Werken bij Volvo Ton van Kuyk

Eerst een kleine introductie

Waar staan we voor?

Kwaliteit leveren, daar staan wij voor. Al meer dan 25 jaar zetten we onze expertise in om onze klanten te laten genieten van de innovativiteit en betrouwbaarheid van Volvo. Met vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Purmerend staat Ton van Kuyk inmiddels bekend als een vertrouwde Volvo-dealer in Noord-Holland. En daar zijn wij trots op!

Hoe ziet onze toekomst eruit?

We zitten vol in de transitie naar elektrische mobiliteit en dat brengt veel veranderingen met zich mee. Nieuwe aandrijflijnen, nieuwe technieken en natuurlijk digitalisering. Dit brengt uitdagingen maar ook kansen voor ons bedrijf en ons personeel. Nieuwe dingen leren, doorontwikkelen en altijd met klant op 1.

Naast het merk Volvo zijn we inmiddels officieel partner van Polestar en Lynk&Co. Op die manier komen wij maar ook onze klanten in aanraking met zustermerken uit de Volvo Car Group wat weer een nieuwe dynamiek geeft in onze organisatie.

Wat maakt werken bij Volvo Ton van Kuyk bijzonder?

Natuurlijk geldt ook bij ons dat de arbeidsvoorwaarden goed zijn, er ruimte is voor opleiding en ontwikkeling, dat de sfeer goed is en dat we leuke events, uitjes en feestjes organiseren voor zowel personeel als voor klanten. We hebben prachtige werkplekken in moderne panden en werkplaatsen met de nieuwe technieken.

Van dat laatste geven we graag een kleine impressie voordat je de vacatures bekijkt.

De Volvo Ton van Kuyk locaties

Zweden in Noord-Holland

Alkmaar

werken bij Volvo Ton van Kuyk

Beverwijk

Volvo Beverwijk

Hoorn

werken bij Volvo Ton van Kuyk

Purmerend

werken bij Volvo Ton van Kuyk
Autotechnicus
Autotechnicus / Automonteur / Monteur

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Autotechnicus. Wordt jij vrolijk van techniek en voeg jij nog meer sfeer toe aan ons team?