De TVK Ice Drive Experinece is inmiddels volgeboekt! U kunt zich nog steeds inschrijven, zodoende wordt u op onze reservelijst geplaatst. Wij zijn momenteel aan het inventariseren of een tweede reis rond de genoemde periode mogelijk is.

TVK ICE DRIVE EXPERIENCE 2020
Ervaar het prachtige Scandinavië samen met ons

In de ‘achtertuin’ van het Zweedse Volvo organiseren wij van 21 t/m 24 februari 2020 een unieke Ice Drive Experience i.s.m. Dutch Automotive Events.

De TVK Ice Drive Experience is een exclusieve ervaring voor iedereen die van uitdaging en avontuur houdt. U gaat rijden in de allernieuwste Volvo’s, op sneeuwscooters rijden en een prachtige huskytocht maken. Van luxe hotel tot en met een comfortabele vlucht, alles is tot in de puntjes geregeld! Bent u één van de 16 gelukkigen die met ons meegaat op dit geweldige avontuur?!

Rijden, rijden en nog eens rijden op prachtige snowtracks

Tijdens dit weekend in Arvidsjaur (Zweeds Lapland) draait alles om beleving en avontuur. Onder begeleiding van deskundige instructeurs zoekt u op de snowtracks uw eigen grenzen op in de nieuwste Volvo’s met vierwielaandrijving. Rijden, rijden, rijden! Naast voertuigbeheersing worden ook de Advanced Drivers Assistance Systems uitvoerig doorgenomen.

En het mooiste is: u kunt met ons mee! Lees op deze pagina meer informatie over het programma en hoe u zich kunt aanmelden als geïnteresseerde voor het All-inclusive weekend van 21 t/m 24 februari 2020.

Trek met een sneeuwscooter de bergen van Zweden in

Beleef een onvergetelijk winters avontuur. Ontdek de adembenemende schoonheid van Zweeds Lapland op de sneeuwscooter. Sneeuwscooters zijn een unieke manier van vervoer tijdens het winterseizoen in Zweden.

Onder begeleiding van de gids trekken we met de sneeuwscooters diep de Laplandse wildernis in waar normaal alleen de rendieren en elanden komen.

Na het ontbijt passen we de thermo overall, de schoenen en de helm. Daarna volgt een theoretische uitleg over de werking van de sneeuwscooter. Onder begeleiding van de gids trekken we met de sneeuwscooters diep de Laplandse wildernis in waar normaal alleen de rendieren en elanden komen. We rijden door sprookjesachtig besneeuwde bossen en over bevroren meren en rivieren.

Beleef een onvergetelijke huskytocht door de besneeuwde Zweedse natuur

Een huskytocht door de bijzondere frozen trees van Zweden zit volledig inbegrepen en is een unieke ervaring die u écht zelf moet meemaken. Ervaar zelf hoe waanzinnig mooi Scandinavië kan zijn op deze avontuurlijke wijze!

Bovendien staan plezier en ontspanning voorop!

Allereerst wordt u door onze medewerkers naar de huskyfarm gebracht. Hier volgt de uitleg. Tijdens de huskysafari krijgt u begeleiding van uitstekende gidsen, de eigenaren van de honden. Zij willen niets anders dan dat zowel u als de honden een veilige huskytocht maken. Bovendien staan plezier en ontspanning voorop!

“Ervaar, ontdek en geniet van het prachtige Scandinavië op een unieke manier”

Overnacht in de meest luxe hotels van Noord-Europa

Deze experience zou geen experience zijn wanneer wij er niet voor hebben gezorgd dat alle gasten in de meest luxueuze hotels en lodges overnachten!

Het maakt de Ice Drive Experience dan ook meer dan compleet. Geniet van de rust, sauna’s en het lekkere eten. Natuurlijk geheel in Scandinavische stijl.

Reis- & kosteninformatie

Zoals gezegd nodigen wij u van harte uit om deze onvergetelijke dagen met ons te beleven. Hetgeen wij u aanbieden is all-inclusive:

 

 • Directe retourvlucht Keulen – Arvidsjaur (+ extra beenruimte). Heen: vrijdag 21 februari – terug: maandag 24 februari
 • Drie overnachtingen* (vol pension inclusief ontbijt, lunch en diner)
 • Volledig Ice Drive programma inclusief training, ijscircuit, sneeuwscooter- en huskytocht
 • Inclusief FXR-pakken, laarzen, handschoenen, skibril en helm

 

U betaalt voor deze unieke, winterse beleving een totaalbedrag van €2.950,- per persoon. Maar let op, het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u snel in.

*Het verblijf is op basis van tweepersoonskamers. Op aanvraag en tegen een meerprijs is het mogelijk om een eenpersoonskamer te reserveren.

Gaat u mee?

Na inschrijving zullen wij contact met u opnemen voor de verdere afhandeling en houden wij u op de hoogte.

De TVK Ice Drive Experinece is inmiddels volgeboekt! U kunt zich nog steeds inschrijven, zodoende wordt u op onze reservelijst geplaatst. Wij zijn momenteel aan het inventariseren of een tweede reis rond de genoemde periode mogelijk is.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Sfeerimpressie (video):