Volvo Accessoires

Garantie

Onderstaand vindt je een beschrijving van de afhandeling van garantie aanvragen. Deze beschrijving doet niets af aan de wettelijke garantie waarop je als consument recht hebt.

Wat is de wettelijke garantie?

Op ieder artikel geldt dat je recht hebt op wettelijke garantie, deze garantie houdt in dat een product bij levering in goede staat moet zijn en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Daarnaast heb je bij veel producten recht op fabrieksgarantie, dit is een aanvullende garantie op de wettelijke garantie waar je altijd recht op hebt.

Bij ieder product wordt de garantietermijn weergegeven, ook wel genoemd de fabrieksgarantie. Deze garantie geldt alleen voor product- en of fabricage fouten. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie. Dit ter beoordeling van de betreffende fabrikant van het product.

Wanneer een door jou besteld product defect gaat binnen de garantietermijn, neem dan contact met ons op. Defecten, welke niet ontstaan zijn door slijtage of schade van buitenaf worden vakkundig gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is wordt het product door ons vervangen. Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we je een gelijkwaardig product aan of ontvang je je geld terug.

Neem voor garantie aanvragen contact met ons op.