Volvo Assistance, altijd met een goed gevoel op weg

Profiteer ook onderweg van de service van Volvo met Volvo Assistance. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zijn onze medewerkers snel ter plaatse. Zo stapt u iedere dag met een geruststellend gevoel de auto in.

Volvo Assistance in Nederland én in het buitenland

Volvo pechhulp is beschikbaar voor elke Volvo in Nederland, bij jaarlijks onderhoud en bij uw Volvo-dealer. Deze extra service biedt u hulp bij pech onderweg in Nederland en in de rest van Europa.

Met elke nieuw afgeleverde Volvo heeft u gedurende drie jaar gratis Volvo Assistance. Na deze periode wordt Volvo pechhulp verlengd wanneer u uw auto één keer voor onderhoud brengt bij de dealer, ongeacht de leeftijd van uw auto.

Wilt u alle voorwaarden op uw gemak doorlezen? Download de voorwaarden van Volvo Assistance.

Nóg meer voordelen met het Premium Pakket

Met het Premium Pakket Volvo Assistance kunt u onder meer maximaal 30 dagen aaneengesloten gebruikmaken van een vervangende auto. Hiermee mag u per dag 100 kilometer rijden.

Wacht u in het buitenland liever tot uw auto gerepareerd is? Dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal vijf nachten in een hotel, à €125,- per persoon per dag.

Het Premium Pakket biedt nog veel meer voordelen en kost u slechts €45,- voor twaalf maanden.

Assistance
declareren

Razendsnel online declareren

Heeft u onderweg gebruikgemaakt van Volvo Assistance? Declareer snel en eenvoudig middels het online declaratieformulier. Heeft u vragen over uw declaratie(s)?

Neem contact met ons op via: +31 (0) 88 269 58 85.

Volvo Assistance telefoonnummer: 24/7 bereikbaar

Komt u in aanmerking voor Volvo Assistance en strandt u onderweg met pech in Nederland of een ander Europees land? Dan kunt u 24 uur per dag 7 dagen in de week contact opnemen. Wij adviseren u onderstaande telefoonnummers op te slaan in uw telefoon:

In Nederland: 0800 – 865 86 22 77
Vanuit het buitenland: +31 70 314 51 76

Deze telefoonnummers staan ook vermeld op uw Volvo Card.

Volvo On Call verlengen

Volvo On Call is een app voor wegenhulp die u de mogelijkheid biedt om uw auto op afstand te bedienen. Dankzij positiebepaling met GPS en GSM/3G-techniek kan Volvo On Call u overal en altijd helpen als u in een noodsituatie terechtkomt.

Wilt Volvo On Call verlengen? Voor slechts €39,- voor één jaar en €67,- voor twee jaar verlengt u al uw abonnement. Kom langs in een van onze vestigingen, neem telefonisch contact op óf verleng het via onze online werkplaatsplanner.