Volvo APK

Een complete Volvo APK inclusief roet-/viergasmeting en de afmelding bij het RDW voor € 49 bij Ton van Kuyk! Een transparant en voordelig aanbod. Juist daarom kunt u dit het beste door de erkende Volvo-dealer laten doen.

Wat controleren we tijdens de keuring?

Wij inspecteren jouw vVolvo op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Voor het onderdeel ‘verkeersveiligheid’ beoordelen wij bijvoorbeeld de:

  • Remmen
  • Wielophanging
  • Schokdempers
  • Banden
  • Stuurinrichting
  • Verlichting
  • Carrosserie

Voor het onderdeel ‘milieu’ meten we de emissiewaarden. Hiermee worden de schadelijke stoffen bedoeld die een auto uitstoot.

Een eerlijke, kwalitatieve APK voor € 49 all-in

Jouw dealer is hét Volvo-kenniscentrum. Onze vakmensen kennen jouw Volvo door en door en maken gebruik van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt jouw Volvo APK snel en effectief uitgevoerd. De prijs van deze complete keuring is € 49 all-in, dus inclusief roetmeting of viergasmeting en RDW-afmeldkosten.

APK verlopen? Zorg dat je niet te laat bent!

Je kunt je Volvo maximaal tot twee maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met één of twee jaar verlengd. Laat je je Volvo meer dan twee maanden voorafgaand aan de APK-datum keuren? Dan krijgt je Volvo een nieuwe vervaldatum.

Het is wettelijk niet mogelijk om uitstel te krijgen. Wil of kun je niet aan de keuringsplicht voldoen? Dan heb je de mogelijkheid om de geldigheid van het kentekenbewijs te laten schorsen.

Professioneel Volvo onderhoud bij Ton van Kuyk

Ook voor Volvo onderhoud en een jaarbeurt kun je bij Ton van Kuyk terecht. Onze speciaal opgeleide technici nemen jouw Volvo met liefde onder handen. Wij kennen Volvo’s tot in de kleinste details. Van jong tot klassiek.

Volvo APK in Noord-Holland? Maak een afspraak

Is het weer tijd om jouw Volvo te laten keuren? Plan snel en gemakkelijk een werkplaatsafspraak in voor een complete Volvo APK bij Ton van Kuyk. En dat voor slechts € 49. Zien we je snel in één van onze werkplaatsen?

Plan uw bezoek Maak direct online een afspraak.
Afspraak maken