Ontdek de Volvo S90. Nu met gratis motor upgrade.

Laat u onderdompelen in moderne Zweedse luxe in de nieuwe Volvo S90. Deze sedan heeft een elegant ontwerp met eenvoudige, natuurlijke details. Scandinavië op haar mooist. Ervaar het ook zelf en maak een proefrit bij Ton van Kuyk.

197 tot 455PK

Altijd geëlektrificeerd

€ 65.995

vanafprijs

CO2


vanaf 17 gr/km

S90_insurance

Mild hybrid technologie

De Volvo S90 is leverbaar met gloednieuwe Mild Hybrid motoren. Soepeler en schoner rijden dankzij elektronische kracht. De auto wint namelijk zijn eigen remenergie terug en slaat die op. Een geïntegreerde startgenerator ondersteund vervolgens de verbrandingsmotor waardoor je minder brandstof verbruikt.

Momenteel kunt u profiteren van een gratis motor upgrade van een B4 naar een B5 variant. Extra vermogen, geen extra kosten. Benieuwd naar het rijgedrag en de souplesse van deze Mild Hybrid motoren? Boek uw proefrit en profiteer.

Plug-in Hybrid-technologie

De sedan is leverbaar met de krachtige en zeer efficiënte T8 Twin Engine Plug-in Hybrid aandrijflijn. Dit is bovendien een van de meest luxe Volvo-interieurs ooit. Dankzij het infotainmentsysteem is de bestuurder overal en altijd online.

Stel uw eigen S90 Recharge Plug-in Hybride samen

Maak een keuze uit de verschillende uitvoeringen, gecreëerd om perfect bij u te passen. Iedere uitvoering is even stijlvol, geraffineerd en voorzien van onovertroffen technologie. U beslist of u de prioriteit geeft aan een premium uitrusting, luxe of sportiviteit. Stel ook uw droomauto samen met de Volvo Car Configurator.

Volvo Pilot Assist: de eerste stap naar een zelfrijdende auto

Een van de vele vooruitstrevende voorzieningen van de luxe sedan is Pilot Assist. In deze semi-autonome rijmodus stuurt de auto namelijk zelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/u. Pilot Assist is dan ook een volgende stap op weg naar de volledig zelfrijdende auto.

Volvo S90 specificaties

 

Met het dashboard en de middenconsole naar u toe gericht heeft u alles binnen handbereik. De sedan is immers volledig op u afgestemd. Benieuwd naar de andere specificaties en de prijs van de Volvo S90? Download de prijslijst.

S90 Recharge
S90 Recharge

Core

Leverbaar vanaf € 70.995

S90 Recharge Core

Plus

Leverbaar vanaf € 74.995

S90 Recharge Plus

Ultimate

Leverbaar vanaf € 77.995

S90 Recharge Plus

Ultramoderne luxe

Het interieur van de S90 is een samensmelting van luxe en design. De sedan is bovendien elegant, schitterend vormgegeven en zit vol met geavanceerde technologie. Dankzij een serie geëlektrificeerde aandrijfsystemen en een typisch Scandinavische benadering van design en innovatie, is de Volvo S90 een one-of-a-kind executive sedan.

Toch behoefte aan meer informatie? Bekijk de Volvo S90 op de website van Volvo Nederland.