Occasionshow

Van 24 tot en met 26 november verwelkomen wij je graag op onze driedaagse occasionshow in onze vestigingen in Alkmaar, Beverwijk en Hoorn. Je profiteert tijdens deze dagen van prijsvoordelen en inruilpremies tot €2500.

Occasionshow

Veel voordeel op Company Cars en onze (SELEKT) occasions tijdens de occasionshow.

Wij zijn trots om tijdens de occasionshow maximaal €2500 inruilpremie aan te bieden, waardoor je droomauto nog dichterbij komt. Liefhebbers van Volvo zullen in de wolken zijn, want wij presenteren onze Company Cars met ongekende prijsvoordelen tot €17.000.

Al onze occasions worden geleverd met minimaal 12 maanden garantie. Kies je voor een van onze afleverpakketten? Dan kies je voor nog meer zekerheid en services. We informeren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Onze voorraad occasions biedt voor ieder wat wils. Of je nu opzoek bent naar een Volvo V40, een klassieke Volvo of een Plug-in Hybride XC90, we verrassen je graag met een scherp voorstel.

Ruil je een auto in? Dan wordt het alleen maar aantrekkelijker. Je profiteert dan namelijk van een inruilpremie tot €2500. Een extra reden om tijdens de occasionshow voor je droom Volvo te gaan kijken.

Nieuw binnen

Ontdek onze occasions
Vorige
Volgende

Polestar 1 Special Edition

  • Weinig KM
  • 2022
  • 25 km
  • Automaat
  • Hybride Benzine
€ 175.000 of € 2.179 p.m.
Polestar 1 Special Edition
Alle occasions

Locaties en openingstijden

Vanwege de verbouwing van onze vestiging in Purmerend wordt de occasionshow gehouden op de vestigingen Alkmaar, Beverwijk en Hoorn.

Tijdens de show dagen van 24 tot en met 26 november zijn we op vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur geopend, op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Onze occasionshow belooft niet alleen een ruime keuze aan kwaliteitsauto’s, maar ook een unieke kans om te profiteren van onweerstaanbare aanbiedingen. De verleiding begint nu al, met de mogelijkheid om ons diverse aanbod te verkennen.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op 24 tot en met 26 november!