Ontdek de Volvo XC90 Recharge

Bescherm uw familie én hun toekomst met de innovatieve, duurzame Volvo XC90. Ervaar het ook zelf en maak een proefrit bij Ton van Kuyk.

Vanaf 455 pk

T8 AWD Plug-in Hybrid

€ 91.995

vanafprijs

Standaard als

7-zits

De toekomst van het rijden begint nu

De manier waarop u rijdt, heeft een grote impact op de omgeving. Daarom is de nieuwe Volvo XC90 T8 Plug-in Hybrid ontworpen om uw kortere ritten emissievrij te maken. Zo is de auto onder andere voorzien van de Pure Eco Drive Mode. Hierdoor kunt u op een toekomstvriendelijke manier toch blijven genieten van het rijden in een Volvo.

Waarom wachten om over te stappen? Maak uw dagelijkse ritten elektrisch met onze ruime premium plug-in hybride SUV – nu met ingebouwde Google-diensten.

Een tijdloos design

De nieuw ontworpen wielen, nieuwe carrosseriekleuren en moderne grille maken het exterieur uniek en tijdloos. Dankzij de diverse opties voor het aantal zitplaatsen is de luxeauto het toonbeeld van veelzijdigheid.

Alleen leverbaar als T8 Plug-in Hybrid

De T8 Plug-in Hybrid biedt dé combinatie van performance en efficiënt brandstofverbruik. Dankzij de slimme technologie kunt u rekenen op een krachtige, maar toch efficiënte rijbeleving. Bovendien krijgt u, dankzij de 100% elektrische aandrijving en een uitgebalanceerde Hybrid-motor voor dagelijks gebruik, geen genoeg van deze krachtpatser.

XC90 Recharge

3 exclusieve stijlen voor uw XC90

Core

XC90 Core

Plus

XC90 Plus

Ultimate

XC90 Ultimate

De schoonheid van de ruimte

Het interieur is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Naast voldoende ruimte voor passagiers, beschikt de auto ook over een flexibel compartiment met maximaal 1868 liter laadruimte.

Niet zomaar een luxeauto

Geëlektrificeerde aandrijflijnen, slimme connectiviteitsservices en een uniek Scandinavisch gevoel van vakmanschap en vindingrijkheid: dát is de nieuwe Volvo XC90. De luxeauto met betekenis.

Comfort voor zeven personen

 Hoeveel passagiers u ook meeneemt, elke stoel is zo ontworpen dat iedereen luxe zit. Ervaar het comfort van verstelbare stoelen.

Volvo XC90 kopen? Vraag een proefrit aan!

Vraag een proefrit aan en neem zelf plaats achter het stuur. Luxueus, maar toch elegant, straalt de auto geraffineerde kracht uit. Een zevenpersoons SUV die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral ook achter het stuur moet ervaren.

Ervaar de toekomst van het rijden bij Volvo. Toch behoefte aan meer informatie? Bekijk deze nieuwe Volvo XC90 op de website van Volvo Nederland.

XC90 Proefrit