Ontdek de gloednieuwe Volvo C40 Recharge

C40 electric crossover

De Volvo C40 Recharge is dé auto van de toekomst. Deze 100% elektrische broer van de XC40 is puur en alleen verkrijgbaar met elektrische aandrijving. Laat u verleiden door de sterk aflopende daklijn en het 100% ledervrije interieur. Bovendien arriveert u met de 0-100 km/h-acceleratie in slechts 4,7 seconden (Recharge Twin) net zo snel op uw eindbestemming als met de XC40 P8 Recharge.

4,7 sec

0 – 100 km/u

€50.995

Vanafprijs

100%

Ledervrij

Google

Ingebouwd

C40 Recharge Pure Electric

Single & Twin motor

Recharge (Single motor)

Per heden is de C40 leverbaar met een enkele elektromotor. In dit geval levert de C40 238PK en 420Nm koppel. Opladen doet u met maximaal 200Kw. De accucapaciteit bedraagt maximaal 82kWu.

Recharge Twin (2 motoren)

Kiest u voor de Recharge Twin dan bent u verzekerd van enorm veel kracht met behoud van de souplesse en de actieradius. Met 408PK haalt u 100km/u in 4.7 seconden. Door het gebruik van dubbele elektromotoren heeft deze variant vierwielaandrijving. De maximaal 82kWu grote accu kan met maximaal 200Kw geladen worden.

C40 Recharge
C40 Recharge Google

Volledige controle met maar één pedaal

Waar uw reis ook naartoe gaat, met de Volvo C40 Recharge houdt u altijd en overal de controle. En dat met maar één pedaal! Dankzij One Pedal Drive ervaart u een intuïtieve rijbeleving en heeft u minder onderhoudskosten. Daarbij vergroot dit systeem de veiligheid voor u én uw medeweggebruikers.

Altijd verbonden met Google

De C40 electric crossover beschikt over diverse ingebouwde Google Services. Zeg simpelweg ‘Hé Google’ en maak direct gebruik van Google Assistant, Google Maps en Google Play.

100% ledervrij interieur

Deze stijlvolle, elektrische SUV is de eerste Volvo met een volledig ledervrij interieur. Niet alleen de bekleding, maar ook het stuur en de versnellingspook zijn gemaakt van duurzame materialen. Daarbij geeft de sfeervolle achtergrondverlichting het interieur een moderne uitstraling.

Abonneren of kopen

Abonneren

Kies voor een vaste looptijd van 48 maanden of voor een flexibel contract met een opzegtermijn van 3 maanden. Beide abonnementen omvatten een proefperiode van 30 dagen zonder opzegtermijn (alleen voor nieuwe klanten).

Genieten kan zorgeloos dankzij de inbegrepen garantie, uitgebreide verzekering en geplande services.

Kopen

Bij de aanschaf is 3 jaar onderhoud inbegrepen en kunt u rekenen op 3 jaar fabrieksgarantie. De accu heeft een garantietermijn van 8 jaar. Profiteer mogelijk van subsidieregelingen bij aanschaf van een elektrische auto.

Ontvang oplaadmeldingen, zoek laadstations of vraag om hulp als u vergeet op te laden – Google Assistant en Maps, een Plugsurfing-kaart en 10 jaar pechhulp zijn inbegrepen.

Opladen

Met de C40 Recharge hoeft u niet te kiezen tussen vlot of verantwoord rijden. Neem plaats, kies de juiste versnelling en vertrekken maar. Er is geen startknop en u rijdt met slechts één pedaal. Geniet van de verfijnde kracht van twee elektromotoren en vierwielaandrijving, zonder uitstoot.

Als u onderweg bent, kunt u in ongeveer 33 minuten snelladen van 0 tot 80 procent. Om uw auto thuis snel en gemakkelijk op te laden, raden we een wallbox aan.

Meer weten?

Geïnteresseerd in het maken van een proefrit? Alvast benieuwd naar een offerte? Wij zijn u graag van dienst.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze showrooms. Wij komen graag met u in contact.

C40 Recharge opladen