Volvo onderhoud bij Ton van Kuyk

Uw Volvo geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen, en terecht. Heeft uw Volvo onderhoud nodig? Vertrouw uw auto dan toe aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij Ton van Kuyk werken speciaal opgeleide technici die iedere Volvo met passie en toewijding onderhouden en/of repareren. Wij zijn immers al meer dan 25 jaar dé Volvo-specialist en kennen uw auto door en door. Van jong tot klassiek, uw geliefde vierwieler is bij ons in goede handen.

Volvo Personal Service (VPS)

Wat uw bolide ook nodig heeft, wij regelen het. En met VPS maken wij u het nog eenvoudiger. Van het schoonmaken van de bekleding tot het repareren van een gebarsten voorruit: onze specialisten staan voor u klaar. Voor professioneel Volvo onderhoud kiest u voor Ton van Kuyk.

Lees meer over Volvo Personal Service

Volvo Jaarbeurt

Naast Volvo onderhoud, kunt u bij Ton van Kuyk ook voor een jaarbeurt terecht. Is uw bolide van bouwjaar 2010 of ouder? Dan profiteert u van nóg scherpere prijzen! Vanaf slechts €335,- nemen onze speciaal opgeleide technici uw auto al onder handen. Zo bent u altijd verzekerd van Volvo-kwaliteit, -veiligheid en originele onderdelen. Daarbij bent u ook nog eens een jaar lang kosteloos verzekerd van onze Europese wegenhulp, Volvo Assistance*!

*m.u.v. geïmporteerde Volvo’s welke niet “vernederlandst” zijn.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Levenslange garantie

Vanaf 1 juli 2020 profiteren Volvo-rijders van een levenslange garantie op onderdelen. Wanneer u kiest voor originele onderdelen en montage via een officiële dealer, bieden wij u levenslange garantie op het gemonteerde onderdeel. Zonder kilometerbeperking! De garantie geldt voor reparaties die op grond van materiaal- en of herstelfouten van het gekochte onderdeel noodzakelijk zijn en dekt de kosten van het onderdeel en arbeidsloon af.

Nóg een reden om te kiezen voor Volvo onderhoud bij Ton van Kuyk.

Volvo On Call abonnement verlengen

Wilt u uw abonnement verlengen? Neem contact op met de werkplaatsreceptie van Ton van Kuyk Alkmaar via [email protected] en verleng uw abonnement met één of twee jaar.

 

Notitie: bestelt u een verlenging, nadat uw abonnement is verlopen? Dan moet de dealer het abonnement eerst heractiveren, voordat u weer gebruik kunt maken van de diensten. Daarvoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Om de diensten ongestoord te kunnen blijven gebruiken, adviseren we daarom om het abonnement te verlengen voordat het verloopt. De verlenging van het abonnement gaat in op de datum waarop het bestaande abonnement verloopt.

APK: €49 All-in!

Profiteer nu van een complete Volvo APK bij Ton van Kuyk voor €49. De APK is inclusief roet- en viergasmeting en de afmelding bij het RDW. Een transparant en voordelig aanbod, zoals u van ons gewend bent.

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment. We keuren uw auto op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen.

Onze vakmensen kennen uw auto door en door en maken gebruik van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt uw Volvo APK snel en effectief uitgevoerd. De prijs is €49 all-in, dus inclusief roetmeting of viergasmeting en RDW afmeldkosten.

 

MAAK EEN AFSRPAAK

Volvo APK
Airconditioning

Perfect werkende airconditioning

Niemand kijkt ernaar uit om in een warme auto te stappen of lange autoritten te maken in de hitte. Met onze airco-check garanderen wij u het perfecte interieurklimaat. We controleren niet alleen de werking, maar zoeken ook naar storingen in het systeem. Daarnaast zorgen we voor een grondige reiniging voor een gezond en fris interieur.

Van een reguliere Volvo onderhoudsbeurt tot het uitvoeren van een airco-check. Ton van Kuyk helpt u graag verder.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Volvo Assistance

Volvo Assistance is een extra service die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Met elke nieuw afgeleverde Volvo heeft u gedurende drie jaar gratis Volvo Assistance. Na deze periode wordt de service verlengd, wanneer u uw auto één keer per jaar voor onderhoud bij ons brengt, ongeacht de leeftijd van uw auto.

 Met het Premium Pakket kunt u onder andere tot wel 30 dagen aaneengesloten gebruikmaken van een vervangende auto. Hier mag u per dag 100 kilometer vrij mee rijden. Het Premium Pakket biedt nog veel meer voordelen. En dat voor slechts €45,- voor twaalf maanden!

DOWNLOAD DE  BROCHURE