Ontdek de Volvo XC90

Bescherm uw familie én hun toekomst met de innovatieve, duurzame Volvo XC90. Ervaar het ook zelf en maak een proefrit bij Ton van Kuyk.

Vanaf 250 pk

B5 Automaat AWD

€ 83.995

vanafprijs

€ 1.039

Lease p.m. vanaf
(excl. btw / o.b.v. 60 maanden en 15.000 km)

Standaard als

7-zits

Volvo XC90 specificaties

De diverse functionaliteiten zorgen voor een onvergetelijke rijervaring.

  • IntelliSafe Assist
  • IntelliSafe Surround
  • 7 zitplaatsen
  • 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel
  • Sensus Navigatie
  • Moritz lederen bekleding

De toekomst van het rijden begint nu

De manier waarop u rijdt, heeft een grote impact op de omgeving. Daarom is de nieuwe Volvo XC90 T8 Plug-in Hybrid ontworpen om uw kortere ritten emissievrij te maken. Zo is de auto onder andere voorzien van de Pure Eco Drive Mode. Hierdoor kunt u op een toekomstvriendelijke manier toch blijven genieten van het rijden in een Volvo.

Een tijdloos design

De nieuw ontworpen wielen, nieuwe carrosseriekleuren en moderne grille maken het exterieur uniek en tijdloos. Dankzij de diverse opties voor het aantal zitplaatsen is de luxeauto het toonbeeld van veelzijdigheid.

Of u nu kiest voor de familieversie of de splinternieuwe zespersoons configuratie met twee stoelen per zitrij. Er is altijd een Volvo die bij uw lifestyle past. Stel daarom ook eenvoudig en snel uw droomauto samen met de Volvo Car Configurator.

3 exclusieve stijlen voor uw XC90

Momentum Business

Inscription

Upgrade de Volvo XC90 Inscription;

XC90 Inscription Exclusive | € 87.995

R-Design

Nieuwe Mild Hybrid-technologie

Dankzij de innovatieve Mild Hybrid-technologie is de nieuwe Volvo XC90 tot wel 15% zuiniger en schoner dan niet-geëlektrificeerde versies. En dat is niet het enige voordeel!

De Mild Hybrid-technologie…

  • Vermindert het brandstofverbruik
  • Verhoogt het vermogen
  • Verlaagt de CO2-uitstoot

Ook leverbaar als T8 Plug-in Hybrid

De T8 Plug-in Hybrid biedt dé combinatie van performance en efficiënt brandstofverbruik. Dankzij de slimme technologie kunt u rekenen op een krachtige, maar toch efficiënte rijbeleving. Bovendien krijgt u, dankzij de 100% elektrische aandrijving en een uitgebalanceerde Hybrid-motor voor dagelijks gebruik, geen genoeg van deze krachtpatser.

De schoonheid van de ruimte

Het interieur is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Naast voldoende ruimte voor passagiers, beschikt de auto ook over een flexibel compartiment met maximaal 1868 liter laadruimte.

Niet zomaar een luxeauto

Geëlektrificeerde aandrijflijnen, slimme connectiviteitsservices en een uniek Scandinavisch gevoel van vakmanschap en vindingrijkheid: dát is de nieuwe Volvo XC90. De luxeauto met betekenis.

Comfort voor zeven personen

 Hoeveel passagiers u ook meeneemt, elke stoel is zo ontworpen dat iedereen luxe zit. Ervaar het comfort van verstelbare stoelen.

Volvo XC90 kopen? Vraag een proefrit aan!

Vraag een proefrit aan en neem zelf plaats achter het stuur. Luxueus, maar toch elegant, straalt de auto geraffineerde kracht uit. Een zevenpersoons SUV die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral ook achter het stuur moet ervaren.

Ervaar de toekomst van het rijden bij Volvo. Toch behoefte aan meer informatie? Bekijk deze nieuwe Volvo XC90 op de website van Volvo Nederland.