Ontdek de Volvo S60

De Volvo S60 is dé sedan die rijplezier een nieuwe dimensie geeft. Moeiteloze performance, intuïtieve technologie en een geraffineerd chassis maken deze sportieve sedan een one-of-a-kind. Beleef ook het comfort en de ultieme controle en maak een proefrit bij Ton van Kuyk.

Vanaf 163 pk

B3 Mild hybrid

€ 45.495

vanafprijs

€ 629

Full Operational Lease p.m. vanaf

CO2

vanaf 38 gr/km

Volvo S60 specificaties

De auto biedt zowel controle als comfort met functionaliteiten als…

  • Electronic Climate Control
  • 12,3 inch instrumentenpaneel
  • Keyless Drive
  • Sensus Navigatie
  • IntelliSafe Assist
  • IntelliSafe Surround

Meer weten? Ontdek alle specificaties in de brochure.

Sportieve luxe

In de S60 Inscription-uitvoering geniet u van de Zweedse luxe met een dynamisch karakter. U herkent de Inscription-uitvoering bovendien aan de verfijnde chromen accenten. Ook de exclusieve 18, 19 of 20 inch velgen met Diamond Cut-afwerking geven de sedan een unieke uitstraling. De lederen bekleding en premium materialen maken van elke rit een uiterst luxe beleving. Kijk ook voor het volledige aanbod in de Volvo S60 prijslijst.

Volvo S60 R-Design

Diesels zijn niet meer leverbaar. Daarnaast zijn alle benzinemotoren geëlektrificeerd (Mild Hybrid en Plug-In Hybrid). De R-Design-uitvoering heeft een complete standaarduitrusting met o.a. 18 inch velgen, Sensus Navigatie, Volvo On Call en led-koplampen. Hierdoor heeft de auto een sportieve uitstraling.

Vernieuwende Mild Hybrid-technologie

Rijd ook zuinig dankzij de nieuwe Mild Hybrid-technologie. Deze slimme technologie verlaagt het brandstofverbruik, zodat u toch op duurzame wijze kunt genieten van het rijden in een Volvo. De Mild-Hybrid variant…

  • Is tot 15% zuiniger en schoner dan niet-geëlektrificeerde versies.
  • Remt af, zodra de bestuurder het gas loslaat.
  • Slaat de bewegingsenergie op als elektriciteit.
  • En gebruikt de opgeslagen elektriciteit tot slot om de elektromotor te voeden.

Ook verkrijgbaar als T6 of T8 Plug-in Hybrid

De Plug-in Hybrid-technologie combineert performance en efficiënt brandstofverbruik. Deze variant is bovendien voorzien van zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een krachtige, maar toch efficiënte rijervaring.

De S60 in drie stijlen

R-Design

Leverbaar vanaf € 46.495

Inscription

Leverbaar vanaf € 45.495

Polestar Engineered

Leverbaar vanaf € 63.995

Krachtiger en stijlvoller dan ooit

Het interieur van de S60 is ontworpen om uw behoeften heen. Zo combineert de sportieve sedan makkelijk te gebruiken technologie met op de mens gerichte innovatie. Daarnaast heeft de sedan een elegant Scandinavisch design.

Volvo S60 Polestar Engineered

Onder de naam Polestar Engineered introduceren we samen met Polestar ook een nieuwe performance uitvoering. Deze uitvoering is namelijk speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Plug-In Hybrid T8 Twin Engine van de 60-serie.

Polestar Engineered voegt prestatiebevorderende componenten toe aan het chassis en de krachtige Plug-In Hybrid T8 Twin Engine motor. Polestar gebruikt hiervoor bovendien componenten van ’s werelds bekendste bedrijven voor performance parts, namelijk: Öhlins en Brembo.

De unieke details, aangepaste rij-instellingen en motoroptimalisatie naar 405 pk en 670 Nm, geeft de sedan uitstekende prestaties.

Ervaar het ook en maak een proefrit bij de dichtstbijzijnde Ton van Kuyk vestiging. Toch behoefte aan meer informatie? Bekijk de Volvo S60 op de website van Volvo Nederland.