Autoschade? Volvo Erkend Schadeherstel bij Ton van Kuyk

Van een sterretje in de voorruit tot een deuk in de bumper: autoschade is helaas zo gemaakt. Dankzij onze experts van Volvo Erkend Schadeherstel weet u zeker dat uw vertrouwde auto in goede handen is. Onze ervaren technici herstellen uw auto met de nieuwste technieken en gebruiken uitsluitend originele Volvo-onderdelen.

Binnen no time rijdt u weer veilig op de weg.

Waarom Volvo Erkend Schadeherstel?

Erkende technici

Onze door Volvo opgeleide specialisten kennen uw auto tot in het kleinste detail.

Originele onderdelen

De technici gebruiken uitsluitend originele onderdelen bij het schadeherstel.

Scherpe prijzen

Bij Ton van Kuyk profiteert u altijd van transparante, scherpe prijzen.

4 jaar garantie

U ontvangt vier jaar lang garantie op alle herstelwerkzaamheden.

VolvoErkendSchadeHerstel

Garantie op Volvo schadeherstel

Autoschade is al vervelend genoeg. Daarom profiteert u bij Ton van Kuyk van vier jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Onze specialisten zijn door Volvo opgeleid en voeren de reparaties uit volgens de voorschriften. Hierdoor weet u zeker dat uw auto het veiligheidsniveau terugkrijgt dat u van Volvo gewend bent.

Ruitherstel en -vervanging bij Ton van Kuyk

Opspattende steentjes of versleten ruitenwissers leiden soms tot een beschadigde voorruit. Heeft u ruitschade? Wacht niet te lang en maak direct een afspraak! Een klein sterretje kan door temperatuurverschillen namelijk al snel uitgroeien tot een barst.

Wilt u ook na de herstelwerkzaamheden verzekerd zijn van 100% Volvo veiligheid? Dan kiest u voor een Volvo-dealer. Ton van Kuyk heeft alles in huis om uw ruit te herstellen of te vervangen. Met de nieuwste technieken en originele onderdelen zorgen we ervoor dat de ruit na herstel van dezelfde hoge kwaliteit is als de oorspronkelijke ruit.

Moet uw voorruit vervangen worden? Dan krijgt u bovendien levenslange garantie op de voorruit. Daarnaast hoeft u vaak niet zelf de portemonnee te trekken, door afspraken met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen.

SMART-repair

Autoschade zit in een klein hoekje. Dit kan tot ergernissen leiden, omdat u uw auto voor bepaalde tijd moet missen terwijl onze specialisten de herstelwerkzaamheden uitvoeren. Hier hebben we een oplossing voor bedacht: SMART-repair (Small and Medium Area Repair Technology).

SMART-repair is onderdeel van Volvo Erkend Schadeherstel. Dankzij deze geavanceerde reparatiemethode kunnen we kleine beschadigingen voortaan sneller herstellen.

Het is namelijk niet langer nodig om onderdelen te demonteren of te vervangen. Hierdoor bespaart u tijd en geld. Daarnaast zijn deelreparaties milieuvriendelijker.

Autoschade? Maak een werkplaatsafspraak

Rijd niet te lang door met schade! Maak een afspraak bij Ton van Kuyk voor Volvo Erkend Schadeherstel. In samenwerking met Autoschade Roos in Alkmaar voeren we kwalitatief hoogwaardige herstelwerkzaamheden uit. Voor u het weet, rijdt u weg in een perfect herstelde auto. Alles voor uw veiligheid.