Ontdek de Volvo S60

De Volvo S60 is dé sedan die rijplezier een nieuwe dimensie geeft. Moeiteloze performance, intuïtieve technologie en een geraffineerd chassis maken deze sportieve sedan een one-of-a-kind. Beleef ook het comfort en de ultieme controle en maak een proefrit bij Ton van Kuyk. Nu met ingebouwde Google diensten.

Volvo S60 specificaties

Ontdek alle specificaties in de brochure.

Vanaf 350 pk

T6 Plug-in Hybrid

€ 53.995

vanafprijs

CO2

vanaf 16 gr/km

Sportieve luxe

In de S60  geniet u van de Zweedse luxe met een dynamisch karakter. U herkent de Ultimate Bright & Plus uitvoering bovendien aan de verfijnde chromen accenten. Ook de exclusieve 18, 19 of 20 inch velgen met Diamond Cut-afwerking geven de sedan een unieke uitstraling. De premium materialen maken van elke rit een uiterst luxe beleving. Kijk ook voor het volledige aanbod in de Volvo S60 prijslijst.

Leverbaar als T6 of T8 Plug-in Hybrid

De Plug-in Hybrid-technologie combineert performance en efficiënt brandstofverbruik. Deze variant is bovendien voorzien van zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een krachtige, maar toch efficiënte rijervaring.

Krachtiger en stijlvoller dan ooit

Het interieur van de S60 is ontworpen om uw behoeften heen. Zo combineert de sportieve sedan makkelijk te gebruiken technologie met op de mens gerichte innovatie. Daarnaast heeft de sedan een elegant Scandinavisch design.

Volvo S60
Volvo S60
Volvo S60

De S60 in vier stijlen

Core

Leverbaar vanaf € 53.995

Volvo S60 Core

Plus

Leverbaar vanaf € 57.995

Volvo S60 Plus

Ultimate

Leverbaar vanaf € 62.495

Volvo S60 Ultimate

Polestar Engineered

Leverbaar vanaf € 70.495

S60 Polestar Engineered

Volvo S60 Polestar Engineered

Onder de naam Polestar Engineered introduceren we samen met Polestar ook een nieuwe performance uitvoering. Deze uitvoering is namelijk speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Plug-In Hybrid T8 Twin Engine van de 60-serie.

Polestar Engineered voegt prestatiebevorderende componenten toe aan het chassis en de krachtige Plug-In Hybrid T8 Twin Engine motor. Polestar gebruikt hiervoor bovendien componenten van ’s werelds bekendste bedrijven voor performance parts, namelijk: Öhlins en Brembo.

De unieke details, aangepaste rij-instellingen en motoroptimalisatie naar 455 pk en 709 Nm, geeft de sedan uitstekende prestaties.

Ervaar het ook en maak een proefrit bij de dichtstbijzijnde Ton van Kuyk vestiging. Toch behoefte aan meer informatie? Bekijk de Volvo S60 op de website van Volvo Nederland.

Volvo S60