Volvo Operational Lease

Volvo Operational Lease is de meest ontzorgende leasevorm voor werkgevers. U betaalt namelijk een vooraf vastgesteld leasetarief, waarmee alle autokosten gedekt zijn. Onderhoud, reparatie, afschrijvingen, rente en andere kosten zijn allemaal verwerkt in één maandbedrag. Zo geniet u zorgeloos van het rijden in een Volvo en komt u bovendien nooit voor verrassingen te staan.

Voordelen Volvo Operational Lease

Kiest u ook voor Volvo Operational Lease bij Ton van Kuyk? Dan profiteert u van een hoop voordelen.

  • Risico’s zijn voor de leasemaatschappij, niet voor u
  • Onze deskundige technici houden uw auto in topconditie
  • Geen invloed op liquiditeit en solvabiliteit
  • En een vooraf bepaald vast maandtarief

Kies ook voor Ton van Kuyk en Pure Lease

Pure Lease is onderdeel van de Ton van Kuyk-groep. Het is dé universele leasemaatschappij in Noord-Holland en bovendien uw ideale leasepartner. Met Full Operational Lease bieden zij elke werkgever een financieel aantrekkelijke oplossing.

Of u nu een éénmanszaak, een middelgrote of een grote onderneming heeft, Pure Lease en Ton van Kuyk hebben voor u het passende advies op het gebied van mobiliteit. Wij focussen ons niet alleen op verkoop, maar ook op kostenbeheersing, kostenbesparing, flexibiliteit, duurzame mobiliteit en vooral zorgeloos rijden. Goed luisteren naar onze klanten, meedenken en het bieden van een op maat gesneden mobiliteitsplan is onze specialiteit.


Volvo Operational Lease bij Pure Lease

Zakelijk autorijden draait om veiligheid, zekerheid en service. U wilt zorgeloos kunnen rekenen op mobiliteit, zodat u alle vrijheid heeft om u bezig te houden met uw corebusiness. Ongeacht de grootte van uw bedrijf of de omvang van uw wagenpark.

Pure Lease geeft u die mogelijkheid. Afhankelijk van uw wensen en bedrijfsbehoeften, stellen wij met u een leasepakket op maat samen. Voor een vast bedrag per maand least u één of meerdere auto’s naar keuze. Alle merken zijn mogelijk! 

Waarom Pure Lease?

Pure Lease onderscheidt zich van andere leasemaatschappijen door haar…

  • Flexibiliteit
  • Deskundigheid
  • Persoonlijk contact
  • Aandacht voor uw wensen 

De lease mogelijkheden zijn altijd 100% afgestemd op uw specifieke behoefte. Slechts één ding is standaard: hoge kwaliteit.

PureLease_logo_CMYK