Care by Volvo

Eén vast maandbedrag, geen verborgen kosten en slechts 3 maanden opzegtermijn. Dat is Care by Volvo.

Alles inclusief

Bij uw abonnement is ook service en onderhoud, dekking voor slijtage, wegenbelasting, een uitgebreide verzekering en nog veel meer inbegrepen.

Geen verborgen kosten

Uw auto-abonnement is heel duidelijk: er is geen aanbetaling noodzakelijk. In plaats daarvan betaalt u een vast maandbedrag, waarin de meest praktische zaken zijn inbegrepen.

Kies wat bij u past

Neem een flexibel abonnement waarbij u de auto kunt wisselen of opzeggen met een termijn van drie maanden. Of neem een vast abonnement van 48 maanden en bespaar op uw maandbedrag.

Gemak, personalisatie en flexibiliteit: met Care by Volvo rijdt u uw eigen Volvo voor een vast bedrag per maand. Zonder aanbetaling. Het transformeert de manier waarop we nadenken over leaseauto’s. Zo kunt u zelf de looptijd bepalen en waar en wanneer u maar wilt wisselen van model.

U kiest zelf voor flexibiliteit of voor zekerheid. Ga voor een flexibel abonnement met 3 maanden opzegtermijn, of kies voor een vaste looptijd van 48 maanden. Daarnaast kunt u altijd wisselen van model: het aanbod bestaat zowel uit populaire hybride Volvo modellen als de volledig elektrische modellen zoals de XC40 Recharge.

Wil u een gloednieuwe Volvo rijden met Care by Volvo? Bekijk dan onze modellen en maak uw keuze.

De verschillen met Private Lease 

Net als bij Private Lease, geniet u met Care by Volvo van een abonnement zonder verborgen kosten. De meeste kosten zijn gedekt tegen aantrekkelijk vast maandbedrag. Hieronder valt:

 • Service en onderhoud
 • Dekking voor slijtage
 • Wegenbelasting
 • Een uitgebreide verzekering
 • APK
 • en meer

Het lijkt op Private Lease, maar het verschil is dat dit abonnement niet als lening wordt geregistreerd bij het BKR. Wat wel het geval is voor Private Lease. Daarnaast is het CbV abonnement met een opzegtermijn van 3 maanden op ieder moment opzegbaar of aanpasbaar, waar met private lease langere termijnen verplicht zijn.

Hoe werkt het?

 1. Selecteer uw favoriete Volvo. Stel zelf een auto samen, of kies een bestaande samenstelling uit voorraad.
 2. Kies het gewenste abonnement: flexibel of voor een vaste looptijd.
 3. De bestelling en kredietwaardigheid worden bevestigd.
 4. Er wordt contact opgenomen om de levering te plannen.
 5. De auto wordt geleverd door Ton van Kuyk.
 6. U rijdt uw Volvo zonder gedoe.