Nieuwe Volvo kopen?

De nieuwste modellen vindt u bij Ton van Kuyk, dé Volvo-dealer van Noord-Holland. Wilt u een nieuwe Volvo kopen?

Maak een selectie uit één van de onderstaande nieuwe modellen, zoals de Volvo XC40, de Volvo V90 of de Volvo XC40 Recharge.

Nieuwe Volvo XC60, XC40 en meer!

Naar welk model u ook op zoek bent, u vindt het in de showroom van Volvo Ton van Kuyk. Wilt u zich alvast online oriënteren, voordat u langskomt bij één van onze vestigingen? Kijk dan eens rond in ons modellengamma en ontdek de nieuwste modellen. Kom alles te weten over de nieuwe Volvo XC60, XC40 Recharge, XC90, V90 en alle andere modellen. 

 

Creëer uw eigen droomauto

Een nieuwe Volvo kopen is nog gemakkelijker dankzij de Volvo Car Configurator. Hiermee stelt u online eenvoudig en snel uw eigen droomauto samen. 

Kies het model, stel de binnen- en buitenkant samen en kies uit de vele extra opties. Bent u tevreden met het eindresultaat? Sla uw configuratie op en laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk adviesgesprek. Zo rijdt u binnenkort weg in uw gepersonaliseerde droomauto.

Ton van Kuyk: uw Volvo-dealer in Noord-Holland

Met vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Purmerend zijn wij dé Volvo-dealer van Noord-Holland. Dankzij ons lokale karakter zijn wij in staat razendsnelle én persoonlijke service te leveren in de regio. 

Bij Ton van Kuyk komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Met onze laagdrempelige, toegankelijke en transparante service weet u altijd precies waar u aan toe bent. 

 

Nieuwe Volvo kopen? Neem contact met ons op

Wilt u een nieuwe Volvo kopen, maar heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem contact met ons op! Onze specialisten adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. Zien wij u binnenkort in één van onze vestigingen?