Uw Volvo geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij Volvo Ton van Kuyk werken speciaal opgeleide technici die iedere Volvo, van jong tot klassiek, met passie en toewijding behandelen.

Volvo Jaarbeurt

Is uw Volvo zes jaar of ouder, dan hebben we goed nieuws. De Volvo Jaarbeurt vanaf slechts €299. Voor u de zekerheid van Volvo-kwaliteit, veiligheid en originele onderdelen. En dan bent u ook nog eens een jaar lang kosteloos verzekerd van onze Europese wegenhulp, Volvo Assistance*!

*m.u.v. geïmporteerde Volvo’s welke niet “vernederlandst” zijn.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Volvo Assistance

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Met elke nieuw afgeleverde Volvo heeft u gedurende 3 jaar gratis Volvo Assistance. Na deze periode wordt Volvo Assistance verlengd wanneer u uw Volvo 1x per jaar voor onderhoud bij ons brengt, ongeacht de leeftijd van uw auto.

 Met het Premium Pakket Volvo Assistance kunt u onder meer maximaal 30 dagen aaneengesloten gebruik maken van een vervangende auto, waarmee u per dag 100 kilometer vrij mee mag rijden. Dit geldt niet alleen bij pech onderweg, maar ook bij diefstal van uw Volvo of bij een ongeval. Het Premium Pakket biedt nog veel meer voordelen en kost u slechts € 45 voor 12 maanden.

DOWNLOAD DE  BROCHURE

Volvo On Call abonnement verlengen

Wenst u uw Volvo On Call-abonnement te verlengen? Dan kunt u dit doen met één of twee jaar. Neem contact op met de werkplaatsreceptie van Volvo Ton van Kuyk Alkmaar middels service-alkmaar@tvk.nl. Wij verzorgen de verlenging van het Volvo On Call-abonnement graag voor u.

 

Notitie: als u nadat uw abonnement is verlopen een verlenging bestelt, moet de dealer Volvo On Call eerst heractiveren voordat u weer gebruik kunt maken van de diensten. Daarvoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Om de diensten ongestoord te kunnen blijven gebruiken wordt daarom geadviseerd om het abonnement te verlengen voordat het verloopt. De verlenging van het abonnement gaat in op de datum dat het bestaande abonnement verloopt.

APK: slechts €25, All-in!

Een complete APK inclusief roet-/viergasmeting en de afmelding bij het RDW nu voor slechts €25 bij uw Volvo dealer Ton van Kuyk. Een transparant en voordelig aanbod.

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen.

Onze vakmensen kennen uw auto door en door en maken gebruik van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt uw APK snel en effectief uitgevoerd. De prijs is €25 all-in, dus inclusief roetmeting of viergasmeting en RDW afmeldkosten.

 

MAAK EEN AFSRPAAK

Volvo APK
Airconditioning

Perfect werkende airconditioning

Niemand kijkt er naar uit om in een warme auto te stappen of lange autoritten te maken in de zinderende hitte. Met onze airco-check garanderen wij u het perfecte interieurklimaat. We controleren niet alleen de werking, maar zoeken ook naar storingen in het systeem en zorgen voor een grondige reiniging voor een gezond en fris interieur.

Om uw Volvo helemaal Volvo te houden, is regelmatig auto onderhoud bij de officiële Volvo-dealer een must! Van een reguliere onderhoudsbeurt voor uw auto tot het uitvoeren van een airco-check… Volvo Ton van Kuyk helpt u graag verder met het perfecte onderhoud van uw auto.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Benieuwd naar de kosten van het onderhoud aan uw Volvo? Bereken hier uw onderhoudsprijs.