Hoe elektrisch wilt u zijn?

Elektrisch

Volledig elektrisch

De 100% elektrische aandrijflijn – voor een krachtige, stille en verfijnde rijervaring zonder uitstoot. Leverbaar in 2020.

ONTDEK DE XC40 RECHARGE

Plug-in Hybride

Plug-in hybride

Met de combinatie van een elektrische motor en een brandstofmotor is het mogelijk om emissievrij te rijden, terwijl langere afstanden een efficiënt brandstofverbruik mogelijk is.

ONTDEK ONZE MODELLEN

Mild hybride

Mild hybride

Een uiterst effectief aandrijfsysteem waarbij elektriciteit de verbrandingsmotor ondersteunt voor soepeler én zuiniger rijden.

ONTDEK ONZE MODELLEN

2019

Al onze auto’s zijn leverbaar met plug-in hybride technologie. De introductie van mild hybride aandrijfsystemen – alle nieuwe Volvo’s zullen worden geëlektrificeerd, ofwel hybrides ofwel volledig elektrisch. Aankondiging van Volvo Recharge – onze ambitie voor een klimaatneutrale toekomst.

2020

Introductie van een compleet geëlektrificeerde serie modellen van plug-in hybrides en volledig elektrische auto’s. Om te beginnen met onze eerste volledig elektrische SUV – de XC40 Recharge. Ons doel is dat rond de 20% van onze jaarlijkse autoverkopen plug-in hybrides zullen zijn.

2025

Het is onze ambitie dat tegen 2025 ongeveer 50% van de auto’s die wij verkopen elektrisch zal zijn en de andere 50% hybrides.

2040

Het is onze visie om onze gehele waardeketen klimaatneutraal te maken, waarmee wij de doelen van het Akkoord van Parijs volgen.

Volvo Recharge. Op weg naar ons doel: een klimaatneutrale toekomst.

Volvo XC40 Recharge P8 AWD

Duurzaam en krachtig, XC40 Recharge

Onze eerste volledig elektrische SUV wordt in 2020 geïntroduceerd. De kenmerkende look van een SUV wordt gecombineerd met een prestatiegerichte elektrische aandrijving, met een groot bereik en slimme, praktische oplossingen, waardoor u op niets meer hoeft in te leveren om op een duurzamere manier te rijden.

MEER OVER DE XC40 RECHARGE

Meld u aan voor de elektrificatie nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste Volvo nieuws? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail alle informatie uit de eerste hand.