Ontdek de Volvo S90

Laat u onderdompelen in moderne Zweedse luxe in de nieuwe Volvo S90. Deze sedan heeft een elegant ontwerp met eenvoudige, natuurlijke details. Scandinavië op haar mooist. Ervaar het ook zelf en maak een proefrit bij Ton van Kuyk.

Vanaf 197 pk

B4 Automaat

€ 58.495

vanafprijs

€ 769

Full Operational Lease p.m. vanaf

CO2


vanaf 18 gr/km

S90_insurance

Mild Hybrid-technologie

De nieuwe Mild Hybrid-technologie verlaagt het brandstofverbruik tijdens uw reis. Zo geniet u zorgeloos en op duurzame wijze van het rijden in een Volvo. De Volvo S90 sedan…

  • Is tot 15% zuiniger en schoner dan niet-geëlektrificeerde versies.
  • Remt af, zodra de bestuurder het gas loslaat.
  • Slaat de bewegingsenergie op als elektriciteit.
  • En gebruikt de opgeslagen elektriciteit tot slot om de elektromotor te voeden.

Plug-in Hybrid-technologie

De sedan is ook leverbaar met de krachtige en zeer efficiënte T8 Twin Engine Plug-in Hybrid aandrijflijn. Dit is bovendien een van de meest luxe Volvo-interieurs ooit. Dankzij het infotainmentsysteem is de bestuurder overal en altijd online.

Stel uw eigen S90 Recharge Plug-in Hybride samen

Maak een keuze uit de verschillende uitvoeringen, gecreëerd om perfect bij u te passen. Iedere uitvoering is even stijlvol, geraffineerd en voorzien van onovertroffen technologie. U beslist of u de prioriteit geeft aan een premium uitrusting, luxe of sportiviteit. Stel ook uw droomauto samen met de Volvo Car Configurator.

S90 Recharge
S90 Recharge

Volvo Pilot Assist: de eerste stap naar een zelfrijdende auto

Een van de vele vooruitstrevende voorzieningen van de luxe sedan is Pilot Assist. In deze semi-autonome rijmodus stuurt de auto namelijk zelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/u. Pilot Assist is dan ook een volgende stap op weg naar de volledig zelfrijdende auto.

Volvo S90 specificaties

 

Met het dashboard en de middenconsole naar u toe gericht heeft u alles binnen handbereik. De sedan is immers volledig op u afgestemd. Benieuwd naar de andere specificaties en de prijs van de Volvo S90? Download de prijslijst.

Momentum Business

Leverbaar vanaf € 58.495

Inscription

Leverbaar vanaf € 61.495

Ultramoderne luxe

Het interieur van de S90 is een samensmelting van luxe en design. De sedan is bovendien elegant, schitterend vormgegeven en zit vol met geavanceerde technologie. Dankzij een serie geëlektrificeerde aandrijfsystemen en een typisch Scandinavische benadering van design en innovatie, is de Volvo S90 een one-of-a-kind executive sedan.

Toch behoefte aan meer informatie? Bekijk de Volvo S90 op de website van Volvo Nederland.