De nieuwe Volvo XC90 markeert een nieuw hoofdstuk in de Volvo-historie. Dit is het resultaat van drie jaar ontwikkeling en een investering van ruim 8,2 miljard euro. Het uiterlijk van de XC90 weerspiegelt de toekomstige designkoers van Volvo. Het is ook de verpakking van nieuwe techniek, waarbij optimaal gebruikgemaakt wordt van de Scalable Product Architecture- technologie (SPA).

Anticipeert op uw leven

Bij Volvo staat de mens centraal. U bent de reden dat wij innoveren. Innovatie is geen optelsom van features, maar voegt iets toe aan uw leven. Zodra u instapt in de Volvo XC90 ervaart u ultieme combinatie van luxe en comfort, verpakt in Scandinavisch topdesign. Het rijk ingerichte interieur met 7 zitplaatsen combineert vakmanschap met elegantie. Elk detail klopt.

T8 Twin Engine | Efficiënte performance

Zweedse luxe, een vermogen van 390 pk (287 kW) en een koppel van 640 Nm? De Volvo XC90 T8 Twin Engine maakt dit werkelijkheid. Met standaard een achttrapsautomaat en All Wheel Drive is de XC90 T8 Twin Engine een auto die de snelheid en zuinigheid combineert met een sublieme wegligging en heel veel rijplezier.

Innovatieve technologie | Made By Sweden

De nieuwe Volvo-motoren zijn krachtiger dan ooit en hebben een extreem lage uitstoot. De innovatieve technologie van de T8 Twin Engine (plug-in hybrid) leidt tot een gemiddeld CO2-uitstoot van 49 g/km. Maar daar laten we het niet bij. De Volvo XC90, met standaard 7 zitplaatsen, is de veiligste Volvo ooit gebouwd.

Flexibele ruimte

De bagageruimte herbergt maar liefst 671 liter aan opslagruimte en laat zich eenvoudig uitbreiden door de achterbank neer te klappen.

Volvo XC90 leasen bij Pure Lease

Zakelijk autorijden draait om veiligheid, zekerheid en service. U wilt zorgeloos kunnen rekenen op mobiliteit, zodat u alle vrijheid heeft om u bezig te houden met uw core business. Ongeacht de grootte van uw bedrijf of de omvang van uw wagenpark.

Waarom kiezen voor Pure Lease?

Pure Lease onderscheidt zich van andere leasemaatschappijen door haar flexibiliteit, deskundigheid, persoonlijk contact en aandacht voor uw wensen. De leasemogelijkheden zijn altijd 100% afgestemd op uw specifieke behoefte. Slechts één ding is standaard: hoge kwaliteit.

XC90 Excellence – First class op de tweede rij

De XC90 Excellence staat garant voor een luxe ervaring die alleen Volvo u kan bieden. U wordt omgeven door leder en ademt alleen zuivere lucht in dankzij de ionische luchtreiniger.

Vier royale zitplaatsen. Eén luxe SUV. En nu beschikbaar voor u.

De XC90 Excellence is voorzien van vier individuele zitplaatsen, alle voorzien van stoelverwarming, stoelventilatie en massagefunctie. Al deze functies zijn te bedienen via het uitschuifbare touchscreen. Dus of u nu zelf rijdt, in de bijrijdersstoel plaatsneemt of ontspannen achterin zit, u geniet altijd van het gerenommeerde zitcomfort.

Tot in de kleinste details

Het exclusieve gevoel van de XC90 Excellence is tot in de kleinste details doorgevoerd. Van het Excellence logo, zorgvuldig gestikt in de hoofdsteunen, tot de met leder afgewerkte sleutel. U heeft echt iets bijzonders in handen.

Gekoelde drankjes

Het koelkastcompartiment bevat twee 750 ml. flessen en twee speciaal voor Volvo ontworpen, handgemaakte kristallen glazen van het Zweedse Orrefors™.

Veelzijdige middenconsole

In de middenconsole bevinden zich tal van extra’s. Uitklapbare tafeltjes, verwarmbare bekerhouders en een touchscreen zijn slechts enkele van de vele unieke elementen in de XC90 Excellence.