsen het toonbeeld van veelzijdigheid. De zevenzits familieversie of de splinternieuwe zespersoons configuratie met twee stoelen per zitrij: er is altijd een XC90 die past bij de lifestyle en de wensen van de klant.

Gebouwd voor prachtige audio

Het Bowers & Wilkins audiosysteem is hand in hand ontwikkeld met de XC90, dus het geluid dat u hoort past perfect in het interieur, waarbij wordt gewerkt met de interne akoestiek van de auto om duidelijkheid en realisme te leveren. De 19 luidsprekers hebben een unieke subwoofer die lucht van buiten de auto binnenzuigt om diepe, rijke bassen te creëren. Ook is er gedacht aan een in het dashboard gemonteerde tweeter die naar de passagiers gericht is om akoestische relectie te minimaliseren.

Met drie ruimtemodi – waaronder de concertzaal van Göteborg – kunt u het geluid aanpassen aan uw muziek of stemming, terwijl roestvrij stalen luidsprekerroosters en opvallende gele luidsprekerconussen dit een audiosysteem maken dat er net zo goed uitziet als het klinkt.

Een helpende hand op de snelweg

Pilot Assist maakt het rijden in zwaar verkeer minder vermoeiend. Naast het feit dat je je XC90 op een vaste snelheid en afstand tot het voertuig voor je houdt, stuurt hij je zachtjes om je midden op de baan te houden en geeft hij een zachte trilling door het stuurwiel om je te laten weten dat de technologie actief is. Met kaartgegevens kan het systeem de snelheid van de auto aanpassen om bochten comfortabeler en veiliger te maken met onze Curve Speed Adaptation-technologie. Pilot Assist werkt bij snelheden tot 130 km/u en is vooral handig op auto- en snelwegen.

Anticipeert op uw leven

Bij Volvo staat de mens centraal. U bent de reden dat wij innoveren. Innovatie is geen optelsom van features, maar voegt iets toe aan uw leven. Zodra u instapt in de Volvo XC90 ervaart u ultieme combinatie van luxe en comfort, verpakt in Scandinavisch topdesign. Het rijk ingerichte interieur met maximaal 7 zitplaatsen combineert vakmanschap met elegantie. Elk detail klopt.

Pure power: T8 Twin Engine

Onze T8 Twin Engine-modellen maken gebruik van krachtige plug-in hybride aandrijflijnen die moeiteloze prestaties combineren met een aandrijfmodus voor elke behoefte. De volledig elektrische modus Pure biedt emissievrij reizen in vrijwel geruisloze luxe, evenals een bereik dat lang genoeg is om dagelijks door de meeste mensen te kunnen pendelen. Zoals elke nieuwe Volvo-auto, is de XC90 vanaf het begin ontworpen om Twin Engine-technologie te gebruiken, dus er is geen compromis in veelzijdigheid, stijl of bruikbaarheid.

Onze toekomst is elektrisch

De milde hybride aandrijflijn in de XC90 is een stap in de richting van een meer efficiënte, duurzame vorm van mobiliteit. Deze innovatie wint de energie die wordt gegenereerd door het remmen en geeft deze af bij acceleratie. Het gebruikt een extra 48-volt batterij en een geïntegreerde startmotor om de motor van de auto te ondersteunen. Het geeft je een sterke, soepele acceleratie, met een lager brandstofverbruik en lagere emissies.

Volvo XC90 leasen bij Pure Lease

Zakelijk autorijden draait om veiligheid, zekerheid en service. U wilt zorgeloos kunnen rekenen op mobiliteit, zodat u alle vrijheid heeft om u bezig te houden met uw core business. Ongeacht de grootte van uw bedrijf of de omvang van uw wagenpark.

Waarom kiezen voor Pure Lease?

Pure Lease onderscheidt zich van andere leasemaatschappijen door haar flexibiliteit, deskundigheid, persoonlijk contact en aandacht voor uw wensen. De leasemogelijkheden zijn altijd 100% afgestemd op uw specifieke behoefte. Slechts één ding is standaard: hoge kwaliteit.

De schoonheid van de ruimte

Het interieur van de XC90 is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Naast voldoende ruimte voor passagiers, is er een flexibel laadcompartiment met maximaal 1868 liter aan ruimte.

Een nieuw soort luxe

Geëlektrificeerde aandrijflijnen, slimme connectiviteitsservices en een uniek Scandinavisch gevoel van vakmanschap en vindingrijkheid – dit is de nieuwe XC90. De luxeauto met betekenis.

Luxe voor zeven personen

De XC90 is verkrijgbaar met vier, vijf, zes of zeven stoelen, afhankelijk van de uitvoering. Welke versie u ook kiest, elke stoel is zo ontworpen dat iedereen luxe zit. Ervaar het comfort van de verstelbare stoelen.